TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Analvibrator

En analvibrator sørger for enda mer nytelse når dere eksperimenterer med anal stimulering. Når det gjelder vibratorer, er det ikke bare størrelsen som betyr noe. Det er snarere vibrasjonene, altså både frekvensen og vibrasjonsmønstrene, som har noe å si for hvordan opplevelsen med leketøyet blir. I tillegg er formen på vibratoren avgjørende for hvordan vibrasjonene treffer huden og dermed stimulerer kroppen. Bruk den under onanering, forspill og samleie.

Hva er en analvibrator?

Ordet “vibrator” forbindes ofte med vaginale vibratorer av ulike slag som for eksempel rabittvibratorer, g-punktsvibratorer og dildovibratorer. Men det finnes også vibratorer som er ment for anal stimulering, også kalt analvibratorer. En analvibrator stimulerer enten innvendig, utvendig eller både innvendig og utvendig, med vibrasjoner av forskjellig art. Mange synes det er pirrende å få vibrasjoner i anus, mens andre foretrekker den utvendige stimuleringen, for eksempel på mannens mellomkjøtt. 

Selv om både kvinner og menn kan få glede av anale vibrasjoner, er det særlig nytelsesfullt for mannen å bli stimulert på et ytterst sensitiv område kjent som “g-punktet”. G-punktet er egentlig mannens prostata, som er en kjertel i endetarmen på størrelse med en tjuekroning. Kjertelen ligger cirka 4 centimeter inn i åpningen i retning mot ballene. Man kan stimulere prostataen ved å massere med en finger eller to, men kan få enda mer nytelse av å tilføye vibrasjoner til de stimulerende bevegelsene. En analvibrator som er perfekt til nettopp dette formålet er en prostatavibrator, og kan finnes både lenger opp på siden og i kategorien ‘Prostatastimulatorer’ i menyen til venstre øverst på siden.

Velg en vibrerende analplugg

De fleste analvibratorer er formet som analplugger, og det eneste som skiller dem fra vanlige buttplugger at de vibrerer. Analplugger er blant de mest populære analleketøyene blant både kvinner og menn, da de stimulerer de mange tusen nerveendene i og rundt analåpningen. Hvis du, partneren din eller dere begge liker anal stimulering, hvorfor så ikke prøve å tilsette vibrasjoner til blandingen? En vibrerende analplugg kan dessuten være en god måte å introdusere analleker til sexlivet deres på, ettersom vibrasjonene kan ha en avslappende effekt på musklene. Fordi musklene slapper bedre av, blir det også lettere å føre leketøyet inn, og gjør det mulig å maksimere nytelsen.

Men det er ikke enhver analvibrator som er formet som en tradisjonell analplugg. Det finnes både prostatastimulatorer, analdildoer og analkuler med innebygde vibrasjoner som enten får strøm fra engangsbatterier eller oppladbare batterier. De forskjellige leketøyene varierer dessuten i hvordan vibrasjonene styres, enten det er en eller flere knapper på selve leketøyet, eller det er en fjernkontroll, eller kanskje en app på telefonen. Med så mye å velge mellom, finner dere garantert en analvibrator som imøtekommer nettopp deres behov her på siden.

Finn deres neste analleketøy sammen

Som dere sikker har skjønt, finnes det altså et hav av ulike analvibratorer å velge mellom. Men ikke la dere overvelde av det enorme utvalget når dere begynner letingen etter en passende modell. Sett dere ned og snakk om hva det er dere kunne tenke dere av vibrerende analleketøy først, og gå deretter strategisk til verks ved å klikke på noen av disse produktene. Når dere klikker dere inn på et bestemt produkt kan dere nemlig lese om hvordan det fungerer og hvilken type stimulering det gir, så dere vet om dere har funnet frem til riktig analvibrator.

Det kan også være nyttig å snakke om sexlivet generelt, og se om dere har noen fantasier eller bestemte ting dere kunne tenke dere å prøve, og som et sexleketøy kan hjelpe dere med å føre ut i live. Kanskje det oppstår nye idéer mens dere ser etter en analvibrator, som inspirerer dere til å eksperimentere mer i soverommet. Det er altså mange fordeler ved å utforske den spennende verdenen av sexleketøy sammen, enten dere ser etter et felles leketøy, eller et leketøy som er kun til henne eller til ham.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful