Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fantasy for Her Fjernstyrt Vibratoregg var 1

Fantasy for Her Fjernstyrt Vibratoregg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med Fantasy for Her Fjernstyrt Vibratoregg får du det perfekte tilbehøret til pirrende parleker og effektiv solotrening. 

Bruker du egget 15-30 minutter tre ganger om uken, vil du raskt oppleve en sterkere bekkenbunn og dermed kraftigere orgasmer. Glem alt om kjedelige knipeøvelser, dette er en bekkenbunnstrening du ikke vil unnvære. 

Eggets passende fylde gjør det enkelt å benytte, uansett om dette er ditt første bekjentskap eller om du allerede har erfaring med vibratoregg. 

Den trådløse fjernkontrollen gir deg eller din partner for å styre leken og de 10 vibrasjonsmønstrene akkurat som dere ønsker det. 

Vibratoregget er oppladbart. Fjernkontrollen bruker 2 x AAA-batterier. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God
Mr&Mrs - 19. sep. 2023
Fornøyd, meeeen… bråker litt, og turen på butikken ble litt flau da det hørtes mer enn det var synlig av gubben hadde det gøy medkontrollen 😂
Veldig festlig
Lill - 24. jul. 2023
Jeg og min partner har lekt mye med dette. Det gir et nytt kikk å la gubben leke med fjernkontrollen og samtidig kose seg selv med det. Det sitter godt, enkelt å sette i fiffi, gode programmer med forskjellige vibrasjoner og ok stillhet. Anbefales ☆☆☆☆☆
.
A - 9. nov. 2022
Fin å grei men altfor svak det sto den var hard vibrasjon !! Det var det ikke lyden var ikke noe problem
Bedre enn forventet
Belinda - 15. mar. 2021
Jeg har kjųpt vibratoregg fųr, noe som alltid har vist seg å vęre en skuffende opplevelse, men det var definitivt ikke tilfellet med disse eggene. Vibratoren er kraftigere enn jeg forventet, og den trådlųse fjernkontrollen gjųr det enkelt å veksle mellom de 10 vibrasjonsmųnstrene. Kjęresten min elsker å ha kontroll over fjernkontrollen, og bytte mellom vibrasjonsmųnstrene for å stimulere meg enda mer, noe som gir meg mye moro og nytelse under forspillet.
0
Får fantasien til å lųpe lųpsk
Jac - 13. oct. 2020
Kjųpte den for min kone, har utlųst mange fantasier og kinky lek. Når jeg binder henne fast og slikker henne, kan jeg også stimulere G-punktet hennes og samtidig ha en hånd ledig til å leke med min penis. Fjernkontrollen er flott å ha – når hun suger meg er den ekstremt effektiv for å få henne til å stųnne. Flott for forspill i bilen, lekte med det på en kjųretur hjem, da vi kom hjem var hun våt og ba om sex! Kan absolutt anbefale. Lett å bruk og stille
0
Perfect
Emilie - 27. nov. 2018
Kom raskt. Og fungerer som det skal! Ingen klager herfra.
0
Et veldig bra spill
Anonymous - 1. sep. 2023
en veldig bra maskin, men hvordan i all verden lader du ballen hvis du ikke finner et hull til laderen?
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et veldig bra spill
Anonymous - 13. mar. 2024
en virkelig god maskin
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Det føles ikke noe sted
Anonymous - 13. mar. 2024
Det var ingen store gys av nytelse. Jeg må prøve igjen. En liten skuffelse. Ellers et kvalitetsprodukt. Fargealternativene er der, men gir ikke følelsen, bør kanskje være større.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Godt gjort!
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerer som forventet. Det er mye bedre enn å fikle med ledninger! Føles som et grunnleggende kvalitetsprodukt. Ikke helt overveldende, men likevel veldig bra.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful