TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Sexpute

En sexpute brukes til å få kroppen i en bestemt stilling, så det blir lettere, mer komfortabelt og mer nytelsesfullt å ha sex. Finn en pute som imøtekommer nettopp deres behov blant det store utvalget her på siden.

Sexpute - mer nytelse og variasjon i sexlivet

Bedre sex med sexputer

En sexpute gjør det mulig å innta mer komfortable og funksjonelle stillinger, så dere kan oppnå enda større nytelse under sex. Mange sexputer har en rampelignende form som brukes til å støtte kvinnens bekken og løfte det opp i en posisjon hvor det er enklere å penetrere henne. Samtidig som det blir lettere å penetrere kvinnen, vil penetreringen også føles mer behagelig og nytelsesfull, så det er helt klart en vinn-vinn-situasjon for begge parter.

En rampeformet sexpute er dessuten velegnet til sex i doggy style-stillingen ettersom kvinnens bakdel løftes til en passende høyde uten at hun behøver å stå på alle fire. Hun unngår dermed å anstrenge håndledd og knær og kan hvile hodet og overkroppen på puten mens hun nyter penetreringen. Man kan også hvile ryggen og hodet mot puten hvis man vil ligge mer oppreist under misjonærsex eller nyte synet av sin partner mens man får en deilig omgang oralsex. Det er altså mange muligheter for å forbedre favorittstillingene.

Samtlige puter i vårt sortiment er laget av myke, men stødige materialer som holder kroppen i ønsket posisjon uten at det går utover komforten. Uansett hvilken sexpute du velger kan du derfor være sikker på at den vil berike sexlivet deres og gi dere mange nytelsesfulle opplevelser.

Hvem kan bruke de?

Sexputer kan brukes av alle, men for enkelte er de en nødvendighet. Alder, overvekt eller andre kroppslige utfordringer kan gjøre sex uten virkemidler vanskelig, mindre nytelsesfullt eller til og med umulig. I slike tilfeller kan en sexpute være løsningen på problemene. Den kan bidra til å overkomme eller minske ens utfordringer og dermed forbedre sexlivet betydelig.

Sexputer kan også være nyttige for par der mannens penis er over eller under gjennomsnittet. Med en slik pute kan kvinnens bekken nemlig posisjoneres på en måte som gjør det mulig for mannen å penetrere dypere eller med en bedre vinkel. Det vil dermed kunne gi begge parter en mer behagelig og nytelsesfull opplevelse.

Denne type puter kan derimot også brukes av menn. Ved å ligge på puten i stedet for sengen blir det for eksempel lettere for kvinnen å ri ham i en cowgirl posisjon.

Det finnes altså mange ulike bruksområder for denne type puter, hvilket gjør de til allsidige sexmøbler. Faktisk er det kun fantasien som setter grensen for hva de kan benyttes til.

Hvilken sexpute bør vi velge?

En av våre mest populære sexputer er Liberator Jaz som både har en gunstig pris, er laget av kvalitetsmaterialer og har en fornuftig størrelse. Den kileformede puten har en karakteristisk avrundet kant som gjør at puten føles ekstra behagelig mot kroppen når den hviler mot kanten. I likhet med Liberators andre sexputer har Jaz et avtagbart putetrekk som enkelt kan vaskes i vaskemaskinen. Dermed behøver dere ikke å bekymre dere for at diverse kroppsvæsker og andre væsker skal lage stygge og illeluktende flekker på puten.

Blant merkets mer avanserte modeller finner vi Flip Ramp som har den rampelignende formen vi nevnte tidligere. Flip Ramp gjør det enkelt å støtte kroppen i mange ulike posisjoner hvilket gjør den til kongen av sexputer og dermed et godt valg for de aller fleste par. Dersom dere i stedet er på utkikk etter en pute som også kan benyttes i kombinasjon med sexleketøy, bør dere se nærmere på Wand Essentials Trio Love Cushion. Den fungerer som en tradisjonell sexpute, men kan samtidig holde opptil tre Magic Wands i middels størrelse eller kombineres med andre typer sexleketøy for mer variert stimulering. 

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful