Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Deluxe Sexhuske til Dør var 1

Fetish Fantasy Deluxe Sexhuske til Dør

kr 679,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Med Fetish Fantasy Deluxe Sexhuske til Dør kan dere forvandle et hvert rom i huset til en erotisk lekeplass. 

Glem alt om å dra frem verktøyet og å jakte på den perfekte bærebjelken. Husken krever ingen oppsetning, og kan enkelt settes opp og tas ned, og derfor gi et diskré, svingende sexliv. Dørhusken er også perfekt å ta med på reise, nettopp fordi den ikke trenger en krok i taket. Legg huskens stropper opp over døren, lukk døren og dere er klar til lek.  Selve husken består av fleksible stropper og et polstret sete, og komforten er i fokus. Et par håndtak sikrer en god balanse underveis, sånn at du kan overgi deg fullstendig til leken og nytelsen.

Husken er laget i slitesterkt nylon og kan bære opp til 135 kg. Det følger også med et blindfold, som gir leken et ekstra lite piff.

MerkeFetish Fantasy
Sub-brandSeries
PrimærmaterialeNylon
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU21032
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig deilig
Huska - 5. jul. 2024
Veldig deilig å utforske alle posisjoner det går å ha i den,men en bør låse døra som blir brukt,vi kom bort i håndtaket så døra gikk opp noe som resulterte i at vi ramla ned.
Topp produkt
Tonde - 9. nov. 2020
Sammen med noen fordommer og med masse mot bestemte vi oss for å prųve husken vi bestilte, selv om justering av stroppene i utgangspunktet ųdela stemningen litt, var det lett å justere dem... Etter en stund var vi i gang og min kjęre sa med glitrende ųyne: dette er fint. Det tok ikke lang tid fųr han kom for fųrste gang... Husken er et klart ja – jeg gleder meg til neste gang
0
Rått!
Gustav - 4. sep. 2019
Fikk nyte det ganske mye hjemme, det perfekte verktųyet for å krydre livet til gjennomsnittlig Joe!
0
Topp produkt
Anonymous - 11. sep. 2020
Med litt fremsynthet og pågangsmot bestemte vi oss for å prøve husken vi hadde bestilt sammen med min kjære, og selv om den første justeringen av felgene skremte oss en stund, var det lett å få dem riktig... Etter en stund var vi virkelig i gang, og min kjære sa med et glimt i øyet: dette er fint. Det tok ikke lang tid før han snublet for første gang... Husken gikk rett videre, i påvente av neste gang.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fetish Fantasy Deluxe Dørsvinge
Anonymous - 11. oct. 2023
Det er første gang jeg har prøvd det, men det kan fungere når man blir vant til det. Det var en morsom opplevelse. Og det anbefales at døren er godt låst hvis du ikke vil falle 😂.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Dørsving
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott produkt til prisen
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Perfekt sexgynge til døren
Anonymous - 13. mar. 2024
Den sitter veldig bra på døren, lett å sette opp og lett å justere til riktig høyde. Flott leketøy som gir meg en flott posisjon for å knulle min vakre sub.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful