Fetish Fantasy Bondagehuske
Fetish Fantasy Bondagehuske
kr 1 695,00
Fetish Fantasy Bondagehuske  1
Fetish Fantasy Bondagehuske  2
Fetish Fantasy Bondagehuske  3
Fetish Fantasy Bondagehuske  4

Fetish Fantasy Bondagehuske

4.3 (8)
Ikke på lager - Kontakt kundeservice for å få opplyst leveringsdato.
kr 1 695,00
Oversikt
Beskrivelse

Nyt vektløs sex i utall stillinger og utforsk dine dypeste fantasier med denne kinky bondagehusken fra Fetish Fantasy.

Husken har mange justerbare nylonreimer som gir dere uendelige lekemuligheter. Den har også strategisk plasserte D-ringer som er festet til håndledds- og ankelmansjetter - perfekt til frekk bondagelek og fiksering.

Husken har en bæreevne på maks. 180 kg. Les bruksanvisningen nøye før dere setter opp husken. Hvis du eller partneren din har en vekt over 100 kg skal springfjæren fjernes og husken henges i stedet direkte fra takbolten.

Alt du trenger for å sette opp husken er inkludert i pakken, men vær oppmerksom på at takbolten kun er egnet til tretak og ikke til betongtak.

Detaljer

MATERIALE: Stål, nylon.
BÆREEVNE: Opptil 180 kg.
ANKELMANSJETTER:
- Lengde: 25 cm.
- Bredde: 6 cm.
- Lengde kjetting: 22 cm.
HÅNDLEDDSMANSJETTER:
- Lengde: 17 cm.
- Bredde: 6 cm.
- Lengde kjetting: 14 cm.
LENGDE FRA TAK TIL POLSTREDE STIGBØYLE FOR BAKDEL:- 178-195 cm.
POLSTRET STIGBØYLE FOR BAKDEL:
- Lengde: 55 cm.
- Bredde: 9,5 cm.
LENGDE FRA TAK TIL POLSTREDE STIGBØYLER FOR RYGG: 165 cm - 180 cm.
POLSTRET STIGBØYLE FOR RYGG: 
- Lengde: 55 cm.
- Bredde: 9,8 cm.
LENGDE FRA TAK TIL POLSTREDE ANKELMANSJETTER: 170 cm -210 cm.
POLSTREDE STIGBØYLER:
- Lengde: 45,5 cm.
- Bredde: 11 cm.
LENGDE FRA TAK TIL STØTTESTANG: 45 cm - 77 cm. 
LENGDE TORSJONSFJÆR: 24 cm.
LENGDE KJETTING: 25 cm.
INNEHOLDER: Heavy-duty øyebolt, heavy-duty kjetting, torsjonsfjær, støttestang i metall, 2 store polstrede støttebånd, 2 små polstrede stigbøyler, 2 håndleddsmansjetter, 2 ankelmansjetter, øyebind i sateng.
BRUKSANVISNING: Engelsk.

VARENUMMER: 12644.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Les betingelsene her

Del din mening
Anmeldelser (8)
Veldig fornøyd

Veldig tilfredsstillende, levde opp til forventningene

-
5 4 1
Ekstremt bra, men tilbehør anbefales

Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg bestilte først "Fetish Fantasy SexSwing" så bestilte jeg den sammen med: "Joydivision Hook for Concrete Roof" (siden jeg har et betongtak) "Fantasy Saddle tilbehør for Sexhuske" Grunnen til at jeg valgte denne husken fremfor den andre er at jeg/vi bare liker BDSMog med denne husken er det flere alternativer inkludert. Forskjellen på de to huskene er også at ("Bondage") husken har en tverrgående metallstang (som er"pakket inn" i beskyttende materiale som kan tas av) mens den andre ikke har disse stroppene og som jeg kan se har den bare et bånd mellom "buen" forstabilitet. Tverrstangen gir mulighet for å plassere diverse andre kjettinger osv. der. Andre forskjeller mellom dem kan eksistere, men dette er de jeg kan se på bildene.Husken alene uten tilbehør er veldig veldig VELDIG morsom å ha sex i. Fantasien og fleksibiliteten setter grenser og når begge (ja, jeg har sittet i den og dermed hatt sexmed jenta mi) tørr å stole på den (INSTALLER DET RIKTIG MED RIKTIG KROK, PÅ RIKTIG MATERIALE OG PÅ RIKTIG MÅTE) så er det rett og slett fantastisk gøy. Vi har aldritestet de medfølgende spennene som du setter lårene i (som fungerer som en "sal" hvis du ikke kjøper salen over), de er polstret men bruker du rundt 1500 SEK påen sexhuske anbefaler jeg på det sterkeste at du også kjøpe salen. Vi har ikke brukt de medfølgende dildoene som du kan feste på salen, men husken MED salen er ekstremtmorsom. Mannen kan sitte på den, jenta kan sitte på den og alle mulige kombinasjoner av MM, FF osv. Mange stillinger som du ikke klarer uten husken er nå mulig og det ersupergøy å snurre en bundet naken person i den og kunne "gå rundt" personen og ha mer eller mindre "full tilgang". Tidligere nølte jeg sterkt med åkjøpe denne. Jeg har nok “mange” sexleketøy og BDSM-tilbehør, men dette er nok det morsomste kjøpet og det mest givende kjøpet ifølge oss begge. Hvis du kjøperdenne tenk på å kjøpe riktig krok avhengig av takmaterialet (se over), men salen (se over) anbefales på det sterkeste, hvis du får bruk for dildoene (som vi ikke harfått ennå) er det enda større verdi. Kan ikke påpeke dette nok: Monter den riktig på riktig takflate/materiale med riktig krok Vi gjemte hullet ved å montere enrøykvarsler over hullet (da kroken i taket har metallplugg så det er et relativt merkbart hull i taket ditt etter montering) som vi boret hull på i bunnplaten. Brannalarmopp = ingen ser hullet. Røykdetektor fjernet = bunnplaten har et hull i som gir tilgang til hullet for kroken. Sett selvfølgelig alltid opp røykvarsleren etter sexleken oggjerne (som vi har) ha andre røykvarslere som aldri blir tatt ned i tilfelle noe skulle skje. Les mer

-
5 5 1
Naughty Trip

Husken er av god kvalitet. Men de fungerer etter hensikten. - Merk at den medfølgende fjæren kun er for 1 person – D-ringene skulle ha vært sterkere Kjeder for å feste mansjetter har en låsemekanisme som er litt tungvint Vel. Det er flott å kunne bruke denne med kjæresten. Åpen, vektløs og akkurat i riktig høyde. Les mer

-
5 4 1
sjukt bra produkt, anbefalest på det sterkeste<3 effektiv og brukar reie, barnet mitt likte det særlig godt!

flått

-
5 4 1
Grei

Bra produkt sto opp til forventningene, men jeg kom meg ikke løs når jeg var ferdig.

-
5 4 1
Grei.

Kunne vært litt bedre materiale. Vi får ikke festet armer og ben slik vi ønsker. Men det kan man fikse med å kjøpe håndhjern utenom.

-
5 4 1
Bra

Veldig bra produkt! Bedre enn forventet. God kvalitet

-
5 5 1
Veldig fornøyd

Står til forventningene

-
5 4 1
Fordeler

Du vil kanskje også like:

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no