Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Feels Like Heaven Sexhuske var 1

Feels Like Heaven Sexhuske

Relaterte produkter
Joydivision Forlengersett til Sexhuske
kr 189,00kr 160,65
Inkl. mva.
Joydivision Kraftig Fjær til Sexhuske
kr 399,00kr 339,15
Inkl. mva.
Joydivision Krok til Tretak
kr 109,00
Inkl. mva.
kr 1 995,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med Feels Like Heaven Sexhuske kan dere utføre de mest utfordrende-, stimulerende- og tilfredsstillende stillingene. Dere kan bokstavlig talt svinge i gang sexlivet og dere vil bli overrasket over hvor enkelt det er! Det er utrolig hva man kan gjøre med Sexhusken: Hun kan sitte i den, sveve vektløs og la seg dirigere av partneren sin. Eller han kan sitte i husken, med henne på fanget.

Sexhusken består av flere forskjellige nylon-stropper, som gir dere mulighet for enorme mengder frekke stillinger. Alle stroppene er justerbare og føles behagelige mot kroppen.

Husken kan bære opp til 120 kg. 

Vær oppmerksom på at det ikke medfølger monteringstilbehør til dennesexhusken. I nettbutikken kan dere kjøpe både fjærer (1 stk), metallkjetting (1 stk.) og krok (1 stk.) som dere kan bruke til å montere Feels Like Heaven. 

MerkeYou2Toys
Full lengde (cm)88
PrimærmaterialePolyester
FargeSvart
Språk på emballasjeItaliensk, Nederlandsk, Spansk, Tysk , Fransk, Engelsk, Russisk
SKU12699
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk
Sneakydame - 20. sep. 2021
Meget fornøyd med husken. Den er en suksess for meg og min partner. ?
Sexhuske
Vollo - 21. jul. 2019
Robust og enkel montering. Begge likte den utrolig bra:)
superfrekk
Aalborgpar - 6. aug. 2019
Ville prųve noe annet denne ferien og har ikke blitt skuffet over kjųpet. Bruk litt tid på å justere stroppene og gjųr det fųr du starter. Men når hųyden er på plass gir det en fantastisk frihet og den holder lenge, supere kvalitet. Eneste minus, litt stress å oppbevare.
0
Sexhuske
Malin - 20. jan. 2019
Fleksibel, behagelig å ligge i og lett å rigge til. Vi har kraftige sperrer, som gjųr den helt perfekt. Lett å tųrke av og ikke noe som ganger ... klart blant de beste typene! Kjųp! Gi den hųyeste vurderingen!
0
En utmerket sving!
Anonymous - 4. jun. 2022
Gynge: Gyngen er en halvsirkelformet metallstang som er festet til taket med tre stropper med trinser i endene. Det er også nyttig å ta støtte fra stangen når man klatrer opp i husken. En sabelkrok til taket er ikke inkludert i salgspakken. Stangen leveres med fire stropper og en rektangulær base som de hviler på. Plattformen er stor nok til at en høy person (185 cm) kan ligge på den, slik at hodet fortsatt får plass og ikke henger i luften (med mindre man ønsker det). Alle stroppene er lange nok til at de minst når opp til normal takhøyde, og er utstyrt med kortere lenker som kan brukes til å støtte armer og ben. Stroppene er brede nok til at det er behagelig å ligge på dem, som om man er i "vektløshet". Puten er også av god kvalitet, med forsterkede kanter av "stivt stoff". Den ser også ut til å være lett å holde ren for "sprut", selv om jeg ennå ikke har hatt behov for å teste denne funksjonen. Bruk: Gyngen er annonsert som "muliggjør de vanskeligste, mest stimulerende og behagelige stillingene", men jeg kjøpte den for analsex. Det gjør at kona mi kan kose seg i favorittstillingen sin (på ryggen), men jeg har en betydelig bedre mulighet til å bearbeide henne med fingre, tunge og elskov. Og det beste av alt er at hun også har mulighet til å bruke klitorisvibratoren når jeg ikke ligger oppå henne og elsker. Den horisontale stillingen er ikke den beste i lengden, siden ryggen min er ganske slapp. Du kan selvsagt bruke noen puter for å forbedre stillingen, men en mer oppreist stilling er bra og gjør det lettere å slappe av. Avhengig av hvor husken er montert, kan man enten stå eller, hvis husken er montert på en seng, knele (en sovesofa tillater begge deler). Men for en gangs skyld er det fint å være "på tvers" av kvinnen, slik at hun er i perfekt høyde!!! Det lønner seg selvfølgelig å justere høyden før man begynner... I vår familie var kona først motvillig til å kjøpe en huske, men da hun endelig fikk prøve følelsen av "vektløshet" med beina spredt og støttet av stropper og fikk to enorme orgasmer mens hun svevde på den, endret stemmen i klokka seg: "dette er det beste noensinne, jeg er glad du bestilte den, selv om jeg var imot det!!!" Da jeg prøvde husken selv, ble jeg overrasket over hvor deilig det føltes bare å sitte på den!!! Oppbevaring. Ellers ville husken praktisk talt fått plass i en liten ryggsekk. Stroppene sitter godt fast, så det gir ingen mening å ta dem av. Men husken får plass i esken (85 x 50 x 10) som helhet, og det er lett å gjemme den tilbake etter bruk. Samlet vurdering: Definitivt 5/5 stjerner. Jeg anbefaler den på det varmeste, spesielt for oss middelaldrende, ikke så morsomme mennesker :) Selv om den nok også vil gi glede til de som søker ekstreme stillinger.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Føles som himmelen
Anonymous - 13. mar. 2024
Vanskelig å justere, harde og skarpe stropper. Fungerer sannsynligvis bedre hvis du har stor takhøyde.
Maskinoversettelse fra sinful.se
En fantastisk sving
Anonymous - 5. jan. 2023
Vi er litt eldre, så det er et flott verktøy å bruke. Det gjør sex mer spennende og sexy, mulighetene er uendelige, bare fantasien setter grenser Vi kan absolutt anbefale det.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful