Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe

Klikk på bildene for å forstørre

Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 2 095,00

kr 1 670,00

  Beskrivelse

  Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe er en kraftig videreutvikling av den populære Hydromax7, som du også kan finne her hos Sinful.no. Forskjellen er at du med Bathmate HydroXtreme7 kan utnytte penispumpens kraft bedre. Med den nye håndpumpen og slange, behøver du ikke lengere å presse penispumpen mot skrittet for å gjøre pumpen lufttett og skape vakuum. Dermed er pumpen enda enklere og mere behagelig å bruke.

  Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe er beregnet til å bli brukt i dusjen, og den bruker vann for å lage et vakuum. Dette vakuumet vil øke penisstørrelsen din midlertidig. På grunn av vanntrykket som skapes i pumpen, kan den skape et større og jevnere vakuum rundt penisen din, enn dem som bruker lufttrykk. 

  Bathmate HydroXtreme7 kan skape et mer effektivt og 35 % større vakuum, som de andre HydroXtremepumpene, enn Bathmates egne Hydro7 penispumper. Den økende effektivitet skyldes bl.a. komfortringen, som sitter i bunnen av pumpen, som tetter pumpen helt inntil kroppen. Ringen gjør også pumpen mere behagelig å bruge, samt enklere å få pumpen til å sitte i den helt riktige vinkelen.

  Mange menn oppnår også en mer intens følsomhet, ved onani og samleie, etter bruk av penispumpen. Obs! Pumpen passer til en penis som har en størrelse på max 5,1 cm i diameter og max 18 cm i lengden.

  Slik bruker du Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe:

  1. Stå under det varme vannet og skru på ventilen, med klokken, som er på pumpens spiss. Press så den grå stilken ned og dytt den til siden, slik at ventilen låser.

  2. Innsett den lysegrå komfortringen i pumpens åpning, slik at markeringene på ringen og pumpen står på linje.

  3. Fyll Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe helt opp med vann og før den opp rundt den slappe penisen, slik at den sitter behagelig mot roten og ikke på pungen.

  4. Løft pumpen, slik at den er lett hevet. Pump den langsomt opp og ned, for å skape vakuum rundt penisen, til du får full ereksjon. For ekstra kontroll og mere power, kan du i stedet bruke håndpumpen, enten direkte på penispumpen eller med slangen, for å forsterke opplevelsen. Øvelsen kan gjentas for å gi penisen din en god treningsøkt. Obs! Pumpen burde ikke brukes i mere enn 15 min.

  5. Rengjør Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe etter bruk. Bruk rengjøringssvampen, som følger med i pakken, varmt vann og evt. Sexleketøys Rengjøring.

   

  Detaljer

  MATERIALE: Polycarbonate (plast) og gummi.
  FTALATFRI: Ja.
  VANNTETT: Ja.
  PASSER TIL: Penisstørrelser mellem 12,4 cm og 18 cm med en diameter på max 5,1 cm (erigert tilstand).
  LENGDE: 24,8 cm innvendig.
  DIAMETER: 5,7 cm innvendig.
  OMKRETS: 17,9 cm innvendig. 
  BRUKERMANUAL: Engelsk, tysk m.m. (inneholder illustrasjoner).
  MEDFØLGER: Penispumpe, oppbevaringskasse, håndpumpe med slange, ekstra ring, shower strap, rengjøringssvamp, målebånd, hengelås, prøve på glidemiddel og et Bathmate håndkle.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Brukervennlighet
  Komfort og passform
  Resultat
  Utrolig fornøyd Jeg har prøvd en penis forlenger fra sizegenetics og Jes penisextender, disse var bare bortkastet penger fordi man må ha dem på flere timer om dagen. Hvis du vil at penisen din vi se ut som en julepølse så anbefaler jeg denne penis pumpen. Hånd pumpen som følger med gjør stor nytte. Den er veldig enkel å bruke. Jeg så resultater og et stort smil i speilet etter første bruk. Både i tykkelse å lengde. Fikk økt selvtillit. Kombiner den med "jelking" øvelser, å du vil bli veldig glad for at du kjøpte denne penispumpen. Det er en liten sum å betale for de resultatene man får.
  5 5 1

  Du anmelder: Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: