TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
baseks Rosa Glitterdildo 20 cm var 1

baseks Rosa Glitterdildo 20 cm

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 209,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
baseks Aqua Glide Vannbasert Glidemiddel 200 ml
kr 159,00
Inkl. mva.
Baseks Sexleketøysrens 200 ml
kr 139,00
Inkl. mva.

Oversikt

Med denne Glitterdildoen fra baseks får du en realistisk følelse i et fargerikt og lekent look. 

Den glitrende dildoen vil drysse litt ekstra magi over sololekene dine, med dens enkle, men effektive, design. Den er laget for å ligne den ekte vare med sine fremhevede årer langs skaftet og markerte penishode. De myke knoppene nederst på skaftet gir deg en ekstra stimulering, og dens bøyde form gjør det enkelt å treffe lystpunkter som G-punkt eller prostata. 

Dildoen er den ideelle kombinasjonen av fast og fleksibel, slik at du kan få en deilig, målrettet stimulering din foretrukne vinkel. Den kan brukes både vaginalt og analt, og sugekoppen gjør den perfekt for håndfri lek. Gjør sugekoppen lett fuktig før du setter den på en ren og glatt overflate for best gripeevne. 

Med en innførbar lengde på 18,5 cm og en diameter på opp til 3,6 cm kan dildoen nytes av de fleste uansett erfaringsnivå. Bruk en vannbasert glidekrem før innføring for den beste opplevelse. 

Husk å gjøre dildoen ren med varmt vann og en mild såpe eller med en sexleketøysrens hver gang du har brukt den, så er den klar til neste gang. 

MerkebaseksProdukt vekt (g)172Full lengde (cm)20Innførbar lengde (cm)18.5Diameter (cm)3.8PrimærmaterialeTPRFargeLyserosaAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , NederlandskSKU25134
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Elsker den!
En perfekt analdildo! Kan fint brukes analt, veldig godt for nerveendene i baken, og ikke minst; prostata!! En herlig analdildo som menn trygt kan bruke. Bruker... Les mer
Xeslana - 5. mar. 2023
En herlig fristende og NYDELIG dildo!
Jeg fikk denne på plass inni meg der den hører hjemme, så fort som mulig etter å ha hentet pakken. Jeg fikk veldig lyst på denne nydelige dildoen, har blitt gl... Les mer
Xeslana - 3. feb. 2023

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful