Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Liberator Wedge Sexpute Svart var 1

Liberator Wedge Sexpute Svart

kr 1 345,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Uansett om dere ønsker å forbedre deres favorittstillinger eller teste ut helt nye posisjoner, så er Liberator Wedge til god hjelp.

Den kileformede puten er ideell til å optimere sexopplevelsen og til å avlaste ved stillinger som normalt kan være anstrengende. Oppdag nye sider av kjente stillinger, eller prøv noen av forslagene som følger med puten, f.eks. The Rodeo eller Grap And Go.

Liberator Wedge er myk, men bevarer formen og sklir ikke under bruk. Den har en vinkel på 27°, hvilket gjør det enklere å stimulere G-punktet, samt til en dypere penetrasjon - til stor glede for dere begge.

Puten har en trekantet form og har et enkelt design. Den er 61 cm bred, 36 cm lang og 18 cm høy. Sexputen har et avtagbart trekk som tåler maskinvask.

MerkeLiberator
Produkt vekt (g)1280
PrimærmaterialePolyester
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU15173
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Nydelig pute
Sille - 23. oct. 2017
Materialet er topp. Dessverre glir puten hvis jeg (Q) anstrenger meg også - i tillegg blir ryggen veldig vond når du lųftes opp og må jobbe hardere i den vinkelen. Men på en lat dag når du bare er mottakerer, er det veldig hyggelig! Ellers er det greit å lene seg mot når man leser;)
0
Herlig tillegg til repertoaret...
N - 27. jul. 2017
Til nå har vi bare brukt den til å lųfte bakenden hennes litt opp. Det ble et HIT umiddelbart og resulterte i en fantastisk fųlelse for oss begge! «Hva kan den gjųre som en vanlig pute eller kilepute ikke kan?», tenker du kanskje? Ja, det er litt dyrt, men materialet er veldig bra. Det er to deksler: det ytre er velur og det indre er vanntett - så selv om ting blir veldig våte, trenger du ikke bekymre deg for ditt nye "mųbel". Skummet er stabilt og passe mykt og mye mer anvendelig enn for eksempel en vanlig pute. Modellen kan også brukes som ryggstųtte i sengen hvis du vil lese ... så den har en uskyldig hensikt som kan "rettferdiggjųre" sin tilstedevęrelse overfor nysgjerrige gjester ...;)
0
Den beste
Petrus - 1. aug. 2019
Gjųr sex bedre for begge parter! Hvem vil ikke ha optimal penetrasjon? Den sitter behagelig og jeg bruker den som ryggstųtte når jeg leser i senga. Dessverre er den ikke fleksibel nok til å ta med på tur osv.
0
Rått!
Fredrik - 23. aug. 2017
Fungerer som lovet. Det krydret sexlivet mitt og gjorde sex bedre for begge parter. Bra for både oral lek og sexstillinger. Hvis du har problemer med å få dama til å komme gjennom penetrering, prųv denne siden den virkelig treffer G-punktet. Synes du det er flaut å ha sexmųbler kan du si at det er for å strekke korsryggen.
0
Kjærlighetspute
Anonymous - 12. nov. 2023
Flott pute! Topp kvalitet. Veldig stabil og sklir ikke. God størrelse og fremfor alt er høyden flott. Jeg kan føle partneren min mye dypere og mer intenst. Vil ikke være uten den.
Maskinoversettelse fra sinful.ch

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful