TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Bondagetau og tape

Med bondagetau og bondage tape, er det både raskt og enkelt å binde fast partneren din. Produktene her på siden gjør det mulig å gå på oppdagelse i pirrende dominansleker og bindeleker, helt uten at du trenger metallkroker, hengsler eller nøkler. Bondage tau er perfekt for deg som kun har litt eller ingen erfaring med bindeleker, men også for deg som har en del erfaring. Bondage tapen er også helt perfekt til å lage deg et frekt fetishoutfit.

Bondage tau og bondage tape for ekte BDSM-lek

Bondage tau og bondage tape - uante lekemuligheter

De aller fleste kommer til et punkt i deres sexliv hvor det skal skje noe nytt. Det er ikke det at det ikke fungerer lenger, men det er som om spenningen ikke er like stor, og at det ikke slår like mange gnister som før. Her kan små sexleketøysprodukter være til stor hjelp, og det er heldigvis masse å velge mellom. Hvis man for eksempel tenner på å bli bundet, kan du går på utkikk etter et bondage tau som du kan bruke i sengen eller der du måtte ønske å bli bundet. Sinful.no har mange forskjellige bondage tau og andre bindeprodukter, og det til fordelaktige priser. Men hvilket tau skal du egentlig velge, og skal det i det hele tatt være et tau? Nei, man behøver ikke velge bondage tau. Er du ute etter en mellomting mellom håndjern, som har visse begrensninger, og tau, kan du godt gå for en bondage tape, som også passer fint til deg som ikke er så erfaren i det der med å binde enda. Å binde et tau krever litt skills, og det skal gjerne foregå på den riktige måten for ikke å utsette partneren eller elskeren din for unødvendig fare. For lek med bondagetau er noe man skal respektere, og det krever litt øvelse for å kunne utføre. Derfor kan det anbefales at man starter stille og rolig opp, for eksempel med bondage tape, og så lærer seg å fiksere partneren litt etter litt.

Bind meg og utnytt meg!

Hvis det du lengter etter skal være ordentlig hardcore, så skal dere i gang med bondage tau og bondage tape. Men det er ikke de eneste bindemidlene eller bindeproduktene vi føres i vårt sortiment her hos Sinful. Du kan også kjøpe en suspension ring. En suspension ring sikrer at det er plass til alle tau, knuter og knop. Den passer godt til de som er litt mer erfarne, men man kan selvfølgelig øve seg og bli bedre til det. Tenner du på at det skal være rått og voldsomt, er bondage tau veien frem, og gjør det mulig å binde henne eller ham så hardt fast at de ikke kan gjøre noe. Dette gir mange, deilige muligheter for veien videre. Utnytt partneren din på alle tenkelige og utenkelige måter, uansett hvor dere måtte befinne dere i hjemmet! Når du har fått bundet partneren din, er det viktig at du utnytter situasjonen, men det er også viktig at du holder et lite øye med hvordan partneren din har det underveis. Partneren din kan ikke nødvendigvis si noe hvis det hele kombineres med en gag ball. Derfor er det viktig at du er oppmerksom på at partneren din puster og har liv i øynene. Hvis partneren din har blindfold eller bind for øynene, så snakk med ham eller henne innimellom for å sikre deg at det hele står bra til.

Hvor er det beste stedet å bruke et BDSM tau?

Det finnes flere gode steder i hjemmet og på kroppen hvor man kan binde partneren sin, men det mest opplagte er jo i soverommet. Hvis dere til og med har kommet så langt i prosessen at dere har installert en suspension ring i taket, er dere på god vei, men hvis ikke kan sengen også brukes. Alle stedene hvor det kan la seg gjøre å binde noe fast kan brukes til et BDSM tau, og det er bare å bli kreativ. Husk å borre hull i noe som er holdbart, og sett inn noen rawplugs, sånn at det holder, også når det blir litt villt. Det beste stedet å bli bundet for partneren din, er ofte rett over leddene. Det vil si, at når partneren din bruker BDSM tauet og skal binde deg til dominans leker, skal håndleddene dine og føttene dine ofte binnes. Dette er stedene du vil ha vanskelig med å komme deg løs fra, men hvis det er del av leken at du eller partneren din skal prøve å komme løs, skal knutene og knopene selvfølgelig ikke være alt for vasnkelig å få opp. Er det ikke er meningen at man skal kunne komme løs fra BDSM tauet, så skal du gjøre et ordentlig forarbeid, rett over leddene, sånn at partneren kan utnytte deg i mange timer og det føles fantastisk når man er sammen med sin elsker.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful