Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
baseks Jellies Realistisk Sugekoppdildo 19 cm var 1

baseks Jellies Realistisk Sugekoppdildo 19 cm

3 FOR 249,-
Relaterte produkter
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
baseks Aqua Glide Vannbasert Glidemiddel 200 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
baseks Sexleketøysrens 200 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
kr 129,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om realistiske onaniopplevelser? Da bør du prøve baseks Jellies Realistisk Sugekoppdildo 19 cm.

Den pirrende dildoen har en naturlig form med realistiske detaljer som blant annet et markert penishodet og fremtredende årer.

Med en lengde på 19 cm og sitt slanke design er den perfekt for nybegynnere som ønsker å eksperimentere med penetrering. Dildoen er fleksibel, men har en hard kjerne som sørger for at du får en intens og målrettet stimulering.

I enden av dildoen sitter en sugekopp som kan plasseres på glatte overflater rundt i hjemmet, så du kan nyte penetreringen uten å bruke hendene. Du kan for eksempel plassere dildoen på baderomsflisene og bruke hendene til å tilfredsstille deg selv på andre måter.

Merkebaseks
Produkt vekt (g)197
Full lengde (cm)19
Innførbar lengde (cm)16.5
Diameter (cm)3.7
PrimærmaterialePVC
FargeLilla
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU23181
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra produkt
Han - 23. nov. 2023
Et godt produkt for pengene. Tuppen har en god form som gjør det enkelt å føre inn, enten ved vagina eller anal. Produktet er lett bøyelig så kan være litt fleksibel ved hard bruk. Produktet er behagelig å bruke og føles godt ut, lukter litt i starten men det gir seg etter første bruk og vask. Lengden og tykkelsen er veldig behagelig for vanlig bruk, men er nok for litt mer drevne med tanke på anal. Der den fleksible biten også kan være litt vrien. Sugekoppen sitter godt når man har fått festet den skikkelig, men kan lett gli av/ dette av veggen eller speilet om ikke festet skikkelig.
Veldig god
Mo - 13. mar. 2023
Testet med samboer å hun likte den veldig godt, sugekopp fester seg i det meste å er fin størrelse på den
EN NYDELIG DILDO!!!
Xeslana - 22. jan. 2023
Dette er en fantastisk herlig dildo som jeg nå ikke kan klare meg uten. Den har en herlig passform, den går herlig langt inn, føler at jeg blir skikkelig fylt opp! Det går fint for meg å ha denne lenge inni meg når jeg sitter i en godstol, anbefaler andre menn å gjøre det samme. Det kjennes virkelig godt at den er der den skal være. Deilig å ha den inni som en skikkelig STOR plugg, og det gir en herlig følelse av nytelse og tilfredsstillelse, og glede! Å bruke en slik nydelig dildo bør virkelig alle menn prøve også. Den gir meg en intens lystfølelse, og herlig orgasme-nytelse! En slik størrelse som denne var noe jeg virkelig trengte, og fikk enorm lyst på denne, fin farge og utforming! Den har gitt meg herlig indre ro, og er så glad jeg endelig har oppdaget gleden ved nødvendig og ekstremt DEILIG ANALSEX ved bruk av denne skikkelig gode dildoen! Elsker dildosex! Denne MÅ flere menn oppdage!
En stor og fin dildo.
Xeslana - 21. jan. 2023
Dette er en herlig dildo som jeg fikk lyst til å prøve. Ble nysgjerrig på størrelsen, så jeg måtte få den på plass inni meg så fort den ankom. Det var en herlig følelse å bli fylt opp skikkelig. Red litt på den, og beveget meg slik at den presset mot prostata. Sugekoppen satt godt, og det var en herlig lengde på denne, selv om den var litt stiv. Men det var herlig opphissende og Deilig å få kjenne på denne, god tykkelse som fylte godt opp. Og din å ha inni en stund. Koste meg lenge til jeg kom skikkelig! Jeg elsker anal stimulasjon, og denne herligheten hjalp meg til å endelig oppdage deilig dildosex! Det er ikke noe i veien for at menn også kan prøve slike fine dildoer. En kan oppdage flere sider av seg selv, ved å utforske det som analsex-verdenen har å by på. Anbefaler denne for de som vil prøve dette; den er stor og stiv, men samtidig myk og god. Innrømmer at jeg får lyst på dildoer, og at jeg er avhengig av analsex. Jeg MÅ ha dildo!
Helt ok.
Annie - 21. feb. 2022
Den funker bra, får jobben gjort men er litt hard og litt stor for til min smak.
Funker fint
Annie - 5. feb. 2022
Den er ganske bra, men litt større enn jeg forventet meg. Kjentes greit ut, men ikke noe helt utrolig. Men den får jobben gjort
K
Kallekuk - 27. oct. 2021
Topp nok.
En helt ok lilla dildo
mannonym - 25. feb. 2021
Har dårlig erfaring med PVC dildo, men denne er helt ok. Den har en svak lukt, men den er ikke ubehagelig og ser ikke ut til å smitte over til andre leker. Den er ganske myk, men kunne etter min smak hvert enda mykere. Den er også noe mer lilla enn det som kommer frem på bilde. Positivt for min del, men negativt for de som forventer en rosa dildo.
Litt stor
Henrietta - 10. mar. 2021
Den er stor, men fin.
0
Bra for nybegynnere
Dame - 24. jan. 2021
Jeg mottok dette produktet i stedet for produktet jeg egentlig bestilte som var utsolgt. Helt OK. Den neste dildoen jeg kjųper kommer til å vęre en mer stimulerende opplevelse.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful