Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Bondagehuske var 1

Fetish Fantasy Bondagehuske

Relaterte produkter
Joydivision Forlengersett til Sexhuske
kr 189,00
Inkl. mva.
kr 2 095,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Nyt vektløs sex i utall stillinger og utforsk dine dypeste fantasier med denne kinky bondagehusken fra Fetish Fantasy.

Husken har mange justerbare nylonreimer som gir dere uendelige lekemuligheter. Den har også strategisk plasserte D-ringer som er festet til håndledds- og ankelmansjetter - perfekt til frekk bondagelek og fiksering.

Husken har en bæreevne på maks. 180 kg. Les bruksanvisningen nøye før dere setter opp husken. Hvis du eller partneren din har en vekt over 100 kg skal springfjæren fjernes og husken henges i stedet direkte fra takbolten.

Alt du trenger for å sette opp husken er inkludert i pakken, men vær oppmerksom på at takbolten kun er egnet til tretak og ikke til betongtak.

MerkeFetish Fantasy
Sub-brandSeries
Produkt vekt (g)3700
Full lengde (cm)210
PrimærmaterialeNylon
FargeHvit
Språk på emballasjeEngelsk
SKU12644
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig fornøyd
H2H - 1. feb. 2022
Veldig tilfredsstillende, levde opp til forventningene
sjukt bra produkt, anbefalest på det sterkeste<3 effektiv og brukar reie, barnet mitt likte det særlig godt!
sabrina - 22. dec. 2021
flått
Grei
Anna - 2. dec. 2021
Bra produkt sto opp til forventningene, men jeg kom meg ikke løs når jeg var ferdig.
Grei.
Subbb - 1. dec. 2020
Kunne vært litt bedre materiale. Vi får ikke festet armer og ben slik vi ønsker. Men det kan man fikse med å kjøpe håndhjern utenom.
Bra
Sil - 30. nov. 2020
Veldig bra produkt! Bedre enn forventet. God kvalitet
Veldig fornøyd
Znuppsi - 15. jul. 2019
Står til forventningene
Naughty Trip
NordjydeOgGudinden - 13. dec. 2013
Husken er av god kvalitet. Men de fungerer etter hensikten. - Merk at den medfųlgende fjęren kun er for 1 person – D-ringene skulle ha vęrt sterkere Kjeder for å feste mansjetter har en låsemekanisme som er litt tungvint Vel. Det er flott å kunne bruke denne med kjęresten. Åpen, vektlųs og akkurat i riktig hųyde.
0
Ekstremt bra, men tilbehųr anbefales
SwingandeSexet - 24. mar. 2015
Jeg visste ikke hva jeg skulle gjųre, så jeg bestilte fųrst "Fetish Fantasy SexSwing" så bestilte jeg den sammen med: "Joydivision Hook for Concrete Roof" (siden jeg har et betongtak) "Fantasy Saddle tilbehųr for Sexhuske" Grunnen til at jeg valgte denne husken fremfor den andre er at jeg/vi bare liker BDSM og med denne husken er det flere alternativer inkludert. Forskjellen på de to huskene er også at ("Bondage") husken har en tverrgående metallstang (som er "pakket inn" i beskyttende materiale som kan tas av) mens den andre ikke har disse stroppene og som jeg kan se har den bare et bånd mellom "buen" for stabilitet. Tverrstangen gir mulighet for å plassere diverse andre kjettinger osv. der. Andre forskjeller mellom dem kan eksistere, men dette er de jeg kan se på bildene. Husken alene uten tilbehųr er veldig veldig VELDIG morsom å ha sex i. Fantasien og fleksibiliteten setter grenser og når begge (ja, jeg har sittet i den og dermed hatt sex med jenta mi) tųrr å stole på den (INSTALLER DET RIKTIG MED RIKTIG KROK, PÅ RIKTIG MATERIALE OG PÅ RIKTIG MÅTE) så er det rett og slett fantastisk gųy. Vi har aldri testet de medfųlgende spennene som du setter lårene i (som fungerer som en "sal" hvis du ikke kjųper salen over), de er polstret men bruker du rundt 1500 SEK på en sexhuske anbefaler jeg på det sterkeste at du også kjųpe salen. Vi har ikke brukt de medfųlgende dildoene som du kan feste på salen, men husken MED salen er ekstremt morsom. Mannen kan sitte på den, jenta kan sitte på den og alle mulige kombinasjoner av MM, FF osv. Mange stillinger som du ikke klarer uten husken er nå mulig og det er supergųy å snurre en bundet naken person i den og kunne "gå rundt" personen og ha mer eller mindre "full tilgang". Tidligere nųlte jeg sterkt med å kjųpe denne. Jeg har nok “mange” sexleketųy og BDSM-tilbehųr, men dette er nok det morsomste kjųpet og det mest givende kjųpet ifųlge oss begge. Hvis du kjųper denne tenk på å kjųpe riktig krok avhengig av takmaterialet (se over), men salen (se over) anbefales på det sterkeste, hvis du får bruk for dildoene (som vi ikke har fått ennå) er det enda stųrre verdi. Kan ikke påpeke dette nok: Monter den riktig på riktig takflate/materiale med riktig krok Vi gjemte hullet ved å montere en rųykvarsler over hullet (da kroken i taket har metallplugg så det er et relativt merkbart hull i taket ditt etter montering) som vi boret hull på i bunnplaten. Brannalarm opp = ingen ser hullet. Rųykdetektor fjernet = bunnplaten har et hull i som gir tilgang til hullet for kroken. Sett selvfųlgelig alltid opp rųykvarsleren etter sexleken og gjerne (som vi har) ha andre rųykvarslere som aldri blir tatt ned i tilfelle noe skulle skje.
0
Klar for utfordringen
Anonymous - 12. may. 2021
Robust, elegant svartlys for de vakreste effekter. Effektivt.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Fin sving
Anonymous - 13. mar. 2024
Høy kvalitet og gode materialer. Nok justeringsmuligheter
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful