Vibrerende Penisringer

En vibrerende penisring er et meget effektivt sexleketøy end enn vanlige penisringer. I tillegg til å gi deg en hardere og mer langvarig ereksjon, vil din partner oppleve ekstra stimulering under samleie. En penisring med vibrator kan være svaret for deg som har lyst til å prøve noe litt annerledes under sex, men uten at det blir alt for vilt og voldsomt. Se vårt store utvalg her på siden.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Egenskaper
Appstyrt (9)
Batteridrevet (28)
Fjernstyrt (10)
Hollow (1)
Oppladbar (44)
Regulerbar (2)
Reiselås (1)
Splashproof (6)
Thrusting Function (1)
Vanntett (48)
Vibrating (71)
Materiale
ABS-plast (1)
Elastomex (1)
Jelly (1)
Silikon (63)
TPE (4)
TPR (2)
Merke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (2)
Anal Fantasy Collection (1)
B Swish (1)
baseks (8)
Bathmate (2)
Beauments (1)
CalExotics (1)
Dorcel (2)
Durex (2)
EXS (1)
Fantasy C-Ringz (2)
Frisky (1)
Fun Factory (1)
Hot Octopuss (4)
Hueman (1)
Je Joue (1)
King Cock Elite (1)
Lelo (1)
LELO (2)
Lovense (1)
Magic Motion (1)
Malesation (1)
Nexus (2)
OhMiBod (1)
Rocks Off (1)
Romp (1)
Satisfyer (5)
Screaming O (1)
Sinful (11)
Svakom (2)
Tenga (1)
TENGA (2)
Trinity Vibes (3)
Velve (1)
We-Vibe (3)
You2Toys (1)
Vis alle 76 produkter
Du har sett 42 av 76 produkter
Vis flere

Penisring med vibrator - et alsidig hjelpemiddel

Hva er fordelene ved en penisring med vibrator?

Mange tror at en penisring med vibrator kun er noe en kvinne kan nyte godt av. Men det er heldigvis ikke sant. De fleste menn kan nemlig også nyte godt av de pirrende og kilene fornemmelsene som en vibrator kan gi. Fra de helt små bevegelsene som nesten er umerkelige, til de mer kraftige stimuleringer som kan gjøre det vanskelig å holde orgasmen tilbake.

Du kan med fordel eksperimentere med forskjellige typer vibrasjoner og finne ut hva som funker best for deg. En penisring med vibrator er noe veldig mange menn finner meget behagelig. Ikke kun for dem selv, men også for deres partner. Vibrasjonene kan nemlig føles ekstra dype, takket være ringens plassering omkring roten av penis. Dette betyr at vibrasjonene vil være kraftigst nede rundt skaftet, men alt etter hvor sterk en vibrator det er snakk om, vil du sikkert kunne merke det helt oppe i penishodet også.

Vibrasjoner til glede for begge kjønn

Selv om det primært er du som kan merke den direkte virkningen av en penisring med vibrator, så vil partneren din også kunne få glede av de frekke vibrasjonene. Alt etter hvilken stilling dere dyrker sex i, vil vibrasjonene fra penisringen nemlig treffe henne akkurat der hvor det kiler aller mest. Dermed gir det dere begge to en helt eksepsjonell stimulering, som er annerledes enn noe annet dere har prøvd før.

Som en ekstra bonus, som kommer dere begge til gode, er en penisring med vibrator med på å gi deg en enda hardere og lengerevarende ereksjon. Det kan bety, at dere har mulighet for å nyte hverandre enda mer, og i enda lengre tid enn dere ellers normalt ville kunne. Det er helt sikkert noe som partneren din også vil sette pris på.

Finn et sexleketøy som passer for deg

En penisring med vibrator kan være et godt sted å starte for deg som kanskje ikke har prøvd så fryktelig mange forskjellige typer sexleketøy før. Det kan for mange betraktes som en form for et nybegynnerleketøy fordi det er såpass enkelt i bruk og det ikke er noe som kan gå galt når man bruker den. Hos Sinful kan du naturligvis også finne andre typer sexleketøy, hvor noen er mer enkle enn andre, noen er laget til å bruke det sammen med en partner, mens andre primært er til sololek.

Skal du oppgradere “verktøyskassen” med nytt utstyr som kan gjøre sexlivet enda mer spennende, kan du garantert finne det helt riktige hos oss. Vi har alt fra masturbatorer, til sexy kostymer og annet lekkert tilbehør som kan være med til å piffe sexlivet opp litt ekstra. Vårt mål er å gi folk mulighet til å oppleve hva det vil si å få bedre sex med sexleketøy. Derfor finner man også noe for enhver smak i vårt omfangsrike og store sortiment. Hvis det ikke akkurat er en penisring med vibrator som er saken for deg, kan man derfor også finne et stort utvalg andre typer penisringer som kanskje vil falle i bedre smak.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no