TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Analglidemiddel

Når du eksperimenterer med analstimuli er det viktig å bruke et godt analglidemiddel, da anus ikke produserer et naturlig glidemiddel - i motsetning til vaginaen. Analglidemidler gjør stimuleringen mer behagelig, og kan brukes til både sex og onani med og uten leketøy.

Anal glidemiddel gir deg de beste analopplevelsene

Analsex krever anal glidemiddel

Formålet med anal glidemiddel er å få bedre glid og mer nytelse under analsex og onani. Ved å minske friksjonen mellom huden og et analsexleketøy eller partnerens penis, vil penetreringen nemlig føles mer komfortabel og tilfredsstillende. Dette gjelder både for de med erfaring innen anal stimuli og de med mindre eller ingen erfaring. Det er altså god grunn til å smøre deg inn med anal glidemiddel før du går i gang med analstimuli.

Hva er egentlig forskjellen på anal glidemiddel og vanlig glidemiddel? Den største forskjellen er konsistensen. Sistnevnte er mer tyntflytende fordi det er beregnet til vaginal sex og derfor brukes som et supplement til skjedens eget smøremiddel. Anal glidemiddel er derimot mer tyktflytende ettersom anus ikke produserer et naturlig smøremiddel selv og derfor trenger mer varig fuktighet for å opprettholde en god glid.

Anal glidemiddel kan påføres direkte på og rundt anus, sexleketøy eller kondomer. Det er viktig å la glidemiddelet trekke inn i huden før man går i gang med analstimuleringen, så man kan kjenne etter om det er tilstrekkelig glid eller om det absorberes av huden og dermed er behov for mer.

Hvilket analglidemiddel bør jeg velge?

Det finnes mange forskjellige typer analglidemiddel og det er derfor viktig at du har en forståelse av hva som skiller de ulike produktene fra hverandre. Man kan dele analglidemiddel inn i to hovedkategorier: vannbasert glidemiddel og silikonbasert glidemiddel. Vannbaserte varianter er tynnere i konsistensen og føles hverken klistrete eller fettete, men tørker til gjengjeld raskere inn. Silikonbaserte produkter er derimot tykkere i konsistensen og har en mer langvarig glideevne. Begge deler kan altså brukes til analsex og -lek, men avhengig av hvilken effekt du vil ha vil den ene eller andre være mer velegnet.

Hvis du ikke har erfaring med analstimuli fra før, vil vi anbefale at du velger et silikonbasert anal glidemiddel. Det vil nemlig gi deg maksimal glid, slik at du unngår friksjon ved penetrering og dermed sikrer god komfort under opplevelsen. Er du mer erfaren kan du med fordel velge et vannbasert anal glidemiddel. Vær dog oppmerksom på at det vil ha en kortere virketid enn en silikonbasert variant, så hvis du er vant til dette fra tidligere, skal du sørge for å smøre deg ekstra godt inn og med hyppigere mellomrom. En annen fordel ved vannbaserte midler er at de kan benyttes sammen med sexleketøy laget av silikon, da de ikke reagerer kjemisk med silikonet og dermed bevarer materialets struktur.

Sist, men ikke minst, finnes det også økologisk analglidemiddel som er ypperlig for deg med sensitiv hud. De naturlige ingrediensene er skånsomme mot huden og inneholder ingen skadelige stoffer, så du kan trygt smøre deg inn uten bekymring.

Det er altså lurt å overveie hvilken type anal glidemiddel som vil passe deg best før du legger et produkt i handlekurven, så du er sikker på at du får de beste forutsetningene for en nytelsesfull opplevelse.

Glidemiddel til analsex er ikke det eneste viktige

Uansett om det er anallek eller fullverdig analsex dere drømmer om, er det utrolig viktig at dere har snakket godt og grundig om det på forhånd. Selv et lite forsøk kan gå gruelig galt om dere ikke er enige om premissene. Er det noe dere begge vil eller er det egentlig kun den ene partens fantasi? Og har dere satt av nok tid til forberedelse og oppvarming, så dere får renset bakdøra med en analdusj og smurt dere godt inn med glidemiddel til analsex før dere går i gang? Analstimuli kan være utrolig deilig for begge parter, men det krever at dere går langsomt frem og bruker rikelige mengder med glidemiddel til analsex.

Det kan dessuten være en god idé å starte med noe som er litt mindre enn en penis, som for eksempel en analplugg eller analkuler. På denne måten får dere testet ut om fasinasjonen fremdeles er der, og om dere er fysisk og mentalt klare til å prøve ut bakinngangen. En annen mulighet er å kjøpe et analsett som inneholder leketøy i ulike størrelser, slik at dere kan starte med de mindre produktene og så bevege dere over til de litt større og mer krevende når dere har lyst på en ny utfordring. Med god kommunikasjon, glidemiddel til analsex og nok tålmodighet kan det bli en deilig opplevelse som gir mersmak. Og når dere er klare for å ta anallekene til neste nivå, kan dere jo prøve en pirrende analvibrator eller kinky anal dildo for ekstra fyldig og intens stimuli.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful