Analglidemiddel

Når du eksperimenterer med analstimuli, er det viktig å bruke et godt glidemiddel. Dette er fordi anus ikke produserer noen form for naturlig glidemiddel når den blir stimulert. Våre glidemidler til analsex vil gjøre opplevelsen mer behagelig og smidig, og analglidemidlene er perfekt for både analsex og når du vil leke med analleketøy, som f.eks. en analplugg, enten alene eller sammen med en partner. 

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Aquaglide (1)
Astroglide (1)
EasyGlide (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Flutschi (1)
Intimate Organics (3)
Joydivision (2)
Just Glide (2)
Kaerlig (1)
Master Series (1)
Mixed (1)
Pjur (5)
Sinful (3)
Sliquid (1)
Swede (3)
System JO (1)
Vis alle 33 produkter
Du har sett 33 av 33 produkter

Analglidemiddel gir deg den beste opplevelsen

Analsex krever smøring

Det finnes massevis av glidekrem på markedet, for å få sexen til å gli litt lettere. De kan fås både med og uten smak, med en deilig lukt, og naturligvis i mange ulike konsistenser. En del varianter er vannbaserte, mens andre er silikonbaserte. Men visste du at det finnes spesielle analsex glidemidler?

Hva er egentlig forskjellen på et vanlig glidemiddel og et analglidemiddel? Og hvorfor trenger der flere typer glidemiddel i nattbordsskuffen? La oss ta en nærmere titt på det. Den største forskjellen på et vanlig glidemiddel og et analglidemiddel, er konsistsensen. Et vanlig glidemiddel er ofte ganske tyntflytende, siden den etterligner kvinnes naturlige smøremiddel. Analglidemiddel derimot, er betydelig mer tyktflytende, noe som gjør den enklere i bruk. Siden anus ikke produserer noen form for glidemiddel selv, er det behov for å tilføre smøring, uansett om du vil leke med analsexleketøy eller eksperimentere med analsex. Den tykke konsistensen gjør den enklere å jobbe med, og varer lengre enn et alminnelig glidemiddel.

Analglidemiddel er alfa og omega

Hvis du aldri har prøvd analsex, kan det kanskje kjennes som en forlokkende og skremmende tanke på en gang. Kanskje har du hørt historier om noen som synes det var enormt smertefullt, eller kanskje har du hørt om noen som opplevde det som enda bedre enn vanlig vaginalt samleie. Hvem skal man så tro på? Vårt forslag vil være at du prøver det, og gjør deg opp din egen mening om det. Men en ting du skal huske før du går i gang med å eksperimentere med analsex, er at forberedelsen er uhyre viktig. Hvis ikke kan det bli en smertefull opplevelse.

For det første er det viktig å ha et godt analglidemiddel for hånden. Analsex glidemidler erstatter nemlig den naturlige smøringen som nemlig ikke finnes i anus, og dermed skal tilføres innen i går i gang. Og det gjelder både om det skal lekes med sexleketøy, eller om det skal eksperimenteres med analsex. Uansett hva er analglidemiddel en avgjørende faktor for at det skal bli en god opplevelse for dere begge.

Analglidemiddel er ikke det eneste viktige

Uansett om det er lek med sexleketøy dere vil leke med, eller om dere drømmer om fullverdig analsex, er det utrolig viktig at dere har snakket godt og grundig igjennom det på forhånd. Selv en liten eksperimentering kan gå gruelig galt om dere ikke er enige om premissene. Er det noe dere begge vil, eller er det egentlig den enes fantasi? Og er dere forberedt på at det vil kreve god tid og oppvarming, eller drømmer dere om å kunne gå i gang på samme måte som det ofte ses i filmene? En penis er faktisk ganske stor, også om det brukes rikelige mengder med analglidemiddel.

Om det er med en blanding av skrekkblandet fryd og fasinasjon dere går inn til anallek, kan det være en god idé å starte med noe som er litt mindre enn en penis, som f.eks. en analplugg eller en mindre analdildo i stedet. På denne måten får dere testet ut om fasinasjonen fremdeles er der, og om dere fysisk og mental er klar til å teste ut bakinngangen. En mulighet er å kjøpe et sett som inneholder analleketøy i ulike størrelser, slik at dere kan starte med de små, og så bevege dere videre til de litt større og mer krevende varianter når tiden er inne til det. Med god kommunikasjon, et godt analsex glidemiddel og god tålmodighet kan det bli en deilig opplevelse som gir mersmak. Og når dere er hooked og klar for å tilføre de anale lekene litt ekstra bling, kan dere ta en titt på analplugger med krystaller, eller hva med en analplugg med hale, som forvandler partneren din til en sexy tiger?

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no