Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Jute Bondage Tau 100 m var 1

Oversikt

Jute Tau 100 m er et kvalitetstau som er særlig velegenet til shibari, kinbaku og andre bondageleker.

Opplev følelser som underkastelse, kontroll, tillit og samhørrighet i en skjønn forening gjennom bondagens kunst. 

Mange bondageentusiaster foretrekker tau laget av jute, som er kjent for sin gode holdbarhet, fleksilitet og dets behagelige fornemmelse mot huden.

Kvaliteten på tauet heter "Tossa", som er kjent for sine lange fibre og brunlige eller beige farge. Det er 3-slått og har en diameter på 6 mm.

Jutetauet er 100% naturlig og fremstår ubehandlet. Det anbefales at du behandler tauene dine med enten en pasta, bivoks eller olje for å styrke fibrene og unngå at tauet loer.

Tauet er hele 100 meter langt, som gir deg mulighet for at du kan justere lengden etter ditt behov. 

MerkeGarn Kompagniet
Produkt vekt (g)2645
Full lengde (cm)10000
Diameter (cm)0.6
PrimærmaterialeJute
FargeBrun
SKU21237
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skjøt på skjøt på skjøt.
MrStorm - 12. apr. 2022
Produktet er ikke optimalt, da det er alt for mange steder det er skjøtet. Jeg får dermed ikke delt det opp i de lengdene jeg selv ønsker, og har fått mange rare taulengder. Til suspension er det bortimot ubrukelig, da man blir usikker på styrken i tauet.
Bra kvalitet for pengene
Rainmaker - 10. mar. 2020
Jeg kjøpte dette tauet da det er vanskelig å finne denne mnegden jute tau lokalt i 6mm tykkelse uten å betale voldsomt mye for det. Sinful leverte derfor en veldig bra pris. Totalt fikk jeg mye mer enn 100m tau i denne bunten (nærmere 120m), men det var også en skjøt av tau på det (men bare en). Om du kjøper dette tauet så vær obs på at det må behandles før bruk (billigste metode er mineral olje), og at det bør kuttes til lengde. Husk også på at ca 30cm eller så av tauet må kasseres om det er en skjøt på det. Skjøten er ikke sikker å bruke verken til å henge noen opp under bondage, ei heller sterk nok til å håndtere vanlig shibari på gulvnivå. Alt i alt, et godt tau med mer enn nok lengde for et fulstendig sett med tau for shibari bruk.
Mye tau til en god pris.
Anonymous - 13. mar. 2024
Fint tau, inkludert en trådspole til å binde endene med. Jeg fant teknikken beskrevet i min gamle seilinstruksjonsbok. Du må tenke på vedlikeholdet av dette tauet, og du må finne bivoks et sted å impregnere tauet med.
Maskinoversettelse fra sinful.nl
Fint etter klargjøring
Anonymous - 12. may. 2023
Etter å ha blitt kuttet i lengder, festet endene, vasket, brent for å fjerne lo, oljet i kokosnøttolje med oppvarming og mykgjøring, er tauet behagelig mot huden og lett å håndtere. Et garn var inkludert som var ideelt for pisking. Kortene er spleiset her og der, men det virker godt laget, så jeg tror ikke holdbarheten er vesentlig lavere der, ingenting jeg kan garantere selvfølgelig.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Jute Bondage Tau 100 m

Relaterte produkter
Master Series Heavy Duty Bondagesaks
kr 169,00
Inkl. mva.
kr 1 145,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful