Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
baseks Graduert Glitter Stor Blå Dildo 22,5 cm var 1

baseks Graduert Glitter Stor Blå Dildo 22,5 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

En allsidig elsker på mer enn en måte. En stor blå og rosa glitrende dildo fra baseks i graduerte farger og en fantastisk størrelse og form. 

Den gir deg 20 innførbare cm, en deilig myk silikon og et livaktig penishode som er perfekt for å stimulere både G-og P-punkt. 

Fest den blå og rosa joysticken på en glatt, flat overflate og nyt den håndfritt med den kraftige sugekoppen. Du kan også ta herligheten i egen hånd, og føre den direkte mot lykkepunktene dine. Du kan også invitere en partner med i leken, om du setter den i et seletøy.

Uansett hvordan du velger å nyte den, bør du smøre den inn i et vannbasert glidemiddel, for å gjøre det til en uforglemmelig reise. 

Rens glitterkanonen med varmt vann og en mild såpe, eller med en sexleketøysrens. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sukkersøt
LunaRose - 28. oct. 2022
Dette ble fort min nye favoritt! God lengde og passe grov i omkrets. Jeg trodde at glitteret og fargene ville plage meg, men tvert i mot - nå vil jeg ha en i hver farge! Materialet er herlig og mykt, og skaftet er kun semi-hardt noe som gir en mer realistisk følelse ved penetrering. Det semi-harde skaftet med sugekopp tillater også å utføre en dobbel penetrering på egenhånd, og er mye enklere å håndtere enn f.eks. en hard dildo av gummi.
Glitter
Anonymous - 13. mar. 2024
Damen min likte den mye forskjellige fargen på dildoen. Behagelig materiale og størrelsen på dildoen er også passende. Jeg har allerede fått mange orgasmer med dette leketøyet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vakker og forførende
Anonymous - 13. mar. 2024
En god og funksjonell dildo. Den er ganske stor og lang, så jeg vil ikke anbefale den for nybegynnere. Årene og ujevnhetene på dildoens overflate er ganske subtile, men de er taktile nok når de brukes. Dildoen er ganske myk og bøyelig. Fargene er fine, og glitteret er et morsomt tillegg. Det er imidlertid en kvalitetsfeil; glitteret ser ut til å flasse av overflaten etter hvert. Dildoen er også litt elektrisk og samler mye støv og løse hår på overflaten. Sugekoppen er heller ikke særlig fast, noe som gjør at dildoen kan løsne fra festet under bruk. Ellers gjør produktet jobben sin. Jeg anbefaler den!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Stor og fargerik
Anonymous - 4. sep. 2022
En ny favoritt. Materialet er slitesterkt og behagelig å ta på. Ingen synlige spor etter produksjonen. Fargerike og estetisk tiltalende. Sugekoppen fungerer godt. Vekten og størrelsen gjør at den for eksempel ikke sitter fast på veggen i det uendelige. Tåler ulike sklisvamper godt etter ca. en måneds (tung) bruk. Designet er helt fantastisk. Den utvides mot roten og har akkurat den rette kurven. Er det feil å forelske seg i silikon? Jeg anbefaler til alle brukere, uavhengig av kjønn. Kanskje ikke egnet som et første leketøy på grunn av størrelsen.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
God coristedildo og også veldig egnet for tiltenkt bruk
Anonymous - 13. mar. 2024
Dildoen er veldig imponerende på grunn av det glidende fargestoffet og glitteret. Størrelsen er også veldig fantastisk, noe som gjør den til en flott totalpakke. Sugekoppen på dildoen er veldig sterk. Jeg holdt den festet til veggen i 4 dager i strekk, og den holdt seg veldig lett festet til veggen. Jeg prøvde den også i virkelig bruk, og jeg må si at den også gjør jobben veldig bra. Dildoen er lang, så den når godt inn til de tiltenkte stedene enten dildoen er festet til veggen eller en stol.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Utmerket overflate og følelse
Anonymous - 1. may. 2023
Glattheten på dildoens overflate og stivheten og mykheten i teksturen er eksepsjonell. Den store størrelsen i forhold til den strømlinjeformede og avsmalnende designen på spissen senker også terskelen for bruk i den tidlige delen av økten, hvis du vil hoppe over den første oppvarmingen med de minste tingene.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Det var ikke en stor en
Anonymous - 13. mar. 2024
I produktinformasjonen står det at diameteren er 4,9 cm, men på pakken står det 4,3 cm.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vakker
Anonymous - 2. nov. 2022
Så fin den kan være, det hadde vært fint om den kom i en tykkere versjon og i flere farger. Virkelig myk, men som ofte er problemet med myke dildoer, er den fortsatt ikke for løs. Jeg ville kjøpt disse for å fylle bokhyllen min hvis de kom i et bredere spekter av farger og mer kinky former (en skikkelig mannlig dummy, fantasidildoer ...).
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ganske bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Dyrt. Stilig og god sugepropp. Spissen kunne vært større. Brukte den analt, og siden den er laget av silikon, trenger den riktig type glidemiddel. Du kan ikke bruke silikonbasert smøremiddel, da det skader dildoen over tid. Jeg skal prøve butter boy, da jeg har lest at det er bra for silikondildoer og gir god og langvarig glid. Vannbasert glidemiddel gir ikke god glid og er veldig kortvarig (for silikondildoer), selv om det er laget for anal bruk. Prøv oljebasert i stedet. Jeg har lest at kokosnøttolje fra supermarkeder fungerer bra.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Smidig
Anonymous - 5. sep. 2022
Fint med silikon. Lang og behagelig, når langt der bak. 4,9 cm er bare nederst, hadde håpet den var stor over det meste av dildoen. Passer likevel godt som oppvarming
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful