Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Kaerlig Økologisk Intim Skumsåpe 150 ml var 1

Oversikt

Dine intime områder fortjener best mulig pleie, og det får de med Kaerlig Økologisk Intim Skumsåpen. 

Den er vegansk og inneholder hele 95% økologiske ingredienser. Skumsåpen er pH-regulert og har en pH-verdi på 4. Den skånsomme, men effektive såpen forstyrrer ikke den naturlige balansen i underlivet ditt, men etterlater deg med en ren og forfriskende følelse. 

Kaerlig Økologisk Intim Skumsåpe er produsert i Danmark og er fri for glyserin. Såpen er AllergyCertified for å sikre minst mulig risiko for allergi.

MerkeKaerlig
Produkt vekt (g)205
Volum (ml)150
IngredienserOrganic Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Sodium Coco-Sulfate, Aqua, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid
FargeKlar
EgenskaperØkologisk, Parfymefri, Vegansk
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk
SKU18986
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den er lekker!
Kalesi - 20. sep. 2018
Utrolig god såpe til fornuftig pris. Enkel å bruke og dosere, og mild og effektiv på samme tid. Sammenlignet med alminnelige intimsåper er denne helt klart den letteste å dosere og den drøyeste i bruk. Vil helt klart kjøpe den igjen.
En vinner :P
Karoline P. - 2. aug. 2018
Såpen kom i posten i går (By the way - megakjapp levering!) og brukte den første gang i dag tidlig. Mitt førsteinndtrykk er helt klart positivt! Den er superenkel å håndtere med våte hender, og så elsker jeg at konsistensen er i skum. Såpen renner ikke bort, men er derimot lett å dosere og "bruke". Også er den enkel å skylle av, og lukter ikke ubehageligt, men helt neutralt. Huden min er ofte ganske sart i forhold til nye produkter, men jeg har ikke reageret på den i det hele tatt, så jeg vil ikke nøle med å bruke den hver dag. Thumbs up fra meg :)
Den eneste…
Alisa - 30. jun. 2021
Den eneste såpen på markedet jeg tåler. Den er varm i konsistensen og enkel å bruke. Anbefaler denne såpen sterkt. Jeg kan forresten også tenke meg å bruke den i ansiktet hvis jeg har dusjet og har glemt ansiktsrens og noen ganger bruker jeg den på babyen min også.
0
Super
J - 12. nov. 2020
Har også prųvd litt forskjellige intimsåper, men denne er den fųrste jeg tåler! Den er luftig og skummende i motsetning til andre, "tunge" såper jeg har prųvd fųr, noe som egentlig er en fordel om du har et senisitvt underliv.
0
Uunnvęrlig
HP - 6. feb. 2020
Den eneste intimsåpen på markedet jeg tåler og kan brukes til intimbarbering også. Intet mindre enn fantastisk.
0
Den beste!
Mette - 12. nov. 2019
Dette er uten tvil min foretrukne intimsåpe. Den fųles supernųytral og skånsom mot huden. I tillegg elsker jeg også teksturen, den skummer fint og er luftig. Den har ingen ubehagelig lukt og den varer veldig lenge !!! Samtidig er prisen gunstig og leveringen gikk lynraskt. Jeg kommer alltid til å anbefale dette produktet!
0
Love love love love
Mette - 10. oct. 2018
Jeg elsker absolutt denne. Du får den mykeste huden etter bruk. Har aldri brukt en så glatt såpe fųr. Den fųles veldig skånsom. Jeg begynte til og med å bruke den som barberskum :) Anbefaler den til alle jeg kjenner :)
0
Valg av produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Hudvennlig og meningsfull å bruke.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Veldig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har likt produktet. Det har en tilstrekkelig tekstur og skumlignende konsistens, lett å påføre.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En hit :P
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg mottok såpen i posten i går (forresten - fantastisk rask levering!) og brukte den for første gang i morgendusjen. Førsteinntrykket er veldig positivt! Flasken er lett å håndtere med våte hender, og jeg liker at såpen skummer. Den renner ikke av hendene og er veldig enkel å dosere og "bruke". Den skyller også godt av og lukter ikke vondt, bare nøytralt. Huden min er vanligvis ganske følsom for irritasjon fra nye produkter, men den reagerte ikke i det hele tatt på denne, så det ser ikke ut til å være noe hinder for daglig bruk. Tommel opp for denne :)
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kaerlig Økologisk Intim Skumsåpe 150 ml

kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful