TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
 • TickRask og diskret levering
 • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Nyheter
Copywriter
Publisert:16/10/2023

Frigjørende fantasier: Dom er min identitet

Innholdsfortegnelse

Noe som starter som en skjult fantasi, kan lett utvikle seg til å bli en del av identiteten din.

Noe du begynner med å være litt nysgjerrig på, kan bli til noe du gjerne vil gjenta, helt til det en dag blir en del av deg. Ting utvikler seg med tiden, også fantasier.

Det var også tilfellet for Christina. I dag er hun Dom (dominant) og lever i et 24/7-forhold* med sin underdanige kjæreste.

*Et 24/7-forhold betyr at begge parter alltid er i sine roller, f.eks. dominant og underdanig, i stedet for bare å være det når de har bestemt seg for det.

Det har alltid vært en del av meg

Som 18-åring fortalt en av Christinas bekjente henne om BDSM. Hun visste allerede at det var her Christina hørte hjemme.

- Plutselig ga alt mening, og jeg følte at jeg ble den versjonen av meg selv som jeg alltid har lett etter. Det begynte i den milde enden, da en bekjent fortalte meg at det faktisk fantes en verden der jeg kunne leve ut den dominerende siden av meg selv på en helt ny måte. Og så utviklet det seg egentlig bare derfra.

Etter å ha eksperimentert i flere år bestemte Christina seg for å oppsøke et fellesskap.

Jeg har funnet et hjem

Som 25-åring dro Christina til SMil for første gang.

SMil er en forening for personer som er interessert i og praktiserer BDSM, sadomasochisme, hard sex og ulike kinks.

- Jeg hadde praktisert ulike former for BDSM før, men jeg ville vite enda mer og finne et miljø jeg kunne være en del av.

Før Christina dro til klubben for første gang, var hun nervøs og visste ikke helt hva hun skulle forvente. Men hun ble bare positivt overrasket av det første møtet.

- Det var som om det plutselig var helt greit å være meg. Jeg passet bare inn, og alle jeg møtte var så hyggelige og imøtekommende. De ville bli kjent med meg og hjelpe meg med å bli den Dom-en jeg er innerst inne.

Det er bare ett år siden Christina sto utenfor SMil for første gang, men hun beskriver det allerede som et hjem.

- Det har nesten blitt hele verdenen min. Jeg elsker å være der. Det er ingen fordommer, ingen ser ned på deg. SMil ble virkelig den forbindelsen jeg hadde savnet. Jeg har fått venner, mentorer og partnere gjennom SMil, og jeg blir hele tiden en bedre Dom, fordi vi dominante hele tiden vil lære av hverandre.

Selv om miljøet er åpent for alle som er nysgjerrige på BDSM, finnes det fortsatt mange fordommer som Christina gjerne vil bidra til å bryte ned.

- Da jeg fortalte vennene mine at jeg hadde blitt en del av SMil, ble halvparten av dem ikke overrasket i det hele tatt. De visste allerede at jeg hadde den siden i meg. Den andre delen ble derimot bekymret fordi de hadde et misforstått syn på det. De trodde bare det handlet om tvang og juling, men det gjør man bare hvis det er avtalt. Det er så mange måter å være i et BDSM-forhold på, og du blir aldri tvunget til noe.

Forholdet er det viktigste for Christina, for hun vet at de beste opplevelsene ligger i et sterkt forhold.

Det er en evig utvikling

Christina har en ydmyk tilnærming til det å være Dom. For det handler ikke bare om å være den som bestemmer. Det er så mange flere nyanser i relasjonen mellom en dominant og en underdanig.

- Vi bruker faktisk mye tid på å snakke med hverandre. Det gjør jeg både med partneren min og med andre i miljøet. Det er alltid noe nytt å lære, noe du ikke har vært oppmerksom på tidligere og ikke minst en utvikling som jeg virkelig fokuserer på.

Christina og kjæresten har kjent hverandre i ett år og snakker fortsatt mye om rammer, regler og grenser.

- Selv om vi kjenner hverandre godt, kan forholdet vårt også forandre seg. Det kan jo alle forhold, når alt kommer til alt. Men særlig i et Dom/Sub-forhold handler det om å kunne kommunisere. For selv om kjæresten min liker én ting på søndag, kan det ha endret seg på onsdag. Humøret og sårbarheten kan tross alt også endre seg fra dag til dag. Vi har alle et ansvar for å fortelle hvordan vi har det, hva vi har bruk for skjer og hva vi ønsker. Og det krever virkelig mye trening og selvtillit for å bli god på det.

Et forhold krever arbeid, og jo mer arbeid du legger i det, desto bedre kan det bli.

Opplev dype relasjoner

Et Dom/Sub-forhold handler om noe annet og mye mer enn å slå eller binde hverandre.

- Våre relasjoner handler i stor grad om gjensidig tillit, og det er ikke noe man får gratis. Du må jobbe for det. På den annen side ligger det et stort potensial i å oppnå denne tilliten, for plutselig kan du og partneren din utforske nye ideer og lyster. Det kan gjøre at man kommer enda dypere inn i subspace eller domspace eller til og med skape en tantrisk tilstand, fordi vi også involverer psyken så mye i det vi gjør.

Subspace og domspace er de mentale tilstandene den underdanige og dominante kan oppleve under BDSM-økter, der tid og rom står stille. Det kan best sammenlignes med meditasjon.

Uansett hvor dypt og langvarig et Dom/Sub-forhold man har hatt til hverandre, gjør man ikke noe uten å ha avtalt det på forhånd.

- Det er jo ingen som plutselig begynner å slå eller endrer reglene vi har blitt enige om. Vi beskytter også hverandre ved for eksempel å ha et stoppord. Og hvis vi har lyst til å prøve noe som ingen av oss har prøvd før, undersøker vi det grundig og øver oss på det før vi gjør det sammen. I en slik situasjon er vi på like fot, og det er ikke før vi begge føler vi er klare for å endre maktbalansen at jeg blir den dominerende parten. Det ligger så mye kjærlighet og respekt i det vi gjør, for vi vil hverandre det beste, selv om det kan virke motsatt hvis man ser det utenfra.

Et stoppord er et selvvalgt ord som brukes til å sette BDSM-økten på pause eller stoppe den. Det er alltid avtalt på forhånd hva ordet er. Et internasjonalt stoppord er "Circus".

Vil du ha flere perspektiver på det å leve ut fantasien sin? Det finner du her.

Hvis du selv ønsker å utforske bondage eller pisk og paddle, har vi et veldig bra sted å begynne.

Flere artikler

  Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  TickRask og diskret levering
  TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful