TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Flogger

Kjenn den sviende og deilige smerten fra et piskeslag eller la deg beruse av myke og pirrende streif med en flogger. En flogger kan både brukes av erfarne BDSM-entusiaster og av nybegynnere til disiplinen. Uansett nivå vil dere kunne oppleve en ny verden av nytelse med dette fantastiske sexleketøyet.

Flogger - kjøp din i dag og kom i gang med de frekke lekene

Det perfekte leketøyet til BDSM

Uansett om du er vant til å leke med BDSM eller ei, vil du få stor glede av å supplere sexleketøyssamlingen din med en flogger. For deg som ikke vet hva det er, kan vi fortelle at det er en form for pisk. En flogger kan både være bred eller smal avhengig av hvor mange tråder eller remmer den har, og hvor tykke de er. En bredere type er ideell til forsiktige streif langs med kroppen som vil partneren din pirrende gysninger, mens en smalere variant er perfekt til kinky piskeslag som vil tenne partneren din på en helt ny måte. 

Det som gjør en flogger så opphissende er at mottakeren ikke vet hva hun eller han kan forvente. Hvis dere vil gjøre overraskelseselementet enda større, kan dere kombinere pisken med et bind for øynene. På den måten blokkeres synet og dermed forsterkes de andre sansene, så enhver berøring med pisken føles mer intens. Med andre ord er mulighetene mange, og det er kun fantasien deres som setter grenser for hva som kan skje når dere finner pisken fram fra sitt gjemmested.

En frekk favoritt blant mange

Mange synes det er vanskelig å slippe pisken når de først har holdt den i hånden. Det er fordi den besitter en viss makt som kan fremkalle bestemte følelser og lyster i ens kropp. På samme måte kan en følelse av maktesløshet ha en opphissende effekt på mottakeren. Det er nemlig noe som er utrolig frekt med å la en annen person få full kontroll over ens kropp og nytelse. Sålenge dere setter tydelige grenser for hva som er lov og ikke lov i forkant, er det ingen grunn til å nøle med pisken.

Men hvorfor blir vi forført av en flogger? Hva er det med den som vi blir betatt av? Det er vanskelig å svare på, men vi tror at det har noe med tanken om det ukjente, “farlige” og mørke å gjøre. Det er idéen om hva en flogger kan gjøre og den nytelsen man kan få, som gjør at nettopp dette sexleketøyet skiller seg fra andre leketøy. Spenningen og det uventede elementet som en flogger representerer er noe av det som gjør den til en frekk favoritt blant mange single og par.

Bruk en flogger til å gi sexlivet et frekt løft

Dersom dere føler at sexlivet er gått litt i stå eller dere bare vil prøve noe nytt i sengen, kan sexleketøy være løsningen for dere. Sexleketøy oppfordrer nemlig til mer lek i hverdagen og kan dermed være med til å skape mer variasjon i sexlivet. Det er derimot stor forskjell på hva vi liker og hvordan vi velger å bruke leketøy under onanering, forspill og samleie. En flogger kan for eksempel både brukes til kinky piskeslag eller pirrende stryking av partnerens mest intime områder.

La partneren din føle den deilige smerten fra et piskeslag som etterlater røde merker på huden eller bruk en flogger til å utleve deres villeste fantasier - enten det involverer kinky dominansleker eller frekt rollespill. Kanskje dere vil vente med å finne pisken fram inntil dere er komfortable med de nye omstendighetene, men når dere omsider er blitt varme i trøya, kan pisken bli en del av deres nye og spennende sexliv. Så hva venter dere på? Kom i gang med de frekke lekene allerede i dag.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful