TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Lovense Dolce Appstyrt Dobbelvibrator var 1

Lovense Dolce Appstyrt Dobbelvibrator

På lager

Levering: 2-5 hverdager

kr 1 395,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 119,00
Inkl. mva.
Lovense USB Bluetooth Adaptor
kr 199,00
Inkl. mva.

Oversikt

Den seismiske aktiviteten fra denne dobbel vibreringen kan nok gjøre deg så mo i knærne at du får problemer med å stå oppreist, men den kan også sende deg rett til himmels. Takket være den appstyrte vibratoren Dolce fra Lovense kan dere sende hverandre gode vibber, selv om dere befinner dere langt vekk fra hverandre fysisk.

Med to motorer og dobbel kraft får du oppskriften på den berømte multiorgasmen. Vibratoren er nemlig designet for å gi maksimal stimulering til både G-punkt og klitoris på samme tid. Den er også bøyelig, sånn at du kan skreddersy hvordan den skal sitte for å treffe akkurat der det føles helt rett for deg.  

Opphøy solostundene dine med hands-free lek! Takket være designet forblir vibratoren på plass sånn at du kan bruke hendene til akkurat det du føler for i øyeblikket. 

Når du bruker appen sammen med produktet kan du også skape et seksuelt rom med partneren din, selv om dere ikke er i samme rom. Den lar deg nemlig skru opp og ned for intensiteten i vibrasjonsmønstrene, uansett avstand. Du kan også lagre opp til 10 av dine foretrukne vibrasjonsmønstre sånn at du kan komme tilbake til dem, og med dem, på et senere tidspunkt. Siden den tåler vann kan den også bli med deg på våte eventyr - det er bare fantasien som setter grenser. 

Vask den med vann og mild såpe eller sexleketøysrens etter hver gang den har vært i bruk, så er den alltid klar til nye, frekke eventyr. 

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful