Analvibrator

Med en analvibrator kan du nyte pirrende penetrering i anus. Mange av modellene her på siden har en buet form som gjør det mulig å stimulere prostataen og dermed oppnå en såkalt p-punktsorgasme.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (2)
Alpha-Pro (1)
Amaysin (1)
Anal Fantasy Collection (4)
Anal Fantasy Elite Collection (6)
Aneros (1)
B-Vibe (2)
b-Vibe (5)
baseks (8)
Bathmate (2)
Booty Sparks (4)
CalExotics (1)
Dorcel (3)
Dream Toys (3)
FemmeFunn (1)
Fifty Shades of Grey (2)
Frisky (1)
Hot Octopuss (1)
Hueman (3)
Icicles (3)
Lelo (5)
LELO (5)
Love To Love (1)
Lovense (3)
Malesation (5)
Master Series (6)
Mixed (1)
Nexus (28)
Nexus (3)
NS Novelties (1)
Obaie (3)
OhMiBod (1)
Rimmers (3)
Rocks Off (15)
Romp (1)
Satisfyer (6)
Sinful (18)
Sir Richard's Control (2)
Svakom (1)
Tantus (1)
TOYJOY (1)
Trinity Vibes (1)
Vibio (1)
We-Vibe (3)
Whisperz (1)
You2Toys (5)
Diameter
Egenskaper
Appstyrt (13)
Batteridrevet (44)
Bejeweled (2)
Fjernstyrt (67)
Inflatable (5)
Oppladbar (119)
Realistic (2)
Regulerbar (1)
Reiselås (8)
Splashproof (27)
Suction Cup (9)
Thrusting Function (6)
Vanntett (119)
Varmefunksjon (5)
Vibrating (161)
Materiale
ABS-plast (2)
Aluminium (3)
Borosilicate glass (3)
Glass (3)
PVC (1)
Silikon (148)
TPE (1)
TPR (4)
Vis alle 166 produkter
Du har sett 42 av 166 produkter
Vis flere

Analvibratorer - Pirrende og nytelsesfull analstimuli

Hvorfor skal du kjøpe en analvibrator?

Kanskje har du allerede stiftet bekjentskap med analstimuli, eller kanskje du er helt ny innenfor denne verden av spennende stimuli. Uansett hva, så bør du ikke gå rundt uten å eie en analvibrator. En analvibrator er et sexleketøy som føres inn i anus. Motsatt en normal buttplugg, kan en analvibrator, som navnet tilsier, vibrere, som gir en enda mer intens og pirrende stimuli. Du kan både bruke en analvibrator til pirrende sololek eller som en del av et forspill eller under sex.

Men hva kan en analvibrator, som annet analt sexleketøy ikke kan? Motsatt hva noen tror, har menn ikke bare én erogen sone. Det er mange menn som utelukkende forbinder seksuell nytelse med penisen. Det er synd, fordi den mannlige kropp er full av sensitive områder som kan gi intens nytelse, hvis de blir stimulert på den riktige måten. En av de høy-erogene sonene finnes i anus, og med en analvibrator kan du få de dypeste og mest kraftfulle orgasmene noen sinne, ved å stimulere området. I og rundt anus sitter det mange nerver som er ekstrem følsomme for berøring. En analvibrator pirrer både nervene ved berørelse, men også deilige vibrasjoner, så du får en av de mest opphissende sexopplevelsene du bare kan forestille deg.

En analvibrator for enhver smak og ethvert nivå

Hvis du er nybegynner, kan du kanskje synes at det høres litt voldsomt ut med en analvibrator. Det finnes også analvibratorer i små størrelser, som du kan bruke hvis du ikke tidligere har eksperimentert med analstimuli. Det finnes mange ulike slag analvibratorer. Noen av dem har form som en analplugg, andre som en dildo med vibrator, og noen med et u-formet design. En analvibrator med et u-formet design stimulerer også mellomkjøttet, og treffer dessuten prostata, som kan gi deg enda mer nytelse og ekstra dype orgasmer.

Alt avhengig av hvilken analvibrator du velger, får du ulike vibrasjonsmuligheter. Langt de fleste analvibratorer kan vibrere med ulike hastigheter og innstillinger. Det gir mulighet for en variert stimuli, som kan tilpasses til dine behov. Du kan også få en analvibrator, som pulserer for en autentisk og nytelsesfull stimuli av et samleie. Hvis du gjerne vil bruke en analvibrator sammen med en partner, kan vi varmt anbefale en mer fjernkontroll. Her finner du varianter hvor kontrollen både er tilkoblet eller trådlås. Felles for begge typene, er at du kan overgi deg fullstendig til idn partner og la ham eller henne pirre og stimulere deg med effektive vibrasjoner.

Anal vibrator eller analvibrator?

Vi opplever noen ganger at våre kunder spør om forskjellen på en anal vibrator og en analvibrator. Kort sagt: det er ingen forskjeller. En analvibrator kan også bli kalt for en vibrerende analplugg, og det er også presis det samme produkt som en analvibrator. På Sinful.no kan du uansett være helt sikker på, uavhengig hvilken du bestiller, at den er av høyeste og beste kvalitet. Vi tror nemlig på at jo bedre kvalitet ditt sexleketøy har, jo bedre blir sexopplevelsen med den.

Er du i tvil om hvilken analvibrator eller vibrerende analplugg du skal velge, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi sitter klar for å svare på dine mail og telefoner. Vi har en bred viten om alle våre produkter, og sammen kan vi finne en analvibrator som vil passe perfekt for deg og dine behov.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no