Sexputer

Er dere interesserte i å utforske nye sexstillinger som kan gi sex- og samlivet et tiltrengt løft? Eller ønsker dere bare litt mer variasjon i sengen? Da kan sexputer være løsningen. En sexpute, også kalt posisjonspute, kan brukes til å få kroppen i en bestemt stilling, så dere kan få mer glede og nytelse ut av sengelekene. Finn den rette puten for dere blant det brede utvalget her på siden.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Fetish Fantasy (2)
Liberator (1)
WhipSmart (1)
Vis alle 8 produkter

Sexputer - skaper mer variasjon i sexlivet

Bedre sex med sexputer

Når vi tenker på sexleketøy er det ofte et mentalt bilde av en dildo eller en kunstig vagina som dukker opp. Men sexleketøy og erotisk tilbehør kan være så mye mer enn dét. Et eksempel på et mindre kjent sexleketøy er nettopp sexputer. Denne type sexleketøy gjør det enklere å oppnå mer komfortable og funksjonelle sexstillinger. Mange sexputer har en rampelignende form da kan brukes til å støtte kvinnens bekken og dermed løfter det opp i en posisjon hvor det er enklere å penetrere henne samt gjør penetreringen mer behagelig og nytelsesfull for begge parter. Rampeformede puter er dessuten velegnet til sex i doggy style-stilling da kvinnens bakdel blir løftet til en passende høyde uten at hun behøver å stå på alle fire, og dermed unngår å anstrenge håndledd og knær. Høye puter er også populære blant mange par da de støtter kvinnens torso mens hun er på knærne. Dette gjør det enklere å penetrere henne bakfra samtidig som det blir lettere å rette de penetrerende bevegelsene mot G-punktet hennes og dermed kan gi henne økt nytelse. Putene i vårt sortiment er laget av mykt, men stødig materiale som holder kroppen i ønsket posisjon uten at det går utover komforten. 

Posisjonsputer - et nyttig sexleketøy

Sexputer kan brukes av alle, men for enkelte er de en nødvendighet for et suksessfullt sexlivet. Alder, kroppshemninger, overvekt eller andre kroppslige utfordringer kan gjøre sex uten virkemidler vanskelig, mindre nytelsesfullt eller rett og slett umulig. I slike tilfeller kan en sexpute bidra til å overkomme eller minske ens utfordringer, og dermed forbedre sexlivet betydelig. Puter kan også være nyttige for par hvor mannens penis er over eller under gjennomsnittet. Med en pute kan kvinnens bekken nemlig posisjoneres på en måte som enten gjør det mulig for mannen å penetrere dypere eller med en bedre vinkel for en mer behagelig og deilig opplevelse for begge parter. Posisjonsputer kan også være hjelpsomme for personer med ryggsmerter i nedre del av ryggen (såkalte “korsryggsmerter”). Sexputer kan derimot også brukes av menn. Ved å sitte på puten kan hun for eksempel lettere ri ham. Det finnes altså mange ulike bruksområder for denne type sexleketøy, også utover de vi har nevnt her, hvilket gjør sexputer til et allsidig verktøy for par. Faktisk er det kun fantasien som setter grensen for hva de kan benyttes til.

Hvilken pute bør vi velge?

En av de mest populære sexputer i vårt sortiment er Liberator Jaz som både har en gunstig pris, er laget av kvalitetsmaterialer og har en fornuftig størrelse. Den kileformede puten har en karakteristisk avrundet kant som gjør at puten føles ekstra behagelig mot kroppen når den hviler mot kanten. I likhet med Liberators andre sexputer har Jaz et avtagbart putetrekk som enkelt kan vaskes i vaskemaskinen. Dermed behøver dere ikke å bekymre dere for at diverse kroppsvæsker og andre væsker skal lage stygge og illeluktende flekker på puten. Blant merkets mer avanserte modeller finner vi Flip Ramp som har den rampelignende formen vi nevnte tidligere. Flip Ramp gjør det enkelt å støtte kroppen i mange ulike posisjoner hvilket gjør den til kongen av sexputer og dermed et godt valg for de aller fleste par. Dersom dere i stedet er på utkikk etter en pute som også kan benyttes i kombinasjon med sexleketøy, bør dere se nærmere på Wand Essentials Trio Love Cushion. Den fungerer som en tradisjonell sexpute, men kan samtidig holde opptil tre wands i middels størrelse eller kombineres med andre typer sexleketøy for mer variert stimulering. 

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no