Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Et par ligger tett sammen i en seng med stearinlys rundt segEt par ligger tett sammen i en seng med stearinlys rundt seg
Seksuelt velvære
Content Specialist
Publisert:30/11/2023

Tantra - Få kontakt med partneren din på et dypere plan

Dagens samfunn er i stor grad preget av høyt tempo, målorientering og fokusering. Dette gjenspeiles på soverommet, der mange par har sex med fokus på å få orgasme så raskt som mulig i stedet for å oppnå en dyp kontakt med partneren.

Denne uttalelsen kommer fra den erfarne Tantralæreren, Maxinne Björk.

Hun ønsker å roe ned tempoet, aktivere alle sanser og hele kroppen - og gi prosessen mer oppmerksomhet enn resultatet.

En måte å oppnå dette på er å utforske tantraens fascinerende verden!

Nærbilde av et par, der den ene kiler den andre med en fjær på halsen

Hva er tantra?

En vanlig misforståelse er at tantra bare handler om sex.

Dette stemmer ikke!

Maxinne Björk forklarer:

"Tantra er en helhetlig, åndelig reise som tar sikte på å transformere utøverne til å nå oppvåkning gjennom ulike livsstilsretninger og praksiser. Det er en måte å leve livet på som er mer tilknyttet til alt det verden har å by på."

Ifølge Maxinne Björk forteller tantraens underliggende filosofi at alle ting har en guddommelig natur. Det betyr at ingenting avvises eller undertrykkes. I stedet er det en fullstendig omfavnelse av alt som finnes.

"Den fokuserer på å forstå og bruke universets energier, både i og rundt oss. I bunn og grunn lærer tantra oss at alt henger sammen. Og dette er også grunnlaget for tantrisk sex", sier Maxinne Björk.

På Sanskrit betyr Tantra bokstavelig talt renning (på en vevstol) eller "forlengelse". Det kommer fra de verbale røttene:

TAN - "å strekke ut, å utdype", som kan bety at man utvider sin forståelse og når nye nivåer av bevissthet.

TRA - "å redde", som kan forstås som "verktøy" eller "instrument". Den beskriver metoder, praksiser og teknikker som brukes for å oppnå utvidelse av kunnskap og bevissthet.

En person sitter på gulvet i undertøy med tente stearinlys rundt seg.

Tantra i en boks

Hvis du vil ha et glimt inn i tantraens fortryllende verden, har vi en spesiell godbit klar til deg. Sinful Tantra Box, laget i samarbeid med Maxinne Björk, tilbyr et helt nytt nivå av intimitet.

Den er fylt med nøye utvalgte produkter som stimulerer sansene dine; et bind for øynene, en fjær for kiling, satengbånd, en flogger, en massasjeolje, et vannbasert glidemiddel, en glassdildo, en buttplug i metall og en essensiell ylang-ylang-olje.

Tantraboksen vår er laget for leken utforskning. Med det medfølgende heftet oppfordres du til å lære, oppdage og dykke dypt inn i dine intime forbindelser.

"Det er viktig å si at du ikke trenger å forstå eller tro på alt dette for å ha glede av det og få en meningsfull og givende opplevelse med denne veiledningen og produktene i boksen. Velg det som gir mening for deg, og la resten ligge," sier Maxinne Björk.

Sinful Tantra Box

Hvis du vil lære mer om tantra og vår fantastiske Sinful Tantra Box, kan du se denne videoen der Maxinne Björk snakker med sin tidligere partner og Coach for Bevisst Intimitet, Manuele Paradiso.

Vi ønsker deg mange timer med dyp kontakt, sensualitet og intimitet!

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful