Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Funky Bondagetape var 1

Funky Bondagetape

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne bondagetapen gir dere uendelige muligheter i bondage leken deres.   Tapen har en lengde på 20 m og er 5 cm bred. Den er fremstilt av PVC og er derfor veldig slitesterk.   Bondagetapen er selvklebende - uten lim og uten å bli klissete - og er derfor meget enkel å bruke. Tapen er dessuten velegnet til å lage et frekt antrekk med.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Enkelt, raskt og frekt
Banditten & Skurken - 13. jun. 2018
Det er enkelt å arbeide med. Det gjør overhode ikke vondt å bli bundet, siden tapen ikke klistrer seg til hud eller hår. Det utfordrer din partner og deg selv og deres kreativitet. Hvis man er nybegynner, er det en god ting å begynne med, da det er enkelt, anvendelig og pirrende.
Veldig morsom
Emma - 13. mar. 2018
Digger den rosa fargen Kan brukes på mange måter, vi har i hvertfall hatt det morsomt med denne tapen
Super til nybegynner bondage
Martin - 2. jan. 2018
Enkel å komme i gang med - ingen knutekunnskaper nødvendig. TRapen klistrer seg godt på seg selv, at et par ganger rundt håndleddet er nok til å holde hendene på plass. Det virker også fint som et raskt blindfold eller som litt kinky undertøy. Allsidigheten er klart den største force - kjøp den! :)
Enkelt å bruke
Kitty - 8. aug. 2017
Veldig enkelt og greit å bruke, holder bra og er ikke ubehagelig på huden. Kjekt å ha når man raskt vil holde kontroll på noen. Fin å ha med på ferie istedenfor tau.
Godt å ha for hånden
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du ikke har tau, eller orker å lære deg å knyte, er dette en god erstatning. Det er også mulig å bruke den til å "bygge" midlertidige plagg, for eksempel en bh. Teipen klistrer seg bare til seg selv, og kan trekkes fra hverandre hvis du virkelig drar i den. Veldig nyttig produkt til en god pris.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du bare vil ha et produkt til spennende leker, bør du ha tape! Flott til bondage, knebling og bind for øynene! Kjøp!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Enkelt og sexy!
Anonymous - 13. mar. 2024
Bondage Tape er en genial oppfinnelse! Lett å bruke og vanskelig å løsne når du har kjørt tapen noen ganger rundt de ønskede kroppsdelene. I tillegg er den blanke overflaten og lyden når tapen rulles ut veldig sexy!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ganske fint
Anonymous - 8. nov. 2017
Sitter godt fast. Vi måtte snurre den rundt noen ganger for å forsikre oss om at den satt godt fast, men det var en fin liten ting å krydre leken med.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Perfekt for frekk bondage
Anonymous - 12. nov. 2017
Teipen er rask og enkel å bruke, og som lovet fester den seg bare til seg selv, ikke til hud eller hår, og den gnager ikke. Teipen er sterk og holdbar, og partneren din kommer bare løs hvis du lar ham/henne gjøre det. Mulighetene er uendelige, og du kan enkelt og raskt binde partneren din i frekke stillinger eller fremheve deler av kroppen, for eksempel brystene. Vi har også brukt teipen til å feste en dildo i fitta under lek. Det kom det ikke noe vondt ut av i det hele tatt...;-) Et fantastisk produkt der det bare er fantasien som setter grenser...
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Mye moro
Anonymous - 13. mar. 2024
Elsker den rosa fargen! Kan brukes på mange måter, vi hadde i hvert fall mye moro med den.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful