Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lovense Nora Rabbitvibrator med App var 1

Lovense Nora Rabbitvibrator med App

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Lovense USB Bluetooth Adaptor
kr 199,00
Inkl. mva.
kr 1 545,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lovense Nora Bluetooth Rabbitvibrator kan brukes både til lek alene og sammen med en partner. Den er et svært godt valg til paret hvor den ene ofte er ute på farten, da den kan fjernstyres via din og din partners smartphone. Last ned appen, følg de enkle instruksene og ta så kontrollen over din partner sitt sexleketøy, og gi han eller henne et virtuelt klimaks - eller la han ta styringen over din rabbit. Uansett om dere er i samme rom eller på hver deres side av jorden, er Lovense Nora virkelig en hit.

Lovense Nora kan også tilkobles masturbatoren Max fra samme serie. De to produktene kan dermed kommunisere sammen gjennom deres telefoner. Når dere har koblet til leketøyene gjennom appen, vil leketøyet registrere de bevegelsene dere lager, mens dere bruker det, og overføre de bevegelsene til det andre leketøyet. Hvis du for eksempel beveger rabbiten raskt frem og tilbake, vil han kunne merke disse bevegelsene inne i sleevet på Max - og vice versa.

Nora er utstyrt med roterende perler inne i skaftet, som kan bevege seg på tre forskjellige måter for G-punktsstimuli, mens den lille rabbiten foran kan stimulere klitoris med deilige, milde vibrasjoner samtidig. Du kan styre alle disse deilige funksjonene, enten via mobilen, som fungerer som en fjernkontroll, eller på selve vibratoren.

Vibratoren kan også reagere på den musikken du spiller på din telefon, så her er det også mulighet for å nyte ditt favorittnummer både i ørene og nedentil.

Du har dessuten mulighet til å bruke Lovense sine appstyrte produkter med deres Media Player. Avspill en hvilken som helst 2D eller Virtual Reality lokalprodusert video, lag ditt eget vibrasjonsmønster til videoene, del dine mønstre eller få glede av dem som andre har laget. Lev deg helt inn i filmen når ditt Lovense-produkt vibrerer i takt med din yndlingsfilm. Vær oppmerksom på at Lovense Media Player kun er kompatibel med Windows.

Du kan selvfølgelig også benytte Nora til lek alene. Så kan du styre alle funksjonene enten på selve vibratoren eller din egen telefon.

Den er laget i medisinsk silikon og er 100 % vanntett, så du har mulighet for å ta den med i dusjen for ekstra våte og pirrende fornøyelser.

Når du er ferdig med å bruke Nora, rengjør du den best ved å skylle den i varmt vann og etterfølgende bruke en sexleketøysrengjøring, for å sikre god hygiene.

MerkeLovense
Produkt vekt (g)290
Full lengde (cm)18
Innførbar lengde (cm)12
Diameter (cm)3.4
StrømkildeMagnetisk USB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonsmønster3
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeSpansk, Tysk , Kinesisk, Engelsk, Fransk
SKU15154
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Love it
Hope93 - 1. feb. 2019
Den funker bra med huawei mobil også e den en bra app funksjon vibrator. Funker bra i dusjen. Et bra kjøp fra min side
Fantastisk opplevelse
NG - 30. jan. 2018
Det produktet er så mye bedre enn forventet! Det er laget av super myk silikon og kjennes bare deilig ut å ta på. Appen fungerer veldig bra og det er spennende å kunne bruke produktet sammen med kjæresten som bor i et annet land! Får en opplevelse å overgi kontroll til han! Anbefales !!
God vibrator - men dårlig bruksanvisning
Lotte - 7. jun. 2020
Selve vibratoren er av nydelig kvalitet og fungerer bra. Men instruksjonene for å komme i gang med appen gi liten informasjon, og det tok noen timer å få den koblet til vibratoren. Men når du fųrst har fått det til å fungere, fungerer appen umiddelbart bra. Virkelig irriterende start.
0
Vel utfųrt jobb
Anja - 25. apr. 2020
Jeg må si det. Det driver meg til vanvidd... Den gjųr jobben, og jeg gleder meg til å la andre kontrollere den;)
0
Perfekt i alle mulige sammenhenger
Max - 2. jan. 2018
Overrasket kona mi med denne i julegave, og den er blitt brukt flere ganger med stor glede! Ekstra gųy er det å styre vibrasjonene via appen dersom du ikke har mulighet til å vęre i rommet, men likevel ųnsker å “ta del”. Den er enkel å bruke og effektiv til sitt formål, og selv uten appen fungerer den utmerket som en vanlig «lekekamerat» som kan lysne opp mange ųyeblikk. Kona mi trodde fųrst at dildoens hode var litt for stort når den ble fųrt inn i starten, så et triks for oss er å enten vęre skikkelig kåte fųr eller bruke glidemiddel. Vel inne fungerer både det roterende hodet og vibratoren perfekt! Oppsummert anbefaler vi absolutt produktet – enten som et hjelpemiddel til onani, som et ekstra krydder til «vanlig sex» eller som en morsom ting når dere befinner dere i forskjellige steder.
0
Lovense Nora
Anonymous - 13. mar. 2024
En helt nydelig løve for par. Jeg kan ta feil, men jeg klarer ikke å huske programmene. Som mann får leketøyet deg til å føle deg bra ved å fantasere. Noras overflatemateriale er behagelig, og det kan også være farger på tuppen av leketøyet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Det eneste negative med Noran er at den bråker litt, men ellers er den en av de beste lekene jeg har prøvd, enkel å koble til appen og enda bedre når partneren din styrer den.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Perfekt i alle slags sammenhenger
Anonymous - 1. feb. 2018
Overrasket kona med denne i julegave, og den har blitt brukt flere ganger med stor glede! Det er ekstra gøy å styre vibrasjonene via appen hvis man ikke har mulighet til å være i rommet, men likevel ønsker å delta. Den er enkel å bruke og effektiv til sitt formål, og selv uten appen fungerer den utmerket som en vanlig lekekamerat som kan forsterke stundene. De første gangene syntes kona mi at selve hodet på dildoen var litt for stort når den ble satt inn, så et triks for oss er å enten være skikkelig sulten på forhånd eller bruke glidemiddel. Når den først er inne, fungerer både det roterende hodet og vibratoren perfekt! Konklusjonen er at vi absolutt kan anbefale produktet - enten som et hjelpemiddel til onani, som et ekstra krydder til vanlig sex eller som en morsom ting når man er på forskjellige steder.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful