Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
PDX sexleketøyPDX sexleketøy
Merker
Author
Publisert:24/05/2022

Guide til PDX - Sexleketøy til menn

Innholdsfortegnelse

Masturbator, stroker, onaniprodukt - sexleketøy til menn har mange navn, kommer i mange varianter og fra mange merker. I dette blogginnlegget dykker vi ned i et av de merkene som har spesialisert seg i å produsere frekk solounderholdning til menn.

Gjør deg klar til å bli litt klokere på hvilket merke PDX er, hvilken type produkter de lager og om det overhodet er noe for deg.

Hvem er PDX?

PDX er skapt av verdens største produsent av sexleketøy, nemlig amerikanske Pipedream. Pipedream har eksistert siden 1973 og holder til i Chatsworth i California, et sted som du kanskje kjenner bedre under navnet "Porn Valley".

PDX er en bred serie av sexleketøy til menn. Serien deles inn i tre forskjellige kategorier som hver især har noe særlig å by på.

PDX sexleketøy til menn

PDX Elite

Hos PDX Elite finner du stor variasjon av frekke masturbatorer som du kan bruke til å piffe opp onanisessjonene dine. Designet er strømlinjet og har et maskulint uttrykk.

Det er både sexleketøy til manuell fornøyelse - altså hvor du skal bruke hendene til å føre produktet opp og ned over penis, men også produkter med motorisert stimulering. Her snakker vi både om pumper, penisvibratorer og til og med masturbatorer som stønner og snakker dirty til deg.

De myke hylsene kan ligne på the real deal i fargen og utformingen eller ha et forholdvis nøytralt uttrykk. Det finnes både vaginale, anale, orale og mindre kroppsinnspirerte innganger å velge mellom - så det er helt sikkert en variant som matcher dine preferanser.

PDX Elite

PDX Plus

I PDX Plus-serien er det ingen tvil om at det er det livaktige looket og følelsen det er fokus på. Onaniproduktene her er utformet som innbydende pocket pussy’s, realistiske rumper og sexdukker sånn at du får en så naturtro opplevelse som mulig.

De realistiske detaljene og produktenes livaktige materiale gir deg følsen av å være sammen med en ekte kvinne.

Det finnes produkter i flere forskjellige hudtoner, så du kan lettere kan forestille deg drømmekvinnen foran deg, mens du nyter et Plus-produkt.

PDX Male

Sexleketøyet i PDX Male-serien er kjennetegnet ved å være det mannlige sidestykket til den klassiske pocket pussyen. Her er masturbatorene - eller strokerne, som Pipedream også kaller de - med en stram anal inngang i enten klar eller lys hudfarge.

Det er også større produkter som frekke underliv hvor du finner myke rumpeballer, en anal inngang og en potent penis å ta ut all lysten din på.

Hvis du elsker frekk ordveksling og stønning så har serien også noe til deg med de interaktive "Dirty Talk"-produktene.

PDX Male

Hva kan jeg forvente av sexleketøy fra PDX?

Hvordan man opplever et sexleketøy er ofte forskjellig fra person til person. Noen liker Idun, andre liker Heinz og så videre. Det gjør det også vanskelig å love en bestemt følelse eller skape en detaljert forventning om bruken av et bestemt produkt.

Men hvis du er elsker å prøve deg frem med forskjellige funksjoner så er PDX et glimrende sted å starte. Sexleketøyet deres byr på så mange forskjellige ting at du absolutt kan prøve ut noen fantasier uten å bli totalt ruinert.

Og hvis du har sans for finurlige detaljer så kommer de livsaktige genistrekene, det store utvalget av automatisert stimulasjon og de mange bruksmulighetene formentlig til å vekke begeistring.

PDX sexleketøy

Topp 5 sexleketøy fra PDX

Nå som du vet litt mer om hva PDX er og hvilke typer sexleketøy du kan finne så det visst på tide å dykke ned i, hvilke av de 5 produktene deres som Sinfuls kunder kjøper flest av. Les videre her.

Elite - Roto Teazer Masturbator

Med Roto Teazer er det den følsomme glansen din som får hovedrollen. Masturbatoren byr nemlig på både vibrasjoner, rotasjoner og stimulerende små nupper som pirrer det mest følsomme stedet på penisen. Sammenlagt er det hele 10 innstillinger med frekk stimulasjon som du kan eksperimentere med i dusjen, i sofaen eller under dynen - alene eller sammen med en partner.

PDX Elite - Roto Teazer Masturbator

Plus - Pick Your Pleasure Stroker

Foretrekker du en naturtro følelse og utseende? Og kan du ikke bestemme deg om om du har mest lyst til en vaginal eller en frekk, anal inngang å boltre deg i? Så er Pick Your Pleasure noe for deg - her trenger du nemlig ikke å velge. Du får en masturbator med to innbydene åpninger, et stimulerende indre og opphisende detaljer. Materialet er silkemykt og hullerne er elastiske, så du får en trang fornemmelse rundt skaftet. Hvis du vil ha en ekstra realistisk følelse kan du legge strokeren i varmt vann før bruk.

PDX Plus - Pick Your Pleasure Stroker

Elite - Air-Tight Pussy Masturbator

Hvis jeg sier "stramt og sugende", sier du så ikke "ja takk"? Hvis det er tilfeldet bør du også si ja takk til masturbatoren her, for det er akkurat hva den tilbyr. Den myke hylsen har en frekk vaginal åpning med detaljerte kjønnslepper og et stimulerende indre. I bunnen av masturbatoren kan du med en enkelt finger justere det sugende vakuumet sånn at det blir ekstra intenst på akkurat rett tidspunkt. Bruk et godt vannbasert glidemiddel for å få en glidende, våt og ekstra deilig opplevelse.

PDX Elite - Air-Tight Pussy Masturbator

Elite - Talk Dirty Masturbator

Blir du helt vill av dype stønn og sexy dirty talk? Med denne masturbatoren får du begge deler i en myk og livslignende hylse. Masturbatoren er designet for å stimulerer deg med pirrende rotasjoner. Det har et par frekke kjønnslepper ved inngangen som alltid byr deg velkommen. Lytt til de frekke lydene i hodetelefonene som følger med og slå på de pirrende vibrasjonene når det skal føles ekstra godt.

PDX Elite - Talk Dirty Masturbator

Elite - Blowjob Power Pumpe

Med pumpen her får du det beste fra to verdener. En herlig, sugende følelse som du kjenner fra blowjober, samt en pumpefunksjon som gir deg en midlertidig større ereksjon. Den har en unik IST-teknologi (Intermittent lifelike Suction Technology) som gjør opplevelsen ekstra livsaktig. Selve åpningen er formet som to myke lepper som omfavner skaftet ditt under hele sessjonen.

PDX Elite - Blowjob Power Pump

Er PDX noe for meg?

Godt spørsmål. Ta testen her og se om du kommer frem til et svar.

Jeg elsker å prøve nye funksjoner. A) Ja, jeg digger å bli stimulert på nye måter. B) Nei, jeg foretrekker helt klassisk håndkraft.

Jeg blir ofte inspirert til å kjøpe nytt sexleketøy. A) Ja, og derfor foretrekker jeg et prisleie hvor det er plass til å eksperimentere med flere produkter. B) Nei, og derfor foretrekker jeg å betale litt mer for noen få, men holdbare produkter.

Det betyr alt for meg at sexleketøyene mine er i tipp topp kvalitet. A) Nei, det betyr mer at jeg får noen frekke opplevelser B) Ja, jeg betaler heller mer for det helt riktige produktet på første forsøk.

Har du flest A’er? Da er PDX-seriene et skikkelig godt bud på sexleketøy til ditt behov. Har du flest B’er? Så er det helt sikkert masse andre merker som passer bedre til deg. Du kan se vårt store utvalg av sexleketøy til menn her.

God fornøyelse!

PDX sexleketøy
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful