Penispumpe

En penispumpe skaper et vakuum rundt penisen, hvilket øker tilførselen av blod og dermed gir en større penis. Kombiner den gjerne med en penisring for å forlenge effekten. I vårt sortiment finner du automatiske pumper, målbare pumper og pumper til bruk i dusjen.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaper
Batteridrevet (6)
Fjernstyrt (1)
Hollow (1)
Oppladbar (2)
Realistic (3)
Vacuum Function (29)
Vanntett (1)
Vibrating (4)
Materiale
ABS-plast (16)
Acrylic (2)
Metal (1)
Polycarbonate (9)
Polyester (2)
Silikon (1)
TPE (4)
TPR (1)
Merke
baseks (1)
Bathmate (12)
Belladot (1)
CalExotics (1)
Classix (1)
expired_Xl Sucker (1)
LoveBotz (1)
Medintim (1)
Mr. Membr (3)
PDX Elite (1)
Pump Worx (8)
Size Matters (2)
Tom of Finland (1)
XLsucker (3)
You2Toys (1)
Vis alle 37 produkter
Du har sett 37 av 37 produkter

Penispumpe - Få en større penis raskt og effektivt

Penispumper øker størrelsen markant

Menneskekroppen er fasinerende. Og nettopp størrelse er ofte definerende for hvordan vi har det med oss selv, og hvordan vår omverden betrakter oss. Alt avhengig av hvilken del av kroppen man snakker om, vil man gjerne gjøre den enten større eller mindre. Når det kommer til menns intime deler, kunne nok mange tenke seg en ekstra centimeter eller to nedentil. Med en penispumpe kan den drømmen bli til virkelighet.

En penispumpe øker størrelsen på penisen din, slik at du kan utnytte dens (og ditt) fulle potensiale. I motsetning til en penisforlenger er effekten du oppnår ved en penispumpe forbigående. Men du oppnår et mye raskere resultat, og best av alt: du får også nytelse når du bruker produktet. Det kan jo nesten ikke bli bedre. Hvis du enda ikke har prøvd det fantastiske instrumentet, er det altså bare å komme i gang. Vi lover deg at du ikke vil angre!

Opplev langvarig og forhøyet nytelse med en penispumpe

Når du bruker en penispumpe er det ikke bare størrelsen på penis som øker. Du øker også nytelsen for både deg selv og partneren din. Du forsterker nemlig nytelsen på flere nivåer: først og fremst gir den deilig stimulering under bruk. Og for det andre øker den følsomheten i penis, slik at hver berøring vil føles enda mer intens og deilig. En penispumpe vil altså kunne ta både onaniopplevelsen og samleiet med en partner til helt nye høyder. Med alle disse fordelene er det kanskje ikke så rart at mange menn velger å benytte seg av produktet enten før onani eller sex.

Men hvordan fungerer en penispumpe egentlig? Det første du gjør er å plassere beholderen rundt penisen din. Deretter kan du gå i gang med å pumpe og det vil nå dannes et vakuum i kolben. Vakuumet øker størrelsen på svampelegemene i lemmet ditt, slik at mer blod kan strømme til penisen og dermed gjøre den fyldigere. Penispumpen har som oftest en virkning på et par timer, så det burde være rikelig med tid til at både du og din partner kan nyte godt av effekten.

Hvilken penis pumpe bør jeg velge?

En penis pumpe kan fås mange ulike former og fasonger. Noen modeller er utstyrt med trykkmålere som gjør det enkelt å holde øye med fremgangen, mens andre har målemerker på selve kolben, så du kan se hvor mye penisen din vokser fra start til slutt. Formen på pumpen kan også variere fra produkt til produkt. I mange tilfeller vil pumpen se ut som en ball som du klemmer på, mens den i noen tilfeller kan se ut som en pistol. Funksjonen er dog den samme: pumpen skaper et trykk inni beholderen som gjør at penisen utvider seg. Enhver penis pumpe i vårt sortiment er samlet her på siden, så du kan enkelt finne frem til det produktet som passer aller best til deg og ditt behov.

Hvis du derimot skulle være i tvil om hvilken penis pumpe du bør velge, er du hjertelig velkommen til å kontakte våre hyggelige og behjelpelige kunderådgivere. De sitter klare til å veilede deg alle ukens syv dager, uansett hvilke spørsmål du måtte ha eller hvor i verden du befinner deg. Skriv en mail eller ring oss, så hjelper vi deg med å finne det helt rette produktet. For det er kun med den rette penis pumpe at du får den beste opplevelsen.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no