Små Dildoer

Størrelsen er viktig - særlig når det kommer til dildoer. Noen vil gjerne ha dem store, mens andre foretrekker dem små. En liten dildo er ideell hvis du er nybegynner eller litt erfaren, eller hvis du ønsker en stimuli som ikke er for fyldig. La deg ikke lure av størrelsen på disse; små dildoer kan likevel gi deg en hel masse nytelse!

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Amaysin (2)
Baseks (4)
CalExotics (2)
Colours Pleasure (1)
Dillio (1)
Dr. Laura Berman (1)
Feelz Toys (1)
Fleshlight (1)
Fun Factory (2)
King Cock (5)
King Cock Plus (2)
LovingJoy (2)
Malesation (1)
Mixed (1)
NMC (1)
Sinful (2)
Tantus (1)
Vac-U-Lock (1)
Vixen (3)
Willie City (8)
You2Toys (2)
Vis alle
Vis alle 46 produkter
Du har sett 42 av 46 produkter
Vis flere

Små dildoer til nybegynnerne

Små dildoer til en forsiktig start

Små dildoer er alltid et godt sted å starte, i stedet for å gi seg i kast med noe stort, vildt og voldsomt. Det handler om å få en god opplevelse, og ikke bli skremt vekk med et alt fro stort leketøy de første gangene. Her hos Sinful har vi et bredt utvalg av små dildoer i former og farger som passer til enhver smak. Det er ikke sånn at alle kvinner nødvendigvis drømmer om den største og villeste dildoen. Noen ganger er det like deilig å føre en liten dildo opp og kose seg med den. En liten dildo er ofte tynn, og dermed også lettere å føre inn. Kvinner er forskjellige, og noen kan finne det ubehagelig å leke med en stor dildo.

Uansett om du ser etter dildoer som er korte i lengden eller en mindre i tykkelsen, har vi et fint utvalg i vår nettbutikk. Uansett om du liker klare farger og en leken stil, eller en naturtro variant med naturlig farge og tydelige årer, har vi noe for deg. Er den for liten for deg, kan du enkelt bestille en i en større størrelse og prøve deg på noe som er lengre eller tykkere. Det er naturligvis ikke noe vi skal bestemme, men spør du oss om råd, vil vi anbefale at du starter med små dildoer, og deretter jobber deg opp i størrelse når du blir mer kjent med stimuleringen. Ofte handler det ikke om at det skal være stort og fyldig - en mindre variant vil også kunne treffe det rette punktet og lede deg hen til deilige orgasmer.

Hvilken dildo skal jeg velge?

Det kan være vanskelig å vite hva man skal velge første gang. Men som så mye annet er det bare snakk om å starte et sted og prøve seg frem. Og heldigvis er reisen også ganske spennende og nytelsesfull også. Vi anbefaler at du kikker sortimentet vårt igjennom, og finner ut om du vil ha en kort, tynn utgave, eller noe helt annet. Avhengig av hva du foretrekker, kan du finne din favoritt på sidene våre. Det kan også være en god ide å invitere partneren din med på jakten, hvis dere planlegger å leke med dildoen sammen. Det kan hende han eller hun er den som skal leke med deg, eller kanskje skal dere dele? Uansett ser fire øyne ofte bedre enn to, og med så mye godsaker vi har i shoppen vår, er det ikke helt dårlig å skulle ta seg litt tid til å se igjennom utvalget.
Er du singel, og ute etter en små dildoer til deg selv, er det jo bare å gå etter det du synes ser aller best ut. Nybegynnerdildoer fås i et uttall størrelser og varianter. Vi har både dildoer som ligger på en gjennomsnittlig størrelse på 13-14 cm, og både mindre og større varianter, som alle faller i kategorien for små dildoer. Uansett om du skal bruke en liten dildo med sugekopp eller som har baller, har vi det hele her hos Sinful, og vi tør love deg at du ikke blir skuffet uansett hva du bestiller. Ønsker du andre dildovarianter, for eksempel vibrerende dildoer, kan du ta en titt i de andre kategoriene vi har med dildoer.

Vi en dildo erstatte den ekte vare?

Det korte svaret er nei. Den ekte vare er og forblir de aller flestes favoritt. Men hvis vi dykker litt mer ned i detaljene, og ser på dildoprodusentenes utvikling, er svaret kanskje noe annet. Produsentene blir bedre og bedre til å fremstille små dildoer og realistiske utgaver av en mann penis. Faktisk har vi kommet så langt nå at hudfargene er så like den ekte vare, at det kan være vanskelig å se forskjell. Og det er nettopp det som er så deilig pirrende med en realistisk dildo, nettopp at man kan drømme seg helt vekk i fantasienes verden hvor man har sex med drømmemannen.

Så nei, små dildoer kan ikke erstatte den ekte vare, men kommer så tett på det som overhodet mulig. En fordel med å velge en liten dildo frem for den ekte vare, er at du kan skru og snu den akkurat som du vil, uten å tenke på den penisen sitter fast på, sånn at den treffer deg akkurat der du kjenner det aller best. Uansett om du er ute etter en nybegynnerdildo, eller bare liker de små dildovariantene, kan du i alle fall finne varianter her du enkelt kan putte i veska, dytte i nattbordsskuffen eller gjemme bort på badet.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no