Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Feather tickler

Med en feather tickler, også kjent som en kilefjær, kan du gjøre partneren din enda mer tent og klar til å leke. Fjærene gir en kilende sensasjon når de strykes mot huden og holder partnerens sanser i høyspenn, så enhver kjærlig berøring føles som ren nytelse. Bruk fjærkosten som en del av et pirrende forspill eller under selve samleiet til å eksperimentere med mild bondage.

Feather tickler - gjør partneren din ekstra tent og lystig

Gi partneren din en unik sanseopplevelse med en feather tickler

En feather tickler er for mange et kjent sexleketøy, men dens kraft er derimot ikke like velrenommert. En fjærkost gir, som kjent, en kilende sensasjon når den strykes mot huden. Men den forsterker også følesansen, så enhver berøring forvandles til ren nytelse. En feather tickler kan dermed brukes til å skru opp temperaturen under forspillet eller til å gjøre samleiet enda mer nytelsesfullt. Fjærkosten kan brukes over kroppen og er særlig egnet til å kjærtegne de erogene sonene, da disse områdene er ekstra sensitive overfor sensuelle berøringer. 

Du bestemmer selv hvor lett eller hardt du vil føre kosten over partnerens kropp og hvor langsomt eller raskt det skal gå. Jo svakere berøringen føles og jo langsommere det går, jo mer tirrer du partneren din. Dersom du vil stimulere partneren din mer, kan du trykke kosten litt mer ned mot huden og bruker raskere bevegelser til å føre den over kroppen - spesielt hvis du bruker kosten på de erogene sonene. Lette og langsomme bevegelser er derfor best til forspillet når du vil gjøre partneren din ekstra tent, mens sterke og raske bevegelser er best til selve samleiet når du vil gi partneren din en erotisk opplevelse uten like.

Kilefjær til erotisk forførelse og pirrende lek

Det finnes mange måter å forføre partneren sin på. Man kan for eksempel ta på seg frekt undertøy og overraske ham eller henne i døråpningen til soverommet. Men når man ønsker å appellere til en annen sans enn synssansen, er følesansen god å spille på. Med en kilefjær kan du nettopp forsterke denne sansen, så enhver berøring føles mer intens og gir mer nytelse enn den ellers gjør. Hvis du vil fremme følesansen enda mer, kan du blokkere andre sanser som for eksempel synet ved å binde et bånd for øynene på ham eller henne, eller fiksere partneren med et sett håndjern så vedkommende ikke kan annet enn å ta i mot den deilige stimuleringen.

Når forspillet når sitt høydepunkt og dere ikke lenger klarer å holde fingrene vekk fra hverandre, kan dere fortsette å bruke leketøyet under samleiet. En kilefjær kan nemlig brukes til å holde sansene i høyspenn mens du penetrerer eller blir penetrert av partneren din. Dermed kan følelsen av å penetrere eller bli penetrert virke mer intens. Ved å gjøre følelsen heftigere, kan både du og partneren din få en enda kraftigere orgasme, og fjæren kan dessuten brukes til å gjenta suksessen når dere får hvilt dere litt og er klar til runde to.

Eksperimenter mer i soverommet

Dersom du og partneren din er nysgjerrige på bindeleker, men ikke har turt å ta skrittet enda, er en feather tickler et godt leketøy å starte eksperimenteringen med. Feather tickler inngår i den milde utgaven av bondage og handler hovedsakelig om å forsterke sansene våre for å gjøre de erotiske opplevelsene enda mer intense og nytelsesfulle. Det er derimot stor forskjell på hva som gir oss nytelse og dere blir derfor nødt til å eksperimentere dere fram til hva som fungerer for dere. 

En feather tickler er likevel et godt utgangspunkt da den ikke forsterker følesansen så mye at den overdøver alle de andre sansene. Den kilende sensasjonen som en feather tickler gir, føles mer som en ekstra kjærlig berøring som tilfører en ny dimensjon til nytelsen. Hvis dere etterhvert vil bevege dere dypere inn i bondage-verdenen, kan dere med fordel utforske gleden ved å fastbindes eller låses i en bestemt stilling under sex. Men uavhengig av om dere foretrekker hardcore eller soft bondage er det kun fantasien som setter grenser for hva dere kan gjøre, så start eksperimenteringen allerede i dag og gjør sexlivet deres enda rikere og mer nytelsesfullt.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful