Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Sex & Mischief Bondage Silkemykt Tau var 1

Oversikt

Det silkemyke tauet er velegnet for skånsom bondagesex.   Tauet kan brukes på forskjellige måter og gir en av dere muligheten til å ta styringen i leken. Bind hverandre fast til sengen, døren eller hva som helst annet!   Settet inneholder 2 myke tau, hver med en lengde på 180 cm. De er meget myke og etterlater ikke merker på huden.

MerkeSex & Mischief
Produkt vekt (g)82
Full lengde (cm)180
Diameter (cm)1
PrimærmaterialePolyester
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU11082
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mykt og behagelig
Ina - 26. dec. 2023
Kjøpt for å teste bryst bondage. Mykt og bedre. Kanskje litt kort
Fastbundet
S - 5. oct. 2020
<p>Kj&aelig;resten min er utrolig glad for dette produktet, det funker som bare det og han ble skikkelig tent da vi mottok pakken. Vi har ogs&aring; pr&oslash;vd &aring; f&oslash;lge veiledningen om hvordan man binder fast... ganske morsomt ;) Jeg liker at det er mykt og at hvis det bindes stramt s&aring; etterlater det litt merker (p&aring; den gode m&aring;ten) Absolutt noe som h&oslash;rer hjemme hos par som i likhet med oss er glade i bondage.</p>
0
Superhot, men ikke nok
Mars - 15. dec. 2014
Konen mi har funnet ut at det er opphisende å bli bundet, og derfor kjųpte vi tauene her som et fųrste forsųk. Tauet er sexy, mykt og lett å bruke. Dessverre er de 2 tauene veldig korte. Ja, jeg kunne bare ha lest beskrivelsen litt bedre, men de er så korte at det ikke skal mange knuter til fr det ikke er mer av tauet igjen. Altså, veldig fint materiale, men lengden gjųr brukervennligheten litt begrenset.
0
Sexy rub
Lone - 17. nov. 2014
Tauet er sexy å knyte med, det er mykt og etterlater merker på kroppen, men ikke for mye. Prisen er ok.
0
Anbefales ikke
LN - 17. jun. 2014
Jeg visste på forhånd at mange ikke anbefaler nylontau fordi det svir på huden, men jeg tenkte at hvis jeg var forsiktig så ville det gå. Svaret er nei, det trengs nesten ikke friksjon fųr problemet oppstår. Og det er ikke bare den som blir bundet opp som blir «brent», men også den som håndterer tauet. Jeg tenkte også at det ikke kunne bli så ille igjen, litt smerter er ok. Svaret er at fųlelsen ligner på å svųmme direkte inn i en brann og deretter lųpe inn i en haug med brennesler. Huden får ikke nųdvendigvis sår, men begynner å klų, blir varm og irritert. Så jeg kan bare si at de som fraråder nylontau har rett og jeg anbefaler det samme.
0
Enkel å leke med for nybegynnere
Jacob - 6. jan. 2014
Myk mot huden, så det gjųr ikke vondt. :-) Tauet kunne godt vęrt litt lengre, men fin nok for nybegynnere. Du får det du betaler for
0
Korte tau
Anonymous - 13. mar. 2024
Hva er hensikten med så korte tau? De er ubrukelige til å binde med.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Komfortabel, men litt glatt.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg kan begynne med å si at jeg/vi ikke er gode til å binde. Tauene er veldig behagelige og føles godt mot huden. De ser også sexy ut da silken glitrer litt grått. De har et negativt aspekt og det kan ha å gjøre med vår dårlige tau/knutekunnskap, men knutene glir litt, noe som betyr at tauet ikke er så stramt. Knuten glipper litt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Flott for litt lek
Anonymous - 12. aug. 2013
Tau som ikke etterlater merker :-) Kanskje de kunne vært litt lengre, men de kan brukes til litt lek, de lever opp til det du kjøper.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Sex & Mischief Bondage Silkemykt Tau

kr 189,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful