Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
LELO Soraya 2 Oppladbar Vibrator var 1

LELO Soraya 2 Oppladbar Vibrator

Velg Farge:
Relaterte produkter
Kaerlig Økologisk Vannbasert Glidemiddel 75 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
kr 2 295,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

LELO er merket for deg som hverken går på kompromiss med estetikk eller nytelse i ditt valg av sexleketøy. Og Soraya 2 er tro mot merkets omdømme.

Den luksuriøse vibratoren har et elegant design som tar høyde for din anatomi. Den utvendige delen er plassert enda bedre enn på den originale Soroya, og kjærtegner dermed klitoris med målrettet og himmelsk stimulering. 

Skaftet har den rette fylde og kurve som gjør det lettere å sende de rumlende vibrasjonene mot G-punktet ditt. Nyt hvordan dine to erogene soner stimuleres på én og samme tid, og forbered deg på hauevis av deilige og varierte orgasmer.

Med 12 vibrasjonsmønstre og 12 nivåer er det nok av muligheter for å tilpasse stimuleringen, så du kan maksimere din nytelse.

Soraya 2 har dessuten en praktisk reiselås som du enkelt kan deaktivere ved å holde pluss- og minusknappen nede i et par sekunder. 

Vibratorens overflate er laget av myk kvalitetssilikon som er pyntet med eksklusive, gullfargede detaljer. Det ergonomiske håndtaket gjør det enkelt å håndtere vibratoren og med sin vanntette funksjon kan du dessuten ta vibratoren med deg inn på badet.

Med på kjøpet får du en oppbevaringspose samt en prøve på glidemiddel og en USB-kabel til å lade vibratoren med.

MerkeLELO
Produkt vekt (g)190
InkludertOppbevaringspose, Prøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)22
Innførbar lengde (cm)12
Diameter (cm)3
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)240
Vibrasjonsmønster12
Vibrasjonshastigher12
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeJapansk, Engelsk, Nederlandsk, Portugisisk, Italiensk, Polsk, Spansk, Kinesisk, Tysk , Svensk, Russisk, Fransk
SKU22136
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lelo
Anonymous - 13. mar. 2024
For meg er diameteren for stor til å surre av hodet med litt irritasjon!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Dessverre en nedgradering fra den første versjonen
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg trodde aldri jeg skulle skrive dette. Jeg har vært mangeårig eier av den første Soraya, hvis batteri nå endelig har begynt å gi opp etter mange års trofast tjeneste. Det var derfor naturlig å investere i Soraya 2 neste siden det var oppfølgeren, som også ble kjøpt. Anmeldelsene av Soraya 2 som jeg leste før bruk var minst like lyriske som den første Soraya, så jeg forventet intet mindre enn perfeksjon. Men for en skuffelse for meg så langt - hva har skjedd, Lelo? Jeg trenger sterk og uavbrutt jevn vibrasjon av "kaninøret" mot klitoris for å kunne komme. Spesielt en av vibrasjonene på den første Soryan var perfekt for det formålet. Med Soraya 2 er det bare ett (1) vibrasjonsmønster som er kontinuerlig jevnt, men det er absolutt ingen kraft i vibrasjonene i det vibrasjonsmønsteret. På toppen av det hele er det heller ingen måte å øke kraften på - merkelig nok er den allerede på maks fra starten av, men alle andre vibrasjonsmønstre kan økes (!). Så frustrerende! Resten av vibrasjonsmønstrene er konsentrert på skaftet eller er 11 varianter av pulseringer til og fra kaninøret og skaftet. Har prøvd å komme med dette nå ved 5 forskjellige anledninger. 1 gang har det lyktes etter mye anstrengelse og med min egen hjelpende hånd fysisk for å få mer trykk på kaninøret - men jeg kom mykt. De andre gangene har det ikke vært mulig. Med den første Soryan var orgasme garantert. Dermed anbefaler jeg deg å ikke bruke pengene dine på dette hvis du trenger uavbrutt kraftig stimulering av klitoris. Hvis du kommer fra veldig lav klitorisstimulering / ikke trenger klitorisstimulering, men mer av vaginal stimulering gjennom vibrasjoner, så antar jeg at dette også er noe for deg. Kaninøret er for svakt og mykt for oss som trenger vedvarende kraft og trykk på klitoris.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful