Pisker & Padler

Et godt piskeslag og et pirrende klask er for mange en viktig ingrediens i fetish og BDSM-leker. Derfor finner du et bredt utvalg av forskjellige pisker og padler hos oss. Vi har alt fra hardtslående padler og pirrende floggers, til sensuelle fjær og ticklers. Noen slår ikke så hardt og er derfor ideelle til forsiktige leker, mens andre har en hardere overflate som gjør dem opplagte til mer kinky leker.

Mest populære kategorier

Mest solgte produkter

Alle produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Materiale
Acrylic (2)
Faux fur (1)
Feather (5)
Glass (1)
Gummi (1)
Kunstlær (3)
Lateks (1)
Lær (21)
Metal (1)
Nubuck Leather (1)
Polurethane (1)
Polyester (3)
Polyuretan (8)
PU (11)
PU leather (3)
PVC (1)
Silikon (6)
Split Leather (2)
Suede (1)
Vinyl (5)
Wood (2)
Lengde
Merke
baseks (4)
Bijoux Indiscrets (1)
Bound (1)
CalExotics (2)
Fifty Shades of Grey (8)
Icicles (1)
Kinklab (1)
Kiotos (1)
Master Series (2)
Mister B (1)
Obaie (18)
Ouch! (1)
Rimba (3)
Sei Mio (1)
Seven Creations (1)
Sex & Mischief (13)
Sinful (2)
Sportsheets (6)
Strict Leather (6)
Tantus (2)
XX-DreamsToys (3)
You2Toys (3)
Zado (4)
Vis alle 90 produkter
Du har sett 42 av 90 produkter
Vis flere

Pisker og paddler lar dere eksperimentere med smertefull nytelse

Pisker og padler - hva er forskjellen?

Hvis du er frustrert over at pisken din ikke slår partneren din hardt nok, så kan det være på tide å gå over til padler. Pisker og padler brukes på samme måte, men padler har større overflate enn pisker og treffer derfor et større område på kroppen med hvert slag. Derfor skal de også brukes med den største omhu. Men hvis pisken ikke er tilstrekkelig til å straffe partneren din lenger, eller du kanskje selv vil føle styrken av din partners hånd, så er en paddle kanskje noe for deg.

Paddler føles ikke bare annerledes enn pisker, men ser også ganske annerledes ut. Formen på paddler minner gjerne om et lite balltre. Det gjør at paddler ofte oppfattes som mer voldsomme enn pisker, selv om de ikke nødvendigvis behøver å forvolde mer smerte enn pisker gjør. Det avhenger naturligvis av hvor hardt man slår med hvert av redskapene og hvor på kroppen de blir brukt. Jo mer sensitivt et område man slår på, jo mindre kraft behøver man å bruke for å oppnå ønsket effekt. Disse faktorene er viktige å overveie når man skal velge mellom pisker og padler til fetish og BDSM-leker.

Jeg har ingen erfaring med sexpisker - hvilken bør jeg velge?

Hvis det er første gang du er inne i kategorien pisker og paddler, vil vi anbefale at du tar en titt på våre ridepisker. Dersom du ikke har erfaring med sexpisker fra før, bør du gå for en mindre pisk. Det er viktig at du starter forsiktig og kjenner etter hvordan det føles når du bruker pisken. Dersom du i etterkant føler at pisken ikke er kraftig nok, kan du prøve en av våre større sexpisker i hardere materialer for mer kraft i hvert slag.

Hvis du eller partneren din har litt mer erfaring med pisker og paddler, kan vi anbefale at dere kjøper en padle. Det er nok lurt å velge en mindre utgave til å starte med, da dere kanskje ikke vet om dere er vaskeekte fetish-entusiaster enda. Hvis dere så skulle oppdage at dere har en lidenskap for denne type sexpisker, har vi også noen større varianter som lar dere dyrke hardcore spanking. Men før dere beveger dere lenger ut i BDSM-universet, vil vi foreslå at dere velger en paddle uten nagler eller annet metall på slagflaten, da det vil kunne føles for voldsomt i starten.

Floggers - til dere som er nye innen fetish og BDSM

Hvis dere ikke har lekt med pisker og padler før, men gjerne vil eksperimentere med nye former for nytelse, kan det være en god idé å starte med floggers. Disse redskapene gir ofte mindre konsentrerte slag, da omkretsen gjerne er større på floggers enn på pisker og paddler, og dermed sprer kraften utover. Dermed berøres et større område på kroppen og hvert punkt som treffes får kjenne på en pirrende sensasjon som minner mer om et pisk enn et slag.

Det viktigste å huske på når dere trer inn i fetish- og BDSM-verdenen for første gang, er at det handler om nytelse, og at dét dere gjør skal føles deilig for begge. Uansett om man blir pisket eller spanket, så skal det gi en opphissende følelse som man ønsker å beholde. Og så er det selvfølgelig viktig at man passer på hverandre underveis og kjenner hverandres grenser. Det er greit å høre hvordan det går med motparten underveis også. Det dreper ikke stemningen, men bidrar tvert imot til at den forblir god.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no