Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Lovense Dolce Appstyrt Dobbelvibrator var 1

Lovense Dolce Appstyrt Dobbelvibrator

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00
Inkl. mva.
Lovense USB Bluetooth Adaptor
kr 199,00
Inkl. mva.
kr 1 395,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Den seismiske aktiviteten fra denne dobbel vibreringen kan nok gjøre deg så mo i knærne at du får problemer med å stå oppreist, men den kan også sende deg rett til himmels. Takket være den appstyrte vibratoren Dolce fra Lovense kan dere sende hverandre gode vibber, selv om dere befinner dere langt vekk fra hverandre fysisk.

Med to motorer og dobbel kraft får du oppskriften på den berømte multiorgasmen. Vibratoren er nemlig designet for å gi maksimal stimulering til både G-punkt og klitoris på samme tid. Den er også bøyelig, sånn at du kan skreddersy hvordan den skal sitte for å treffe akkurat der det føles helt rett for deg.  

Opphøy solostundene dine med hands-free lek! Takket være designet forblir vibratoren på plass sånn at du kan bruke hendene til akkurat det du føler for i øyeblikket. 

Når du bruker appen sammen med produktet kan du også skape et seksuelt rom med partneren din, selv om dere ikke er i samme rom. Den lar deg nemlig skru opp og ned for intensiteten i vibrasjonsmønstrene, uansett avstand. Du kan også lagre opp til 10 av dine foretrukne vibrasjonsmønstre sånn at du kan komme tilbake til dem, og med dem, på et senere tidspunkt. Siden den tåler vann kan den også bli med deg på våte eventyr - det er bare fantasien som setter grenser. 

Vask den med vann og mild såpe eller sexleketøysrens etter hver gang den har vært i bruk, så er den alltid klar til nye, frekke eventyr. 

MerkeLovense
Full lengde (cm)19.7
Innførbar lengde (cm)7.6
Diameter (cm)3.8
StrømkildeUSB-lader
Brukstid (min)120
Vibrasjonsmønster10
Vibrasjonshastigher3
PrimærmaterialeSilikon
FargeRosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
Språk på emballasjeJapansk, Spansk, Engelsk, Fransk, Tysk , Kinesisk, Russisk
SKU25093
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Veldig fornøyd!
Lavendelen - 29. nov. 2021
Ganske pirrende og deilig leketøy. Liker at den vibrerer både i kjeden og på klitten, det gir en en magisk orgasme. Veldig stort pluss at den kan fjernstyres enkelt fra lange avstander! Anbefales til den spenningssøkende
ikke fornøyd
Trine - 8. nov. 2021
Svært harde og ubegelige vibrasjoner, i tillegg er den hard. ikke verdt pengene..
KJÆRLIGHET
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg elsker dette produktet! Jeg leste ganske lenge om forskjellige appstyrte leker før jeg valgte denne, og det er jeg veldig glad for! Mange sier at avstandsfunksjonen med partneren deres fungerer slik. At den kobler ut. Men min kjære og jeg har skjønt at begge må være inne i appen for at det skal fungere. Man legger til hverandre som venner og går inn i innstillingene for å gi den andre personen tillatelse til å styre den valgte leken. Dette vil gjøre det mye enklere når vi er fra hverandre og lysten melder seg. Og hvilke orgasmer
Maskinoversettelse fra sinful.se
Fin, men litt for stor
Anonymous - 13. mar. 2024
Hei! Det er fint, men litt for stort. Den er fin, men litt for stor i størrelsen. I noen situasjoner er lydene litt forstyrrende. Du får imidlertid morsomme øyeblikk:)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Morsomt og pirrende forspill
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjæresten min synes det er spennende, men det er ikke noe man tenner på i seg selv. Det er gøy å kunne fjernstyre den.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Morsomme greier!
Anonymous - 11. feb. 2021
Den lever opp til forventningene. Ulempen er lyden. Umulig å bruke den i roligere omgivelser. Ellers er den så god som den kan bli. Kan på det sterkeste anbefale den både når du er i samme rom og på avstand.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vi likte det
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet er veldig bra! Ga et veldig tilfredsstillende resultat, men det eneste vi reagerte på var at det låt litt mer enn vi hadde håpet på =)
Maskinoversettelse fra sinful.se
Kanskje litt for stor
Anonymous - 13. mar. 2024
Den store enden er litt for stor for meg. Den er litt vanskelig å sette opp og ta ut igjen. Den er veldig bra, men for meg gir den samme effekt som en god vibrator. Appen har et engelsk språk og du kan velge mellom mange forskjellige funksjoner, du kan også lage dine egne.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Ikke skuffet
Anonymous - 10. apr. 2021
Jeg er helt fornøyd med det. Men hvis du har litt problemer med engelsk så er den litt vanskelig å sette opp, ellers er vi veldig fornøyd med den, vi er et langdistansepar med 100km ca. mellom oss... den er 100% fornøyd, lett å rengjøre. Og så kan du velge hvordan vibrasjonene skal være.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Elsker det
Anonymous - 13. mar. 2024
Flott for både solospill, men også sammen med en partner. Elsker den. Imidlertid ikke lydløs, så vær oppmerksom på dette.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful