Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildo 18 cm var 1

Doc Johnson The Realistic Cock UR3 Dildo 18 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

The Realistic Cock UR3 16,5 cm er en flott dildo som er formet etter en ekte penis. Den er håndlaget for å få med så mange detaljer som mulig, og har derfor et virkelig naturtro utseende. Dildoen har et flott utformet penishode med diskré årer langs skaftet og en deilig pung.

Dildoen er laget av materialet UR3 og det spesielle antibakterielle Sil-A-Gel, som gjør at den føles særdeles ekte - veldig myk og glatt på utsiden, samtidig som den er fast og hard inni.

Dildoen har også en sugekopp i bunnen, så den enkelt kan festes på alle glatte, rene overflater. Dermed kan du ha hendene fri til andre fornøyelser mens du bruker den. Den kan også benyttes sammen med en strap-on sele i alle Vac-U-Lock seletøy fra Doc Johnson.

The Realistic Cock UR3 er ideell til deg som setter pris på en vellignende dildo i en overskuelig størrelse. Det følger også med en pose til å oppbevare dildoen i.

Etter bruk rengjør du den best med varmt vann og spray etterfølgende med sexleketøysrengjøring for å sikre god hygiene.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Beste dildo for prisen
Brian - 21. jul. 2019
Dette er virkelig en super dildo for prisen. Materialet er deilig og mykt, men samtidig er det hardt og fast. Den passer til seler og fųles nesten som den ekte varen. Definitivt en av de beste dildoene jeg har prųvd.
0
SUPER!
Michael - 22. feb. 2019
Mange advarte om fųlsomheten til UR3, men med min partner hadde jeg ikke noe problem med det. Nųye vask og ved å påfųre et pleiende pulver på toppen, vil den holde seg i utmerket stand hver gang. En virkelig autentisk fųlelse, kanskje en av de beste så langt!
0
Fantastisk realistisk strap on!
Anonymous - 13. mar. 2024
Nydelig følelse, så realistisk, elsket å bruke den!
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Litt for syntetisk
Anonymous - 9. feb. 2023
Det er selvfølgelig alltid en smakssak, og man kan alltid diskutere hvor realistisk en syntetisk penis skal være, men i dette tilfellet synes jeg at materialet, fargen og den generelle følelsen ikke holder mål - spesielt med tanke på prisen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful