Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Magnum Dildo med Sugekopp var 1

Fun Factory Magnum Dildo med Sugekopp

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 579,00kr 492,15
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Magnum er en enkel, effektiv og vakkert designet dildo.   Med sine 18.4 cm er den en relativ stor dildo. Den er helt glatt på overflaten - ingen teksturer eller riller. På toppen er dildoen noe bredere i formen og føles nesten som et ekte penishode.   Magnum er utstyrt med en sugekopp, som kan festes på alle glatte overflater slik at du kan bruker den håndfritt. Sugekoppen gjør den godt egnet som en seledildo.   Dildoen er fremstilt av medisinsk silikon og er derfor veldig fleksibel og myk.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med dildoen for en best mulig opplevelse.   Når du kjøper Fun Factory Magnum, anbefaler vi at du bestiller:   - Fun Factory's vannbaserte glidemiddel.   - Fun Factory's vibratorrens.

MerkeFun Factory
Produkt vekt (g)227
Full lengde (cm)18.4
Innførbar lengde (cm)16.5
Diameter (cm)3.8
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeKinesisk, Spansk, Polsk, Tysk , Engelsk, Fransk, Norsk, Italiensk, Dansk, Japansk, Svensk, Finsk, Russisk, Nederlandsk
SKU11157
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
When everything just plays!
M.S. - 5. may. 2017
Fun Factory har nok en gang klart å sette standarden for sexleketųy veldig hųyt. Det har blitt gjort med denne fantastiske dildoen, Fun Factory Magnum. Dildoen er laget av et veldig fint materiale som fųles godt å ta på, lett å rengjųre og glir perfekt med litt vannbasert glidemiddel. Dildoen er tilstrekkelig hard og fleksibel. Designet er også flott. Det er veldig stilig; buer litt fra bunnen mot spissen, og med penishode i enden for stimulering av hhv. g-punkt eller prostata. Dildoen kan, som angitt ovenfor, brukes både vaginalt og analt. Vęr imidlertid oppmerksom på at dildoen er litt stor, så hvis du er ny på analsex, må du kanskje se etter Fun Factory Amor (selges også her på sinful.dk). Utenom det vil jeg tro at stųrrelsen er perfekt; ikke for liten eller for stor. Sugekoppen i bunnen fester seg ikke alltid, men det er nok også dildoens eneste minus. Så hvis du har tenkt å feste den til en glatt overflate, må du kanskje se etter noe annet. Som en siste merknad vil jeg påpeke at denne dildoen er helt ideell for strap-on-lek. Den har lengden du trenger for å virke i forskjellige posisjoner. Hardheten til dildoen og kvaliteten gjųr også at den står oppreist. Personlig har jeg prųvd den med SpareParts HardWear Tomboi (selges også her på sinful.dk og er min absolutte favoritt!) Som dildoen passer perfekt til. Som helhet vil jeg helt klart anbefale denne dildoen! Vęr som sagt oppmerksom på stųrrelsen hvis du vil bruke den til analsex - samt små problemer med sugekoppen.
0
Veldig bra!
Lissie - 21. dec. 2013
Den er perfekt på alle måter, superenkel å bruke, en fin stųrrelse, hardhet/mykhet er en perfekt match! Nydelig lett å rengjųre, noe som gjųr den til det perfekte leketųyet! ;-)
0
Hun ble myk.
HB - 1. oct. 2012
Hun ble myk som smųr da hun fikk den i hånden. Den glir inn uten problemer og fųles både hard og myk på samme tid. Den har akkurat passe form og stųrrelse. Materialet er sexy å ta på og lett å rengjųre.
0
Herlig
Emma - 17. apr. 2014
Utrolig komfortabel med lengden. Det merkes at den er helt glatt, så om jeg skulle velge, ville jeg ikke kjųpt glatte dildoer igjen.
0
HB
Anonymous - 13. mar. 2024
Den blir myk som smør når du holder den i hendene. Den glir lett og er både hard og myk. Den har akkurat riktig form og størrelse. Materialet føles deilig og er lett å rengjøre.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Sugekopp som holder!
Anonymous - 13. mar. 2024
Har brukt dildoen med et strap on belte og det var en stor opplevelse for daten min **) Dildoen kan bøyes litt, et utrolig deilig materiale - husk å bruke kondom til 2, ellers et vannbasert glidemiddel!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Overraskende deilig pakke
Anonymous - 13. mar. 2024
Kvaliteten og materialet er deilig og mykt. Og det følger med en frekk bruksanvisning. Den kan absolutt anbefales, og det er gode sjanser for orgasme.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful