TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Små dildoer

En liten dildo er perfekt for deg som vil eksperimentere med vaginal eller anal penetrering for første gang eller som ønsker mindre fyldig stimuli. Men ikke la deg lure av størrelsen; små dildoer kan likevel gi deg masse nytelse!

Liten dildo - perfekt til nybegynnere

Få en god start med små dildoer

Små dildoer er et godt sted å starte for deg som har lite eller ingen erfaring med dildoer fra før. Det handler om å få en god opplevelse og ikke bli skremt vekk med et alt for stort leketøy de første gangene. Hos Sinful har vi et bredt utvalg av små dildoer i ulike farger og fasonger. Det er nemlig ikke alle kvinner som drømmer om en stor dildo. Derfor mener vi at det er viktig å tilby et sortiment av både mindre og større varianter.

Uansett om du ser etter noe som er kortere i lengden eller mindre i tykkelsen, har vi et produkt som passer perfekt for deg. På denne siden finner du både små dildoer i spreke farger og mer naturlige varianter i ulike hudfarger. Vi har også små dildoer i forskjellige fasonger, så du kan velge om du vil ha en penisformet og naturtro dildo eller en bøyd og glatt modell som kan brukes som en g-punktdildo eller strap on dildo.

Dersom du er redd for at små dildoer ikke er stimulerende nok kan du selvfølgelig velge å kjøpe noe større. Men hvis du har begrenset erfaring med indre stimulering er det lurt å starte med et mindre leketøy, og deretter gå opp i størrelse etterhvert som du blir mer vant til denne type stimuli. Ofte handler det ikke om at det skal være stort og fyldig - en mindre variant vil også kunne treffe det rette punktet og lede deg hen til deilige orgasmer.

Hvilken mini dildo bør jeg velge?

Det kan være vanskelig å vite hvilken mini dildo man bør velge. Men som så mye annet handler det om å starte et sted og prøve seg frem. Og heldigvis er reisen også ganske spennende og nytelsesfull. Vi anbefaler at du tar en titt på sortimentet her på siden og finner ut om du vil ha en kort variant, tynn modell, eller noe helt annet.

En mini dildo er vanligvis litt mindre enn en gjennomsnittlig penis og du kan derfor bruke den til å trene deg opp til vaginalt samleie med en mann. Mange kan nemlig oppleve ubehag første gangen de har sex med det motsatte kjønn fordi åpningen til skjeden er smalere enn tykkelsen på partnerens penis. Med en tynn dildo vil du oppleve at den sklir lettere inn i ditt indre og dermed gir en mer komfortabel og tilfredsstillende førstegangsopplevelse. Og når du skal ha sex med en mannlig partner for første gang vil du forhåpentligvis merke at skjeden tilpasser seg størrelsen på partnerens penis, så du ikke opplever smerte, men bare nytelse.

Når du omsider har funnet en favoritt og fått den levert hjem til deg, kan du begynne å utforske de mange gledene ved en mini dildo. Du kan også invitere partneren din med på leken, så hun eller han kan styre penetreringen. Er du derimot singel og vil bruke ditt nye favorittleketøy til å onanere, kan du få en dildo med sugekopp som du kan feste til gulvet eller veggen og dermed nyte uten å bruke hendene. En mini dildo kan altså by på et hav av pirrende lekemuligheter.

Kan en liten dildo erstatte den ekte vare?

Det korte svaret er nei. En liten dildo kan mye, men den kan ikke erstatte den ekte vare. Det gjelder for så vidt alle penisformede voksenleketøy. Men produsentene blir stadig bedre til å fremstille realistiske utgaver av peniser. Faktisk har vi kommet så langt at de hudfargede variantene er så like den ekte vare, at det kan være vanskelig å se forskjell. Og hvis man ikke har en mannlig partner tilgjengelig, så kan man jo bruke en liten dildo til å late som om man har sex med drømmemannen. Velger du en naturlig og myk dildo vil den nemlig både se ut og føles som en ekte penis.

Selv om en liten dildo ikke kan erstatte den ekte vare, er det altså det nærmeste virkeligheten du kan komme. Og fordelen ved en liten dildo sammenlignet med den ekte vare, er at du kan styre tempoet og bevegelsene helt selv, slik at du stimuleres akkurat der hvor det føles aller best. Du bestemmer også selv hvor lenge du vil leke. Det er ikke slutt før du er tilfredsstilt fullt ut - "han" holder på til du har fått alle de orgasmene du vil ha. Og når du er ferdig kan du bare legge "han" bort i nattbordsskuffen, på baderomshylla eller i veska. Ingen forpliktelser, kun nytelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful