TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fifty Shades of Grey Hard Limits Bindesett for Sengen var 1

Fifty Shades of Grey Hard Limits Bindesett for Sengen

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 769,00
Inkl. mva.

Oversikt

Dette Bed Restraint Kit er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E.L James - forfatteren av bestselger triologien.

Sengesettet, Fifty shades of Grey Hard Limits Bed Restraint Kit, gir deg mulighet for å gjøre sengen din om til en ekte bondageseng, hvor kontroll, nytelse og dominans er i fokus.

Sengesettet gjør det mulig å feste hele kroppen til sengen, og det beste er: at det er enkelt og hurtig gjort. Mansjettene til hendene og føttene er myke å ha på, og lager ikke merker i huden.

Settet består av 4 myke mansjetter, som festes med borrelås rundt håndleddene og anklene. Mansjettene kan deretter - med hjelp av små metallkroker - festes til hver deres stropp som igjen er festet til tverstroppen som festes under sengen. De små metallkrokene i mansjettene kan naturligvis også brukes til å sette enten hender eller føtter sammen.

Alle stroppene er justerbare og kan dermed spennes inn og ut, men stroppene passer best på senger som ikke er over 180 cm brede.

Det medfølger et blindfold til Bed Restraint Kittet, som virkelig er pirrende å bruke sammen med sengesettet.

MerkeFifty Shades of GreyProdukt vekt (g)275InkludertBind for øynene, Mansjetter, OppbevaringsposeFull lengde (cm)35Elastisk indre diameterNeiBredde (cm)7.3Omkrets (cm)30Elastisk omkretsNeiPrimærmaterialeSatinFargeSvartSpråk på emballasjeFransk, Spansk, Tysk , EngelskSKU13118
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig bra sett for både nybegynnere og erfarende
Veldig lett å bruke, og passer de fleste senger. Veldig lett å justere, både før og under bruk. Håndjernene sitter godt på ankel- og håndledd og åpner seg ikke,... Les mer
Fairy orgasmemother - 30. jun. 2021
Kjempefornøyd!
Kjempelett å sette opp under madrassen, og da ligger stroppene på plass. Cuffene er myke og behaglige selv om man drar litt i reimene, og kan jo også festes i h... Les mer
Hello Clitty - 27. dec. 2016
Ett must under enhver seng
Bare etter og prøvd skjønner man hvor pirrende dette settet kan være. Bastet og bundet er det bare fantasien som setter grensen for sengekosen. Anbefales sammen... Les mer
Huskestue - 18. dec. 2015
Verdt å kjųpe
Fint sett, mykt og behagelig og kan absolutt brukes.Petite - 8. apr. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful