TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 499 kr

Bindeutstyr

Produktene du finner i denne kategorien er for deg som ønsker å eksperimentere med håndjern, tau, stropper og remmer. I vårt utvalg finner du et stort utvalg av bindeutstyr for både nybegynnere og mer erfarne brukere.

Bindeutstyr - selve definisjonen på sexleketøy

Bindeutstyr til en frekk kveld

Er du litt lei av søt romantikk med kiling i nakken, stryking på armen og langsom inderlig sex? Da kan det hende du er klar for å tilføre noe litt mere råskap inn i sexlivet. Bindeutstyr slik som håndjern og tau er kanskje klisjé nr. 1 innen sexleketøy, og har vært det lenge. Så lenge håndjern og tau har eksistert, har det trolig blitt brukt til seksuelle formål. For ikke å snakke om hvor ofte de har opptrådt i pornografiske filmer.

Drømmer du om å plassere partneren din i sengen og binde ham eller henne fast der, men er usikker på hvordan du skulle gjøre det, kan du lese mye mer her. Du trenger ikke ha hatt en karriere i speideren for å få til akkurat det. Det finnes nemlig mye bra bindeutstyr du kan bruke til nettopp dette formålet. Det finnes masse produkter som er gode til nybegynnere, slik som myke mansjetter med borrelås som er enkle, men utrolig effektive til formålet, tape som er selvklebende, satengbånd eller håndjern i silikon. Til de litt mer hardcore og erfarne brukerne kan det nevnes håndjern i metall, som naturligvis er litt mer krevende å ha på seg i lengre tid, og de ulike tauvariantene. Ting som skal bindes krever naturlig nok en knute, men det trenger ikke være avansert for å være effektivt. Selv en god gammeldags blåknute duger bra, bare husk å ikke stramme den så mye at du ikke får den opp igjen ved behov.

Bindeutstyr eller bondageutstyr

Er du ute etter nytt bondageutsyr trenger du ikke lete lengre. Bindeutstyr har alltid vært en solid del av denne kategorien, og finnes naturligvis derfor i mange varianter. Hvis du liker de litt romantiske varianter, kan du velge en med plysj inni, og som dermed ikke er så hard for den som skal bindes fast. Plysjvariantene fås ofte i rosa og røde nyanser, men også svart hvis det skal være litt mindre sukkersøtt. Men vi lover deg at selve bindedelen nok skal trumfe selve fargen på bindeutstyret.

Elsker du det rå BDSM-uttrykket, skal du naturligvis gå for en klassisk metallvariant. Er du usikker på om de er sterke nok, bør du velge en ekstra kraftig variant f.eks. fra Spartacus. Flere av håndjernene vi fører kan dessuten brukes til både å spenne håndledd og ankler fast hvis du skulle ønske det.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kommer enkelt i gang. Du går bare inn på hjemmesiden vår, hvor du finner flere ulike kategorier som inneholder bindeutstyr som kan brukes til å spenne fast partneren din med. Vet du ikke hva du skal velge, kan du som alltid kontakte vår kundeservice. Her sitter det kompetente medarbeidere som alltid er klare til å hjelpe deg.

Når du har funnet hva du vil ha, kan du naturligvis velge å gjøre kvelden enda frekkere med å inkludere et sexy kostyme i leken, eller hva med et ekstra sexleketøy? Vi har et stort utvalg, uansett om du foretrekker produkter fra fetish-sjangeren, eller om du drømmer om noe mer uskyldig å kombinere bindeutstyret med, slik som en bulletvibrator eller et blindfold.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful