Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
 • Rask og diskret levering
 • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Kvinne som klemmer en mann mens de ser hverandre inn i øyneneKvinne som klemmer en mann mens de ser hverandre inn i øynene
Guider
Sexual Wellness Specialist
Publisert:01/12/2021

En herlig desember: Slik opprettholder du intimiteten i desember

Innholdsfortegnelse

Desember er endelig her! Julemusikk spiller, duften av gran flyter i luften, kredittkortet er slitt og ah, selvfølgelig, det er lyden av enda en krangel om hvem sin jobb det var å kjøpe en gave til onkel John, også var det om vi kanskje kunne hoppet over rosenkålen i år?

Vent litt, kan vi vennligst spole tilbake til julemusikkdelen? Ville det ikke vært flott om vi kunne strekke den herlige stemningen ut over hele denne travle måneden?

Jeg er sikker på at svaret for de fleste av oss er ja, men det etterlater oss med spørsmålet: HVORDAN?

Vel, det er akkurat det spørsmålet vi skal svare på i dette blogginnlegget, i hvert fall når det kommer til stemningen på soverommet – onkel John og gavene er opp til deg.

Mann og kvinne ligger i sengen og holder rundt hverandre

Senk kravene

Den enkleste veien til suksess er ofte den korteste. Tross alt, hvorfor ikke gjøre ting så enkelt for deg selv (og partneren din for den saks skyld) som mulig?

Vi vet alle at desember er en måned med gjøremålslister, forberedelser og så mange forventninger rundt hvordan høytiden og spesielt den store dagen bør forløpe.

Slapp av!

Lettere sagt enn gjort, det vet vi.

Hvis du ikke kan gi helt slipp, prøv i det minste å parkere dem utenfor soveromsdøren. Utpek soverommet ditt til et hellig sted. Hvis du og partneren din skal nyte bare en liten bit av fysisk og følelsesmessig intimitet denne julesesongen, må dere prioritere litt «egentid».

Bruk soverommet ditt som et sted å lade opp – både på søvn og intimitet. For har du ikke hørt at når du våkner fulladet etter en kveld med interne vitser, lidenskapelige kyssing, kjærlighet og kanskje til og med en orgasme eller to, så virker oppvasken, dagligvarene og gaveinnpakningen bare så mye mer overkommelig?

Vi har rett og slett mer energi og utholdenhet når intimitetsnivået er toppet opp til randen.

Selv om det bringer oss tilbake til det samme spørsmålet som vi startet med. Nemlig hvordan?

HVORDAN kan vi øke intimitetsnivåene våre?

En halvåpen gaveeske med grønn bakgrunn

En intimitetspåfylling

Nok en gang er den enkleste veien til suksess også den korteste.

Hvis du er i tvil om hva partneren din trenger midt i alt julekaoset, så spør. Og hvis partneren din ikke allerede har spurt deg, bare gi dem beskjed.

Det er så enkelt.

Eller i det minste er det hvis dere begge vet hva dere trenger.

Hvis du ikke gjør det (eller selv om du bare er nysgjerrig), så la oss ta et dypdykk i vår festlige inspirasjonsstrømpe for noen ideer om hvordan du kan fylle opp intimitetsnivået i desember.

Juleglitter og undertøy

Hvis du, kjære leser, har blitt velsignet med et par bryster og en skjede, eller hvis partneren din faktisk har det, så er utvalget av sexy undertøy virkelig enormt. Juleuniverset vårt er fult av undertøy som er perfekt for en forførende desember.

Rødt undertøy på en seng

Noen mennesker synes det er ganske enkelt å klikke seg gjennom utvalget av stiler, finne riktig størrelse, bestille, pakke ut og voilà – de har pisket sammen noe julegodt på et blunk.

For andre er det flere hensyn involvert.

Vil det se bra ut på kroppen min? Vil de ha min størrelse? Hva vil partneren min tenke? Jeg ligner ikke på modellen. Brystene mine er ikke så store, og rumpa er ikke så stram. Dette er bare noen av de tankene som ofte dukker opp i hodet vårt.

La oss ta en titt på dem én etter én.

Vil det se bra ut på kroppen min? Du har sannsynligvis en god idé om hva du vil vise frem og hva som vanligvis passer deg. Tenk på hva du vanligvis går etter når du kjøper undertøy og prøv å matche en passform du kjenner, spesielt hvis dette er første gang du kjøper sexy undertøy. Hold tilbake på jokerne for nå – du har alltid nyttår for å gå all-in.

Vil de ha min størrelse? Vi har absolutt et bredt spekter av størrelser på lager. Vi har undertøy i størrelser fra XS til Plus Size, og de fleste merker har størrelsestabeller under produktdetaljer på hver side. Mange stiler kommer i et elastisk og/eller justerbart materiale, slik at du alltid kan endre passformen når du først har den på.

Jeg ligner ikke på modellen! Nei, heldigvis ligner du deg selv – personen partneren din falt pladask for, ikke modellen!

Brystene mine er ikke så store, og rumpa er ikke så stram! Kanskje ikke, men vi er her for å fortelle deg: ikke bry deg! For når du finner det perfekte settet for deg, vil du oppdage at det gjør noe med kroppen din. Eller sinnet ditt. Eller begge deler, faktisk.

Når du selv kan sette pris på hvor vakker du er, vil hele kroppsholdningen din endre seg og du vil begynne å bære deg selv annerledes. Og dette har en mye større effekt på partneren din enn hva kløften eller rumpa har.

 Blond kvinne med svart undertøy i en seng

Når godsakene er pakket ut

Når det perfekte undertøyssettet har kommet, er du klar for neste trinn i intimeventyret ditt: forfør partneren din!

Alle forventninger er allerede parkert utenfor soverommet, så når du går gjennom den døren iført elegante blonder, sexy stropper, uskyldige volanger og kanskje til og med en nisselue, har klokken allerede gått over til «egentid».

I tillegg til å glede partneren din ved å se helt fantastisk ut, er det mange andre fordeler med et handling som denne:

 • Det vil ikke være vanskelig for partneren din å tenke seg til hva intensjonen din er for kvelden
 • Du gjør noe aktivt for å lokke partneren din
 • Du viser tillit til partneren din ved å gjøre noe som kanskje får deg til å føle deg sårbar
Kvinne i rødt undertøy sitter på en seng med nisselue på

Når du først har sklidd inn i undertøyet ditt, er det ingen faste regler for hvordan ting skal utfolde seg videre.

Du føler kanskje for å gi partneren din en liten runddans ved sengekanten, eller holde på undertøyet mens dere begynner å utforske hverandres kropper. Eller så opplever du kanskje at partneren din rett og slett ikke får av deg trusa raskt nok.

Høres bra ut, ikke sant? Det er fordi det er bra. Uansett hva du finner på og om det er en suksess eller ikke, vil selve det faktum at du har anstrengt deg lyse opp kjærlighetslivet ditt som lysene på et juletre.

Fra kjas og mas til julefred

Når tiden er knapp (og vi vet den er i desember), trumfer kvalitet kvantitet.

Det kan være vanskelig å være tilstede og gi deg selv tid til selve øyeblikket når du vet at du fortsatt må dra ut og kjøpe ribba. Du gruer deg allerede til svigermors passiv-aggressive kommentarer om puddingen, og hva med alle de e-postene du fortsatt trenger å fjerne fra innboksen din før du kan logge av og nyte julen med god samvittighet?

Med alt dette som suser rundt inne i skallen din, er det ikke lett å finne tid til romantikk, og når hodet treffer puten, har du mer lyst til å jage litt søvn i stedet for andre nytelser.

Heldigvis er det ingen regel som sier at du absolutt MÅ bruke hele helgen på et lyssky motell i utkanten av en annen by for å tenne flammen igjen.

Litt går langt. Veldig langt, faktisk.

Høres ikke ti minutter med lidenskapelig kyssing som du faktisk har lyst til, så mye bedre ut enn et maraton i en dobbeltseng mens tankene dine blir distrahert av tidsfrister og saus som skiller seg?

Lyshåret kvinne titter frem fra under en dyne

Flørt og forspill i julestrømpen

Det kan være så lett å glemme forspillet når det er travelt. Eller å tenke på det som noe vi bare trenger å skynde oss gjennom før vi kan komme ned til hva det handler om. Selve sexen.

