Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fetish Fantasy Sexhuske var 1

Fetish Fantasy Sexhuske

Relaterte produkter
Joydivision Forlengersett til Sexhuske
kr 189,00
Inkl. mva.
kr 1 445,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Sexhuske utviklet i USA. Kjent fra den amerikanske TV-serien Desperate Housewives (norsk tittel: Frustrerte Fruer).

Med denne erotiske husken fra Fetish Fantasy kan dere innta vanskelige, men veldig stimulerende, og særdeles tilfredsstillende sexstillinger, og bokstavelig talt svinge fart i sexlivet deres. Dere vil bli positivt overrasket over hvor enkelt det er!

Husken har en krok til å henge i taket, en fjær som sikrer behagelige og gyngende bevegelser, og en tverrgående, stabiliserende metallstang. Den buede stangen i toppen er bekledd med nylon.

Selve husken består av flere ulike nylonstropper, som åpner opp en hel verden av frekke og pirrende stillinger. To brede stropper støtter ryggen og baken, og to mindre stropper støtter bein og føtter.

Alle stroppene er justerbare og føles dessuten svært behagelige mot kroppen.

Selve husken kan bære opptil 180 kilo. Hvis belastningen blir over 100 kilo, anbefales det at fjæren fjernes, og at husken festes direkte til kroken i taket.

Alt dere behøver for å henge opp husken er inkludert i pakken.

Vi gjør dog oppmerksom på at kroken til taket er beregnet til tretak, og ikke til tak av betong eller mur.

Husk å følge bruksanvisningens anbefalinger, så dere får satt husken riktig opp.

MerkeFetish Fantasy
Sub-brandSeries
Produkt vekt (g)3000
PrimærmaterialeStål
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU11917
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
KJØP DEN!
Marianne - 30. may. 2018
"Vi kjøpte den mest fordi jeg sliter med dårlige ledd, og derfor tenkte jeg at den ville bidra til å gjøre meg mer aktiv ""stillingsmessig"", uten å belaste leddene. Men vi fikk SÅ mye mer! Den er bare fantastisk!! Hver eneste krone verdt, uten tvil! Vi bruker den så mye vi bare klarer. Både min mann og jeg har stor glede av den. Spesielt har det overrasket oss hvor mye min mann har hatt glede av den :-) Kan kan også spennes opp i mange spennende stillinger :-) "
Har enda ikke fått helt styr på det
Den glade - 30. may. 2018
Vi kjøpte denne sexhusken for å få litt fornyelse (vi er 45 og 48) og jeg vet ikke hva som skjedde, men den lørdag husken ble bestilt, tente det en eller annen i min deilige kone :) Husken ankom som lovd, og etter å ha montert krok i taket gikk det en uke før jeg klarte å lokke henne opp i den. Det var litt surrete først, fordi man skal finne ut hvordan man ligger best i den, og videre skal høyden stilles inn etter mannens høyde. Her tror jeg det gikk litt for fort for oss, for det var grenseoverskridende, men likevel veldig pirrende. Summa sumarum: så tror jeg vi skal prøve noen flere ganger før vi blir helt fan av den - men vi øver oss bare mer frem til da. :)
Noe nytt
Henrik - 30. may. 2018
Vi kjøpte denne husken for ca. 14 dager siden, og nå har vi fått testet den, wow... Vi skulle lære å komme opp i den, men derfra gikk det fantastisk, denne vektløse tilstanden min kone var i, gav veldig god mulighet for å prøve alle mulige fantasier, og den levde fullstendig opp til forventningene. En annen gevinst etter min mening, er at det for meg (mannen) gir en veldig behagelig stilling, noe som gjør at man kan leke mye lengre enn normalt, og å få fruen dit at hun nesten ikke kan holde til mer. Det er mange år siden vi har prøvd dette, så denne husken har fått sin faste krok i taket, og vi skal absolutt prøve ut litt mer leketøy herfra.
Fetish Fantasy Sexhuske
Michael - 30. may. 2018
"Et veldig fint sexleketøy, som alt annet jeg har kjøpt fra sinful.no. Det er alltid veldig god kvalitet på det som blir sendt fra sinful. Jeg har kjøpt mye forskjellig, og det er alltid i topp stand. "
Morsom lek
Stine - 30. may. 2018
"Må klart gi en varm anbefaling til denne gyngen. Vi bruker den veldig mye, det er enkelt og raskt å feste opp kroken i taket. Mange muligheter både for meg som kvinne, og min mann er også veldig glad for den. Dog kunne det vært fint om det hadde vært en ekstra mulighet for å spenne ryggselen opp, slik at jeg kunne sitte mer oppreist, når jeg for eksempel leker med dildo og egg. Den beste vi har kjøpt, og vi kan slett ikke unnvære den lenger. Vi har etterfølgende også kjøpt setet, som også er helt fantastisk til. "
God investering
Bitten - 30. may. 2018
Gyngen er veldig enkel å sette opp, deilig å benytte. Kan varmt anbefales.
Har skjemt bort mannen min
Sellak - 16. jan. 2019
Vil anbefale denne husken til alle som vurderer om det kan vęre noe for dem å prųve. Den er enkel å henge opp, enkel å bruke, og gir gųy og spa for en kveld med kjęresten. Denne modellen gir mulighet for mange forskjellige stillinger, så det er bare å sette i gang.
0
Vi burde ha kjųpt den for mange år siden
Fru. - 9. aug. 2017
Den er superenkel å sette opp. Den fųrste gangen tar det bare litt tid å sette den opp, og du får deg en god latter i mellomtiden ... Den er fantastisk og det er så opphissende å prųve alle fantasiene dine i den. Vi burde ha kjųpt den for lenge siden
0
Variasjon
Sanne - 7. aug. 2017
En absolutt god svingtur... Det er nok mange gode opplevelser i vente, den er superbehagelig å bruke, bra materiale og god kvalitet. Det eneste jeg kunne ųnske meg var en slags stropp for hendene ... Vi kommer nok bruke den mye
0
Kjempefint!
Mokkedullen - 30. may. 2017
Er overhodet ikke for lek av noe slag - synes det virker kjipt og irrelevant! Men svingen er en helt annen sak! Å vęre vektlųs i den grad passer meg helt fint – og den gir mannen i livet mitt total kontroll. Jeg var litt usikker på om jeg ville klare å slappe av i den, men nå har vi prųvd 3-4 ganger og jeg er ikke det minste engstelig for å slippe taket og ta tak i ham nå - jeg fųler meg 100% trygg! Kjųp det!!! Kroken kan også brukes til et klatretau eller noe for barn, hvis du trenger en unnskyldning for å ha en så solid krok i stua: P
0

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful