Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe
Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe
kr 1 419,00
God pris
Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe  1
Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe  2
Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe  3

Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe

3.8 (6)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 1 419,00
Oversikt
Beskrivelse

Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe er en kraftig videreutvikling av den populære Hydromax7, som du også kan finne her hos Sinful.no. Forskjellen er at du med Bathmate HydroXtreme7 kan utnytte penispumpens kraft bedre. Med den nye håndpumpen og slange, behøver du ikke lengere å presse penispumpen mot skrittet for å gjøre pumpen lufttett og skape vakuum. Dermed er pumpen enda enklere og mere behagelig å bruke.

Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe er beregnet til å bli brukt i dusjen, og den bruker vann for å lage et vakuum. Dette vakuumet vil øke penisstørrelsen din midlertidig. På grunn av vanntrykket som skapes i pumpen, kan den skape et større og jevnere vakuum rundt penisen din, enn dem som bruker lufttrykk. 

Bathmate HydroXtreme7 kan skape et mer effektivt og 35 % større vakuum, som de andre HydroXtremepumpene, enn Bathmates egne Hydro7 penispumper. Den økende effektivitet skyldes bl.a. komfortringen, som sitter i bunnen av pumpen, som tetter pumpen helt inntil kroppen. Ringen gjør også pumpen mere behagelig å bruge, samt enklere å få pumpen til å sitte i den helt riktige vinkelen.

Mange menn oppnår også en mer intens følsomhet, ved onani og samleie, etter bruk av penispumpen. Obs! Pumpen passer til en penis som har en størrelse på max 5,1 cm i diameter og max 18 cm i lengden.

Slik bruker du Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe:

1. Stå under det varme vannet og skru på ventilen, med klokken, som er på pumpens spiss. Press så den grå stilken ned og dytt den til siden, slik at ventilen låser.

2. Innsett den lysegrå komfortringen i pumpens åpning, slik at markeringene på ringen og pumpen står på linje.

3. Fyll Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe helt opp med vann og før den opp rundt den slappe penisen, slik at den sitter behagelig mot roten og ikke på pungen.

4. Løft pumpen, slik at den er lett hevet. Pump den langsomt opp og ned, for å skape vakuum rundt penisen, til du får full ereksjon. For ekstra kontroll og mere power, kan du i stedet bruke håndpumpen, enten direkte på penispumpen eller med slangen, for å forsterke opplevelsen. Øvelsen kan gjentas for å gi penisen din en god treningsøkt. Obs! Pumpen burde ikke brukes i mere enn 15 min.

5. Rengjør Bathmate HydroXtreme7 Penispumpe etter bruk. Bruk rengjøringssvampen, som følger med i pakken, varmt vann og evt. Sexleketøys Rengjøring.

 

Detaljer

MATERIALE: Polycarbonate (plast) og gummi.
FTALATFRI: Ja.
VANNTETT: Ja.
PASSER TIL: Penisstørrelser mellem 12,4 cm og 18 cm med en diameter på max 5,1 cm (erigert tilstand).
LENGDE: 24,8 cm innvendig.
DIAMETER: 5,7 cm innvendig.
OMKRETS: 17,9 cm innvendig. 
BRUKERMANUAL: Engelsk, tysk m.m. (inneholder illustrasjoner).
MEDFØLGER: Penispumpe, oppbevaringskasse, håndpumpe med slange, ekstra ring, shower strap, rengjøringssvamp, målebånd, hengelås, prøve på glidemiddel og et Bathmate håndkle.
OBS: HydroXtreme7 het tidligere Hydromax Xtreme X30.

VARENUMMER: 13669.
Anmeldelser
3.7
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (6)
Ett must have for en hver mann

Har eid bathmate siden de var relativt nye på markedet. Hydroextreme med håndpumpe er det siste jeg har kjøpt. Har vært noen år uten bruk pga. personlig ups and downs for å si det slik. Penis hadde krympet fra 15.5cm til 11.5 cm og tykkelsen hadde sunket fra 12-10.5 Rett å slett en katastrofe. Mye av dette var dårlig kosthold, alkohol,lite/0 sex o.l, og noe fedme. Men til cluet: Etter jeg har begynt å bruke denne igjen jevnlig. (noe kortere enn anbefalt 3x5min). Så har jeg fått følgende: 1. Knallhardereksjon. 2. kommet tilbake tilbake til 14.5cm (tok kun 3 uker) (almost there, og resten kommer nok når jeg slanker meg litt). 3. Økt hvor lenge jeg varer når jeg onanerer.Som en annen kar her sier, så er bathmate best i badekar. Men det fungerer også bra i dusjen, trikset er å være HELT shavet, passe på at baller o.l ikke blir stuck iaparatet og bruk vakumlåsen. Lykke til! Les mer

-
5 5 1
Elendig - umulig å pumpe opp manuelt

Umulig å pumpe opp. Ekstremt hard gummipumpe, etter utallige pumper er det fortsatt ikke vakuum og hånden får krampe av overanstrengelse. Brukes riktig i henhold til manualen, med ventilen mot klokken og tappen sentrert. Det slipper ut litt luft, men veldig lite og pumpen er laget av så tykk gummi at det er som å pumpe med en appelsin ihånden. Les mer

-
5 1 1
krever litt øvelse

Dette er første gang jeg kjøper en penispumpe. Bathmate HydroXtreme er defintivt solid bygget og ble sendt på en veldig diskret måte- setter veldig pris på det! I bruksanvisning angis det at en kan bruke den i badekaret og i dusjen. Jeg prøvde i dusjen først og etter litt øvelse fikk jeg det ganske ok til. Andre gang brukte jeg den ibadekaret - en kjempe forskjell - det er utrolig lett å få den til å sitte tett inn mot roten av penisen når en er i badekaret ( den heter ikke bathmate uten grunn). Såfasiten er- det er absolutt mulig å bruke den i dusjen men det krever litt mer øvelse - i badekaret er det enda enklere. Jeg har bare brukt den 4 ganger nå - så det er fortidlig å si noe om forandringer i penis størrelsen- men rett etter bruk er penisen definitivt tykkere enn vanlig. Jeg leste her at noen skrev at det var ubehagelig å brukeden- da vil jeg påsta at vedkommende har pumpet for mye - en kan lett regulere nivået av vakuum for å finne akkurat rett intensitet slik at det ikke blir ubehagelig. Jegsynes det er en deilig form for stimulering av penisen - det gir meg defintivt mer selvtillit og gjør meg mer kåt resten av dagen. Har jeg noe negativ å si om pumpen? Atdet fungerer best i badekaret gir noe begrensninger for de som ikke har badekaret. men som sagt- med litt øvelse fungerer den fint i dusjen også. En annen sak. Les mer

-
5 4 1
Ubehagelig

Produktet er veldig spennende og bra men selv om jeg har valgt en som skal være perfekt i forhold til min størrelse gjør den utrolig vondt å bruke. Den klemmer veldig på underlivet og jeg får ikke pumpet opp penis en gang i særlig grad fordi den presses så veldig i området rundt. Skulle virkelig ønske denne hadde funket bedre for meg.Syns den ble en skuffelse. Man bør tenke seg om et par ganger her føler jeg før man går for denne. Les mer

-
5 2 1
Utrolig effekt

Gikk fra at profil kondomer passet til at de var for små på 3 uker

-
5 5 1
Utrolig fornøyd

Jeg har prøvd en penis forlenger fra sizegenetics og Jes penisextender, disse var bare bortkastet penger fordi man må ha dem på flere timer om dagen. Hvis du vil at penisen din vi se ut som en julepølse så anbefaler jeg denne penis pumpen. Hånd pumpen som følger med gjør stor nytte. Den er veldig enkel å bruke. Jeg så resultater og etstort smil i speilet etter første bruk. Både i tykkelse å lengde. Fikk økt selvtillit. Kombiner den med "jelking" øvelser, å du vil bli veldig glad for at dukjøpte denne penispumpen. Det er en liten sum å betale for de resultatene man får. Les mer

-
5 5 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no