Ehhhhm, feil!

For det første er all sex faktisk sex. Og for det andre er forspill og flørt som deilige biter av lavthengende frukt.

Prøv å tenke tilbake på tenåringsforelskelsen. Din første kjæreste. Kjæresten din på videregående. Kan du huske den flagrende følelsen i magen da hendene dine først fant hverandre? Hvordan verden rundt deg bare forsvant når du kysset? Slik hele kroppen din skalv når dere koste i sofaen før foreldrene kom hjem fra jobb?

All den elektrisiteten og spenningen. Det er det vi ønsker å gjenopplive.

Svaret? Forspill, mine damer og herrer.

Prøv å gi slipp på ideen om at forspill er den typen ting som bare skjer på soverommet når lyset er slukket og som følger samme prosedyre hver gang. Du kysser litt, gnir litt og famler rundt til du er klar for samleie.

Det må være en annen måte, ikke sant? Absolutt, det er mange!

Flørten din kan begynne helt fra det øyeblikket du våkner og vare hele dagen uten å kreve så mye av verken deg eller partneren din. Det kan være litt mer enn et lystfullt blikk på badet eller en sexy tekstmelding i lunsjpausen.

Slike enkle ting er nok til å endre hele energien og dynamikken mellom deg og partneren din, og alt som trengs er ett minutt her og fem minutter der for å sjekke hverandre.

Kvinne som kysser en mann på kinnet

Tre forførende forslag for å øke intimitetsnivået ditt

Når du først har mestret kunsten å flørte og forføre i løpet av dagen, vil en rik belønning ligge og vente.

Det kan være sex. Absolutt.

Men det kan også være mer forspill – og til det har vi tre typer erotiske produkter som du kan introdusere for å piffe opp ting enda mer. En utmerket måte å gjøre opplevelsen enda morsommere på. Det er tross alt desember, er det ikke?

1. Massasje

Kanskje en massasje kan virke litt tam, eller noe du lettere forbinder med nakkekramper og muskelspenninger. Men det vi snakker om her er en skikkelig juleøkt som du ikke vil ha problemer med å smelte inn i.

For å sørge for at opplevelsen blir ekstra hyggelig; ta deg tid til å sette stemningen og vurder å sende partneren din en sexy tekstmelding i løpet av dagen for å fortelle dem at tretti minutter med ren nytelse venter når de kommer hjem.

Sett på en avslappende spilleliste, tenn noen lys eller kanskje til og med en røkelsespinne, bytt laken og så videre. Du skjønner tegninga.

Pass på å også bruke en overdådig massasjeolje eller et massasjelys slik at hendene glir uanstrengt over partnerens hud og kjærtegner, klemmer og masserer over hele kroppen. Bruk lange, milde strøk fra topp til tå på begge sidene og ryggen.

Vær oppmerksom på partnerens pust underveis og se om du kan se når en bestemt bevegelse føles ekstra behagelig. Og så husk disse stedene neste gang du vil ha noen enkle poeng eller sikre deg en ekstra stor julegave.

Kvinne som får ryggmassasje

2. Spill et spill

Ikke hopp over denne delen bare fordi partneren din lager oppstyr hver gang de taper når dere spiller Monopol!

Uansett om du er typen som elsker brettspill eller unngår dem under alle omstendigheter bortsett fra når du er på en hytte i skogen uten Wi-Fi, erotiske spill gir nemlig en enestående måte å komme nærmere partneren din på.

Det finnes enkle kortspill på markedet med forslag til nye posisjoner du kan prøve når du får femten minutter med fred og ro før du må begynne å gjøre deg klar til julebordet.

Og det er brettspill med tellere og regler for å fylle en hel dobbeltseng når datekvelden nærmer seg.

Det kan være vanskelig å komme opp med nye erotiske aktiviteter eller intimitetsspørsmål, men tingen med parspill er at de gir rikelig mulighet til å lære mer om hverandre – både fysisk og følelsesmessig. Det gjør den til en julegave som definitivt faller i smak!

Par sitter og spiller brettspillet Monogamy

3. Nytelse på avstand

Fjernstyrte sexleketøy har mange kvaliteter, men en av de absolutt beste er at de lager fantastiske produkter for å stimulere forspillet.

Du kan ha på deg eller bruke favorittproduktet ditt og deretter gi fjernkontrollen til partneren din med et kinky smil om munnen.

Det har aldri vært morsommere å få styre fjernkontrollen!

For kvinner finner eggvibratorer som Amaysin Ribbed Love ofte veien til toppen av ønskelisten.

Eggvibrator med fjernkontroll holdt i et par hender

Bare påfør litt vannbasert glidemiddel av god kvalitet, før egget inn i skjeden og så kan moroa og nytelsen begynne. Disse eggene kan gjøre selv det mest kjedelige husarbeidet om til en dampende varm forspilløkt. Og hvis partneren din er klar for det, kan du til og med ta moroa med deg ut av huset.

Matbutikken i rushtiden, julefesten på jobben eller en juleforestilling på det lokale torget kan alle forvandles til din egen erotiske lekeplass.

Og naturlig nok kan egget også nytes på soverommet. Prøv det på klitoris mens dere tar på hverandre eller under oralsex. Eller bruk fjernkontrollen til å bla gjennom innstillingene mens partneren din er fullstendig fokusert på å ta seg av deg.

Mens eggvibratorer i teorien kan brukes på penisskaftet, finner du også fjernstyrte sexleketøy spesielt for menn.

Navnet er Bond. We-Vibe Bond.

Denne frekke, lille dingsen er på et hemmelig oppdrag, og målet er uforfalsket, skuddsikker nytelse.

Penisring med fjernkontroll og telefonapplikasjon

Denne vibrerende penisringen er designet for å sitte rundt skaftet av penis i lengre perioder av gangen. Ikke i det hele tatt som en vanlig penisring som du ville ha på deg under samleie. Nei, nei, ikke i det hele tatt, denne kan sitte under bokserne hele dagen lang.

Usikker på hvordan det høres ut? Ok, så se for deg dette:

Du står opp, tar en dusj, setter We-Vibe Bond på penis, kler på deg, spiser frokost, hopper inn i bilen, setter deg ned på kontoret og ser at e-postene begynner å strømme inn ... men så plutselig kjenner du en stimulerende summing nedentil.

Ved å bruke appen kan partneren din kontrollere vibrasjonene på penisringen selv om dere ikke er fysisk nær hverandre. Som sexting på steroider!

Partneren din kan også bruke den trådløse fjernkontrollen når dere er i hverandres selskap og løsnet fra skjermene. Uansett hvordan du bestemmer deg for å bruke den, vil du finne at det kan være utrolig erotisk å ha eller å gi fra seg så mye kontroll.

Tenk deg at noe så enkelt som at en vibrerende penisring faktisk kan styrke båndet mellom dere. Og det gjelder naturligvis de andre elleve månedene i året også.

Mann og kvinne ligger under lagenet i en seng

For å oppsummere juleeventyret vårt

Fortsatt med oss? Rått!

La oss avslutte med å gjøre en lang historie kort:

 • Desember er en travel måned, så det føles deilig når vi kan finne litt tid til hverandre
 • Intimitet og erotikk trenger ikke være verken forseggjort eller tidskrevende
 • Det er mange måter å komme enda nærmere hverandre på

Og hvis denne desember ender opp med å bli en lang strek med grå hår og svigerfamilie, så husk bare at det er helt greit. Roma ble ikke bygget på en dag, og hei, vi vet alle at svigerfamilien egentlig ikke er så ille som vi tror!

Det kan være neste helg, neste ferie eller neste år før intimitetsnivåene dine trenger en skikkelig påfyll igjen.

Men uansett om vi ser deg neste gang på Sinful.no i morgen eller en annen gang i fremtiden, vil vi ønske deg og partneren din en riktig god jul!

Kos dere!

Flere artikler

  Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

  Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

  Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

  Rask og diskret levering
  Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  posten
  helthjem
  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Rask levering

  posten
  helthjem

  Sikker betaling

  VISA
  Mastercard
  vipps
  PayPal
  Klarna

  Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

  Alle modellene er over 18 år.

  Copyright © 2008-2024 Sinful