Penispumper

Her finner du vårt utvalg av penispumper til å oppnå større penis. Når du bruker en penispumpe, pumper du opp et vakuum rundt din penis, noe som vil øke tilløpet av blod til penis og dermed øker penisens tykkelse. Produktene kan med fordel kombineres med en penisring for å bevare effekten du har oppnådd. I vårt sortiment finner du automatiske pumper, målbare pumper og pumper til bruk i dusjen.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Baseks (1)
Bathmate (14)
Belladot (1)
Fleshlight (1)
Mr. Membr (4)
PDX Elite (1)
Pump Worx (7)
Size Matters (1)
Xl Sucker (3)
Vis alle
Vis alle 36 produkter
Du har sett 36 av 36 produkter

Penispumpe - Få en større penis raskt og effektivt

En penispumpe øker størrelsen markant

Menneskekroppen er fasinerende. Og nettopp størrelse er ofte definerende for hvordan vi har det med oss selv, og hvordan vår omverden betrakter oss. Alt avhengig av hvilken del av kroppen man snakker om, vil man gjerne gjøre den enten større eller mindre. Når det kommer til menns intime deler, kunne nok mange tenke seg en ekstra centimeter eller to nedentil. Med en penispumpe kan den drømmen bli til virkelighet.
En penispumpe øker størrelsen på din penis markant, sånn at du kan utnytte dens (og ditt) fulle potensiale. I motsetning til en penisforlenger er effekten du oppnår ved en pumpe forbigående. Men du oppnår et mye raskere resultat, og best av alt: du får også nytelse mens du bruker produktet. Det kan jo nesten ikke bli bedre. Hvis du enda ikke har prøvd det enda, er det bare å sette i gang. Vi lover deg at du ikke vil angre!

Langvarig og økt nytelse

Når man bruker en penispumpe øker du ikke kun størrelsen på din penis. Du øker også nytelsen for både deg selv og partneren din. Du forsterker nytelsen på flere nivåer: Først og fremst gir den deilig stimulering når du bruker den. I tillegg øker den følsomheten og sensitiviteten av din penis, sånn at berøring vil føles enda mer intens og deilig. Det vil både ta onaniopplevelsen og samleie med en partner til helt nye høyder. Med alle disse fordelene, er det ikke vanskelig å forstå at mange menn bruker en dette produketet før onani eller sex.

Men hvordan fungerer en penispumpe egentlig? Å pumpe penis, fungerer litt på samme måte som bodybuilding. Pumpen settes rundt din penis, og det dannes og pumpes opp et vakuum, som øker blodtilførselen, og penis blir større. Når du bruker en pumpe, øker du størrelsen på svampelegemene i ditt lem. Dermed er det plass til at mer blod kan strømme opp i penis, når du blir opphisset. Virkningen av å pumpe penis opp holder oftest i et par timer, så det burde være en god mulighet for at både du og din partner kan nyte godt av effekten.

Hvilken skal du velge?

Det finnes flere forskjellige modeller av penispumper. Mange av dem blir produsert i England eller USA, men den høye kvaliteten og gode materialer får du som alltid med på kjøpet, som det alltid gjør når du handler hos oss. Hos Sinful.no utvelger vi omhyggelig alle våre produkter ut fra kriteriene kvalitet, design og funksjonalitet. Når du kjøper en penispumpe fra vår webshop kan du være helt sikker på at den fungerer og gir deg de resultater den lover.
Hvis du er i tvil om hvilken pumpe nettopp du skal velge, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi sitter klare for å veilede og rådgi deg, uansett hvilke spørsmål du måtte ha, eller hvor du sitter i verden. Skriv en mail eller ring oss, og vi vil gjerne hjelpe deg i jakten på den riktige utgaven. For med den riktige penispumpen får du den best mulige opplevelsen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no