Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Icicles Pisk med Glassdildo var 1

Icicles Pisk med Glassdildo

Relaterte produkter
Sinful Silk Silikonbasert Glidemiddel 100 ml
kr 139,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 529,00kr 423,20
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne elegante pisken i semsket skinn, har et håndtak som er utformet som en pen glassdildo. Dildoen/håndtaket er laget av allergivenlig glass. Hvis du ønsker å eksperimentere med både slag og nytelse, er denne pisken perfekt. Pisken er veldig elegant, og ideell for deg som setter pris på både kvalitet, estetikk og effektiv stimulasjon. Utover dette er den meget robust og velegnet til hard lek. Den har totalt 30 skinnfrynser, som du kan bruke til både skånsomme berøringer og hardere slag. Glassdildoen har en stimulerende rillet overflate og en kule i toppen. Du vil kunne føle begge deler når du fører den inn og ut. Den er veldig deilig å bruke, spesielt hvis du samtidig bruker et silikonglidemiddel. På denne måten får du absolutt den beste opplevelsen. Dildoen kan varmes opp eller nedkjøles i vann, men pass på å ikke legge frynsene i bløt.

MerkeIcicles
Produkt vekt (g)377
Full lengde (cm)66
Innførbar lengde (cm)17
Diameter (cm)4
PrimærmaterialeGlass
FargeKlar
Språk på emballasjeEngelsk
SKU13048
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spennende sexleketųy
Mille - 21. mar. 2021
Elsker at jeg kan tilfųre denne til samlingen! Fint og greit at elskeren har både en pisk og dildo tilgjengelig. Pisken er laget av et flott og mykt materiale. Den så litt heftig ut fųr bruk, men slagene er veldig behagelige og lager en superfrekk lyd! Stųrrelsen på håndtaket/dildoen er en fin, men mannen må vite hva han gjųr, og kan ikke bli for vill, da den er laget av glass og fųlgelig er veldig hard. Men kan fortsatt gi orgasme! Det eneste jeg kan finne feil på er lengden på pisken, som kan vęre vanskelig å kontrollere når man er i nęrheten av hverandre. Ellers et godt kjųp! Kan absolutt anbefales
0
Helt fantastisk :)
Dųrvakt - 23. dec. 2014
Må bare anbefale den fine Whip / Dildo til andre, da den kan varmes og kjųles ned og den gir noen utrolig herlige opplevelser :) det hųres litt voldsomt ut når det treffer kroppen, men kona sier det hųres verre ut enn det er :) En god idé er imidlertid å prųve det på noe annet fųrst og få slitt bort det verste loet fųrst og passe på at det ikke blir vått andre steder på skaftet, da det ellers er mye lo :)
0
Stil, estetikk og nytelse i én pakke
TrainYourWife - 1. apr. 2014
La meg si det med en gang: Jeg er veldig fornųyd med Icicles-serien, men jeg ble likevel overrasket over hvor fin denne floggeren er. Håndtaket har de flotteste markeringene (som samtidig gir de beste stimuli) og det myke semsket skinnet er slitesterkt og fantastisk mykt. Du må imidlertid vęre forsiktig når du rengjųr dildoen: Semsket skinn liker ikke vann, så en tur i oppvaskmaskinen som andre glassdildoer er IKKE en god idé for denne. Kjęresten min elsker det når denne floggeren brukes til "leksjonslęring"-dagene hennes, både fordi det fųles flott mot huden (floggeren), men også fordi glassdildoen alltid får henne til å komme. Tykkelsen er helt perfekt for henne og selv om jeg personlig var litt bekymret for dens veldig rette og helt ensartede stųrrelse, har den vist seg utrolig lett å stimulere med.
0
Hun er veldig fornøyd
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er som et kombiverktøy som fungerer i begge retninger. Definitivt 5 *.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
Fine
Anonymous - 13. mar. 2024
Fungerer bra Glasshåndtak ikke for nybegynnere
Maskinoversettelse fra sinful.fr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful