Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
European Lover Naturtro Dildo 23 cm var 1

Oversikt

European Lover er den ideelle dildon for deg som ønsker en naturtro stimulering. European Lover er nemlig realistisk både i størrelse og form, og med sin farge og den årete overflaten, ligner dildoen ’den ekte varen’.   European Lover er støpt i fleksibelt PVC, som gir en myk og behagelig opplevelse. Vi anbefaler at du bruker et godt vannbasert glidemiddel sammen med European Lover, da det vil gi deg den beste opplevelsen med dildoen og få en mere behagelig innføring.   Dildoen har en sugekopp på bunnen som gjør det mulig å sette den fast på stort sett alle glatte overflater. Dermed er det mulig å nyte European Lover håndsfritt og i mange forskjellige stillinger.   Etter bruk anbefaler vi at du vasker European Lover i varmt vann og evt med en Sexleketøys Rengjøring.   Er ikke European Lover den riktige dildoen for deg? Se andre dildoer i forskjellige farger og størrelser her.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God dildo
Kallenavn - 3. oct. 2019
Kan virke litt stor, men dama synes det ikke så da er det jo greit. Vi har benyttet den ofte. Men enig med de som klager på lukta på denne, veldig kjemisk
For hard
Anonymxxx - 24. aug. 2019
Denne er fyldig, men ikke for stor. Dessverre ble jeg veldig skuffet da den er alt for hard og lite fleksibel. De markerte blodårene og det markerte hodet som man skulle tro ville gi ekstra nytelse ble i dette tilfellet bare ubehagelig. Opplevde også noe ubehag i skjeden i etterkant.
Henne
Frodig - 23. mar. 2019
En deilig dildo med mykt og godt materiale.
Helt prima kvalitet
Yippen - 16. jul. 2018
Denne var ganske stor, men kvaliteten er noe av det beste jeg har vært bort. Passet utmerket til anal lek og sugekoppen fungerte veldigbra, fyller også godt opp.
Deilig nytelse
Shemale - 11. feb. 2018
Helt herlig dildo analt for en ikke helt erfaren. Men ser at jeg må ha tykkere :-)
Anbefalt
Mannen til dama - 28. jul. 2017
Dama var selvsagt meget fornøyd, mye større enn forventet, sugekoppen sitter meget sterkt på glatte overflater og er behagelig under bruk.
Awesome
Jente1993 - 22. oct. 2015
Større enn forventet og kjennes bra. Mykt og fast materiale. Anbefaler at den er våt og glatt nok under bruk. European lover bare skriker ut navnet ditt og frister deg! Jeg er veldig fornøyd. Bra og rimlig tilbudspris. Fornøyd med rask leveringstid Har ikke vibrasjon så blir jo karakter en. Men det gjør ikke noe for det er unødvendig! Anbefales :)
Dildo
Anonymous - 12. apr. 2017
Denne dildoen vil elske brukeren og gi god nytelse uansett om du er i dusjen eller bare på gulvnivå, den vil ikke la en kvinne fryse, et absolutt leketøy for en kvinne.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Full
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg anbefaler på det varmeste
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott
Anonymous - 13. mar. 2024
Lukten er fortsatt sterk her, men forhåpentligvis vil den forsvinne med tiden, ellers er det flott for en første gang.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

European Lover Naturtro Dildo 23 cm

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful