Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Amor Dildo med Sugekopp var 1

Fun Factory Amor Dildo med Sugekopp

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 479,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Er du nettopp begynt å eksperimentere med sexleketøy? Kanskje du er på jakt etter din første dildo? Da er Fun Factory Amor Dildo med Sugekopp et godt valg for deg. Amor er en god dildo for nybegynnere da den er litt mindre enn de realistiske dildoene, samtidig som den er utrolig allsidig.   Selvom Amor er mindre enn de fleste dildoer, er omkretsen meget realistisk. I tillegg fungerer bunnen av dildoen som en sugekopp og kan derfor festes til alle glatte overflater. Dermed kan du nyte den herlige penetreringen uten å måtte bruke hendene.

Dildoens bunn gjør at den også er velegnet til selebruk og anal stimulering. Armor er, med andre ord, en utrolig allsidig dildo.   I tillegg er dildoen laget av medisinsk silikon i høy kvalitet. Dette gjør at den føles myk og behagelig mot huden, samtidig som den har den nødvendige stivheten og stabiliteten som skal til for å stimulere deg optimalt.   Du vil få den mest fornøyelige opplevelsen med Amor hvis du bruker den sammen med et vannbasert glidemiddel. Her kan Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy varmt anbefales.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)178
Full lengde (cm)13.5
Innførbar lengde (cm)11.3
Diameter (cm)3.6
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeDansk, Svensk, Kinesisk, Russisk, Spansk, Fransk, Tysk , Italiensk, Polsk, Finsk, Engelsk, Norsk, Nederlandsk, Japansk
SKU10971
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En stor dildo gutt
Simon - 30. may. 2018
Denne dildoen lever opp til beskrivelsen. Den er fløyelsmyk, men har samtidig en stivhet som gjør at det føles deilig. Det at man kan sette den fast på kanten av badekaret eller på en flis på badet er helt enestående. Det er nesten, men kun nesten, som at det er «for real» men han kjekke unge servitøren i baren på kafeen.
Super lekker
Christian - 30. may. 2018
Jeg kjøpte Amor i oransje og jeg er allerede blitt glad i den. Det første jeg la merke til var den ujevne overflaten, som gjør leketøyet ekstra stimulerende. Til tross for overflaten er den allikevel super enkel å rengjøre. Sugekoppens design er meget minimalistisk. Den består av en tynn kant av silikon rund bunnen. Allikevel fungerer sugekoppen over all forventing. Den holder godt fast i glatte overflater til tross for et simpelt design. Formen er helt riktig til anal inntrengeren: kurven gjør det enkelt å finne det mannlige g-punktet. Størrelsen synes jeg – som nybegynner – er til de litt mer erfarne. Personlig synes jeg det er en god ting, andre vil kanskje synes at den er et nummer for stor. I mitt tilfelle kunne jeg ikke ha gjort et bedre kjøp enn dette.
Lekker dildo.
Henrik - 30. may. 2018
Jeg kjøpte denne dildoen i sort (sammen med Aquaglide Anal Glidecreme) og det er fantastisk. Jeg er ny innenfor anal stimulering og dette produktet er super. Enkel å arbeide med og et godt materiale. Dessuten er sugekoppen i folden god og gir mange muligheter for bruk. Jeg vil helt klart anbefale denne dildoen til andre.
Lekker kvalitet - skuffende sugekopp
Emma - 30. may. 2018
"Produktet er av lekker kvalitet og treffer alle de riktige stedene med sitt lett bøyelige hode. Størrelsen er behagelig og den er lett å bruke. En av de tingene jeg falt for når jeg kjøpte den, var sugekoppen, men den ble jeg litt skuffet over. Min erfaring er at den lett sklir av overflaten, hvis man vipper dildoen en smule fremad. Annet enn det var det ingen problemer. Alt i alt et deilig produkt, men sugekoppen lever ikke opp til forventingene. "
Dårlig sugekopp
Oo - 30. may. 2018
Sugekoppen er virkelig virkelig dårlig. Tilsynelatende krever den en spesiell form for fliser for å sitte fast. Etter flere forsøk her, så gav jeg opp. Synes ikke det var passende å smekke den opp på vinduet ;) Jeg vil trodde den ville sitte på fint på glatt glass, men ikke en gang ovnens glassdør ble den sittende, så jeg kan ikke anbefale den. Første og siste sugekopp forsøk herfra.
Lekker dildo, som ikke er ferdig testa enda! ;-)
K - 30. may. 2018
FF dildoen er lekker å se på, røre ved og bruke. Sugekoppen har vanskelig for virke hvis man bruker glidekrem. Dildoen er bøyelig og enkel å rengjøre. Vi er slett ikke ferdige med å finne måter å prøve denne dildoen på :)
Praktisk, Erotisk, God: Amor.
Hr - 30. may. 2018
"Amor har overgått enhver forventing jeg hadde. Materialet er lekkert og bøyelig, uten å miste sin fasthet. Sugekoppen har vi ikke hatt så stor bruk for, men den fungerer som den skal på de fleste overflater (fliser, tre mm). Selve materialets overflate er deilig, fordi den kan gå fra tørr til gildene uten behov for store mengder glidekrem e.l. Og den holder seg fuktig lenge. Rengjøringen er hurtig og simpel, og det minimalistiske designet er veldig tillatende. Rent størrelsesmessig er den stor nok; selv om det ikke ser slik ut når man pakker den ut. Som nybegynner innenfor analsex føler jeg meg ikke overveldet av størrelsen og fleksibiliteten, fordi det er veldig realistisk å bruke den. Hvis man leter etter en god nybegynner-dildo, særlig som mann med interesse innenfor analsex og/eller pegging anbefaler jeg kun produkter fra Fun Factory. "
Blikkfang og kommunikasjon
Marianne - 30. may. 2018
Denne dildoen er perfekt som et blikkfang i arbeidet med seksualopplysning og dialog med unge. Jeg er en fagperson som arbeider med seksuell sunnhet og har med denne dildoen funnet en fargerik 'eye-catcher' som vekker interesse og humor. Dette bidrar til å bryte isen når vil tilbyr informasjon og rådgiving til unge mennesker. Har kjøpt en i rosa og oransje, og de fungerer blant annet perfekt i en kondom-stafett på ungdomsskoler.
Super god, med et lite men
Ida - 30. may. 2018
En supergod dildo som fungerer godt med sele. Den er både bøyelig og fast på samme tid. Det eneste minuset er overflaten, den har en tendens til å kreve litt ekstra fukt eller glidemiddel.
Super
Mrmann40 - 2. nov. 2016
Super!! Til tross for at den ikke er så veldig lang og stor så er den utrolig! Passer både for nybegynnere og de mer drevne. Akkurat passe myk og hard og den svake kurven på den gjør at "hodet" treffer g-punktet veldig godt både når du ligger eller rir på den. Og sugekoppen fungerer fint og gjør at den står stødig og godt selv om du kjører litt hardt. Så jeg vil iallefall anbefale denne her.

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful