Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
obaie Gummipisk 50 cm var 1

Oversikt

Kunne du tenke deg å oppleve den søte og kinky smerten som kommer fra et godt smekk? Da er obaie Gummipisk ideell til deg. 

Den kan brukes til harde, sågar myke og sensuelle streif. Gummipisken er perfekt til nybegynnere, da det er enkelt selv å bestemme intensiteten på slagene.

Pisken gir deg rik mulighet for å eksperimentere med BDSM og spanking. Den har en sikkerhetsreim, så er du sikker på at pisken blir hvor den skal være, uansett hvor heftig leken utvikler seg. 

obaie Gummipisk er utført i et flott, svart design. Snertene er fremstilt av silikon, hvilket gjør pisken særdeles enkel å rengjøre. 

Merkeobaie
Produkt vekt (g)60
Full lengde (cm)50
PrimærmaterialeSilikon
FargeSvart
Språk på emballasjeDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk , Nederlandsk
SKU19412
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
tease and slap
De to andre - 24. jan. 2020
Virkelig god pisk til både “source and beat” Akkurat det vi lette etter. Kan absolutt anbefales.
0
Fin liten forrett
Ann - 9. jan. 2019
Den er liten og enkel å håndtere... Det fungerer bra som en start ... når du ikke har mye erfaring .. lett å håndtere
0
Our whip No. 2
Begge to - 12. sep. 2018
Vi har kjųpt gummipisken her da vi har en paddle fra fųr og ųnsker å utvide samlingen. Det er definitivt en god pisk som passer til oss, og det er et produkt jeg vil beskrive som lett å bruke. De lange snertene er gode til både kiling og erting over hele kroppen, etterpå kan du konkludere med et intens slag. Lyden er pirrende for både giver og mottaker og håndtaket gir et godt grep som gjųr det enkelt å justere styrken. Både min kone og jeg forventer mange fine ųkter med denne gummipisken. Neste kjųp blir en tilsvarende i ekte skinn, men inntil da underholder vi oss med denne.
0
Praktisk med gode sting
Matte - 21. jan. 2020
Opplevde den som veldig liten og nesten kinky fųrste gang jeg så den, men til tross for den lille stųrrelsen er lyden god og sųmmen ganske ok. Hvis dette er merkene du ser etter, så velg noe annet, men det er et fint tillegg til "verktųykassen" ..
0
Min fųrste flogger
Maja - 25. mar. 2019
Det gir deg en fin fųlelse. Men det er vanskelig å få skikkelig harde slag med den. Snertene er ganske korte. Men fungerer perfekt på brystene osv. Hvis du faktisk vil ha merker på rumpa, ville jeg funnet en grovere flogger med grovere stropper.
0
Hei!
Anonymous - 1. nov. 2019
For nybegynnere, en behagelig, myk og fast pisk. Du må piske ganske hardt for at det skal gjøre vondt. Så det er egentlig ingen fare for å bruke pisken for hardt. Jeg kan fortsette å bruke den
Maskinoversettelse fra sinful.fi
En veldig fin liten pisk
Anonymous - 2. may. 2019
Produktet føles fint på huden, gjør ikke vondt. Passer for alle som liker spanking, også nybegynnere. Lett å holde rent takket være materialet. Praktisk størrelse. Bra for erting og forsiktig berøring, men også for litt røffere lek.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Ganske dyrt i forhold til kvaliteten.
Anonymous - 5. oct. 2019
Jeg ble ganske skuffet over denne kaperen. Kanskje hadde jeg fått en mandagsdel eller en fabrikkbunnet en, men piskehåndtaket og linevrideren passet ikke helt sammen, og hele greia "hang" i hånden når jeg holdt den. Selve linene var av ok kvalitet, men luktet sterkt av billige gummistøvler da jeg åpnet pakken, og lukten ville ikke forsvinne selv med aktiv utendørs ventilasjon. Basert på følelsen vil jeg faktisk anbefale dette som en første pisk, da du må jobbe hardt for å få følelsen og kvaliteten er mer egnet for et kostyme.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Praktisk gummipisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Et meget velegnet valg for erting, og når du svinger kan du føle nok. Det litt kløende gummimaterialet på pisken er perfekt for erting med bind for øynene!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vår andre pisk
Anonymous - 12. jun. 2018
Vi kjøpte denne gummipisken fordi vi allerede har en padle og ønsket å utvide samlingen. Det er helt klart en god pisk som passer til vårt nivå, og den er det jeg vil karakterisere som enkel å praktisere. De lange snørene er gode til å både kile og pirre hele kroppen, og deretter kan man bli kvitt det hele med et godt slag. Lyden er virkelig god og spennende for både den som gir og den som mottar, og håndtaket gir et godt grep som gjør det enkelt å justere styrken. Både kona og jeg ser frem til mange hyggelige timer med denne gummipisken. Neste kjøp blir en tilsvarende i ekte skinn, men inntil da har vi perfekt underholdning.
Maskinoversettelse fra sinful.se

obaie Gummipisk 50 cm

kr 269,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful