TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Pisker & Padler

Et godt piskeslag og et pirrende klask er for mange en viktig ingrediens i BDSM-leker. Derfor finner du et bredt utvalg av forskjellige pisker og padler hos oss. Vi har alt fra hardtslående padler og pirrende floggers, til sensuelle fjær og ticklers.

Mest populære kategorier

Mest solgte produkter

Pisker og paddler lar dere eksperimentere med smertefull nytelse

Pisker og padler - hva er forskjellen?

Hvis du er frustrert over at pisken din ikke slår partneren din hardt nok, så kan det være på tide å gå over til padler. Pisker og padler brukes på samme måte, men padler har større overflate enn pisker og treffer derfor et større område på kroppen med hvert slag. Derfor skal de også brukes med den største omhu. Men hvis pisken ikke er tilstrekkelig til å straffe partneren din lenger, eller du kanskje selv vil føle styrken av din partners hånd, så er en paddle kanskje noe for deg.

Paddler føles ikke bare annerledes enn pisker, men ser også ganske annerledes ut. Formen på paddler minner gjerne om et lite balltre. Det gjør at paddler ofte oppfattes som mer voldsomme enn pisker, selv om de ikke nødvendigvis behøver å forvolde mer smerte enn pisker gjør. Det avhenger naturligvis av hvor hardt man slår med hvert av redskapene og hvor på kroppen de blir brukt. Jo mer sensitivt et område man slår på, jo mindre kraft behøver man å bruke for å oppnå ønsket effekt. Disse faktorene er viktige å overveie når man skal velge mellom pisker og padler til BDSM.

Jeg har ingen erfaring med sexpisker - hvilken bør jeg velge?

Hvis det er første gang du er inne i kategorien pisker og paddler, vil vi anbefale at du tar en titt på våre ridepisker. Dersom du ikke har erfaring med sexpisker fra før, bør du gå for en mindre pisk. Det er viktig at du starter forsiktig og kjenner etter hvordan det føles når du bruker pisken. Dersom du i etterkant føler at pisken ikke er kraftig nok, kan du prøve en av våre større sexpisker i hardere materialer for mer kraft i hvert slag.

Hvis du eller partneren din har litt mer erfaring med pisker og paddler, kan vi anbefale at dere kjøper en padle. Det er nok lurt å velge en mindre utgave til å starte med, da dere kanskje ikke vet om dere er vaskeekte fetish-entusiaster enda. Hvis dere så skulle oppdage at dere har en lidenskap for denne type sexpisker, har vi også noen større varianter som lar dere dyrke hardcore spanking. Men før dere beveger dere lenger ut i BDSM-universet, vil vi foreslå at dere velger en paddle uten nagler eller annet metall på slagflaten, da det vil kunne føles for voldsomt i starten.

Floggers - til dere som er nye innen fetish og BDSM

Hvis dere ikke har lekt med pisker og padler før, men gjerne vil eksperimentere med nye former for nytelse, kan det være en god idé å starte med floggers. Disse redskapene gir ofte mindre konsentrerte slag, da omkretsen gjerne er større på floggers enn på pisker og paddler, og dermed sprer kraften utover. Dermed berøres et større område på kroppen og hvert punkt som treffes får kjenne på en pirrende sensasjon som minner mer om et pisk enn et slag.

Det viktigste å huske på når dere trer inn i fetish- og BDSM-verdenen for første gang, er at det handler om nytelse, og at dét dere gjør skal føles deilig for begge. Uansett om man blir pisket eller spanket, så skal det gi en opphissende følelse som man ønsker å beholde. Og så er det selvfølgelig viktig at man passer på hverandre underveis og kjenner hverandres grenser. Det er greit å høre hvordan det går med motparten underveis også. Det dreper ikke stemningen, men bidrar tvert imot til at den forblir god.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful