Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
XX-DreamsToys Svart Skinnpisk 47 cm var 1

XX-DreamsToys Svart Skinnpisk 47 cm

kr 449,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lekker svart pisk, med ca. 48 haler. Den er perfekt til deg som ønsker skånsomme berøringer og hardere slag. Den 47 cm lange pisken har et solid håndtak, som gir pisken et godt grep. Håndtaket er 14 cm langt og 2,7 cm bredt. Den har også en stropp, som kan brukes rundt håndleddet. Den svarte skinnpisken er perfekt til både dominansleker og avstraffelse, og kan brukes om du er nybegynner eller har erfaring med spanking. Vi anbefaler at du øver deg i å bruke pisken, før du bruker den på en partner, slik at du treffer riktig. Test evt. pisken på deg selv, slik at du ved hvor hardt den slår.

MerkeXX-DreamsToys
Produkt vekt (g)250
Full lengde (cm)61
PrimærmaterialeLær
FargeSvart
Språk på emballasjeEngelsk
SKU13727
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Solid pisk laget av godt materiale
BB - 4. jan. 2022
Dette er en pisk som virkelig funker , den er godt laget og gir den snerten du vil med ønsket kraft.Tenner madammen veldig
Kvalitet:
Zinfull - 26. dec. 2019
Vekt og materiale er av topp kvalitet. Beste kjųp.
0
God nybegynnerpisk.
De opplyste - 10. oct. 2019
There is a hiss through the room. The echo from the battle resonates throughout history. My hand is being led from Pontius Pilate into the present in a painful glimmer of pleasure! Bible verses appear on the skin after contact with this divine remedy: Restorative blood clots breaks out on the smooth surface, and we rejoice at the sight! The next will is written with sweat and blood on our bodies, and the pen is the whip, who commit the gospel repeatedly.
0
Trykk!
MN - 4. jul. 2016
Jeg ble fųrst litt redd da jeg pakket ut denne floggeren og sto med den i hånden, for den virket ganske voldsom og rå. Men etter at mannen min hadde prųvd den fųrste gang, elsket jeg den og har ikke på noe tidspunkt angret på kjųpet! Den er laget av deilig skinn, er robust og ligger godt i hånden. Heller ikke så veldig tung, men godt balansert. God lengde på knutene, da de kan smelles igjen uten å bruke for mye kraft. At pisken er av så god kvalitet gjųr også at knutene er slitesterke, så du skal ikke vęre redd for at de går i stykker, noe som ellers kan vęre et problem med floggere. Enten du er for milde eller hardere slag vil jeg absolutt anbefale denne pisken. Også som nybegynner, men, men. Det skal sies at det kan slå enormt hardt! som det også står i beskrivelsen, prųv det på deg selv fųr du bruker det på andre;) Videre vil jeg også fremheve lyden, for det er en stor del av opplevelsen. Lyden av skinnknutene som treffer huden er fantastisk, enten det er lette slag eller harde smell: P Igjen, helt klart en anbefaling herfra.
0
Stabil flogger
Peter - 21. jul. 2021
En flogger med enkelt design som gir et solid inntrykk. Det blir nok en pålitelig arbeidshest i vår kinky stall.
0
Lever opp til forventningene
Richard Jönsson - 3. may. 2021
Jeg er superfornųyd! Det fųles fantastisk!
0
Mye for pengene
Anonymous - 1. feb. 2024
Mottakeren var veldig fornøyd med dette og syntes det var en pen gjenstand i tillegg til at den fungerte bra. Den holder godt, sies det ;) føles også bra.
Maskinoversettelse fra sinful.co.uk
perfekt til oppvarming
Anonymous - 5. nov. 2023
Min kone er veldig fornøyd med denne swiften, som hun lett kan håndtere, ettersom stroppene er korte, slik at de ikke faller tilbake på kroppen hennes når hun slår. Denne swiften er ideell for en garantert oppvarming. Jeg har imidlertid gitt den én stjerne mindre fordi jeg ikke synes den gjør nok vondt. Den etterlater seg ikke sviende røde merker, og effekten av bittet går raskt over. Så den er perfekt for nybegynnere. For sterkere opplevelser er det bedre å velge et annet produkt.
Maskinoversettelse fra sinful.fr
Bra pisk!
Anonymous - 13. mar. 2024
En flott pisk! Fikk ledsageren til å føle seg underkuet!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Stiv pisk av høy kvalitet
Anonymous - 1. may. 2022
Et kvalitetsprodukt med et godt forhold mellom pris og kvalitet. Ikke for skarp, men har nok masse til å kunne ta kraftigere bilder ved behov. Et veldig godt valg.
Maskinoversettelse fra sinful.fi

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful