Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Creature Cocks Reaper Silikondildo 20cm var 1

Creature Cocks Reaper Silikondildo 20cm

kr 849,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vi presenterer Reaper Silikondildo fra Creature Cocks, en uhyggelig fryd som vil få deg til å tigge om mer enn bare sjelen din! Denne truende store dildoen har teksturerte rygger, nubber, riller og pigger, og gir ryggradsspennende opplevelser med hvert støt. Koronaen er omkranset av pigger for ekstra stimulering, og den bredere toppen sørger for en tilfredsstillende strekk.

Takket være den sterke sugekoppbasen kan du nyte håndfri nytelse hvor som helst. Forvandle fantasier til virkelighet ved å invitere en partner til å hengi seg til kinky cosplay eller rollespill ved hjelp av deres favorittsele.

Men vær på vakt, for mannen med ljåen kommer ikke bare for å pirre sansene dine, men for å gjøre krav på selve essensen din. Se for deg et mørkt likklede, en skikkelse kledd i svarte og grå kapper, skjelettaktige hender som strekker seg ut med en ljå på slep. Mens din ånd skjelver i forventning, åpenbarer mannen med ljåen en pulserende, het stang mellom beina, et fyrtårn av liv som pulserer av uimotståelig tiltrekningskraft.

Underkast deg mannen med ljåen og opplev en reise hinsides dødelighetens rike, der ekstase og mørke flettes sammen. For hvert støt trekkes du dypere inn i en verden av ekstase, der nytelse og smerte smelter sammen til én berusende følelse.

Mannen med ljåen er både mild og ubarmhjertig, og driver deg til randen av galskap mens du vrir deg og stønner i ekstase. Med et siste, desperat skrik presser du deg mot mannen med ljåen - og plutselig, i et blendende lysglimt, våkner du opp, gisper etter luft mens verden kommer tilbake til deg.

Men mens du ligger der, rystet og desorientert, kan du ikke fri deg fra følelsen av at mannen med ljåen fortsatt er der ute, venter i skyggene og venter på at den skal ta deg igjen. Og mens du sovner inn igjen, kan du ikke unngå å lure på hvilke andre mørke hemmeligheter som skjuler seg i drømmenes dyp.

MerkeCreature Cocks
Produkt vekt (g)610
Full lengde (cm)23.5
Innførbar lengde (cm)20
Diameter (cm)5.6 | 6.6
PrimærmaterialeSilikon
FargeRød, Svart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeEngelsk, Tysk , Nederlandsk, Spansk, Italiensk, Fransk, Russisk
SKU45164
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful