Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
To hender holder en telefon med Sinful klistremerker påTo hender holder en telefon med Sinful klistremerker på
Guider
Author
Publisert:14/05/2021

Slik blir du god til sexting

Innholdsfortegnelse

Nærvær med partneren din er en av de viktigste ingrediensene når man skal skape, eller vedlikeholde, et sunt og velfungerende forhold. Som regel kommer dette i form av fysisk kontakt som kjærtegn eller romantiske blikk. Men hva skal man gjøre når man ikke er i nærheten av hverandre og derfor hverken kan sende blikk eller stryke hverandre nedover ryggen?

I denne situasjonen, hvor man har bruk for å sende signaler på nærhet og intimitet over en lengre avstand, er «sexting» den perfekte løsningen.

Bord med en latte og en hånd som holder en telefon

Hva er sexting?

IHvis du ikke allerede kjenner til fenomenet sexting er det på tide at du stifter bekjentskap med det.

Termen sexting er sammensatt av ordene “sex” og “texting”. Det går ut på å sende erotisk innhold elektronisk, for eksempel fra en smarttelefon, data eller nettbrett.

Etter mobiltelefonens gjennombrudd på starten av 2000-tallet var SMS’en det foretrukne, og kanskje eneste, verktøyet til sexting. I dag er kommet mange flere muligheter i form av forskjellige apper. Du har derfor et hav av muligheter å velge mellom når du skal begi deg ut i sexy avstandssamtaler.

De forskjellige appene som er laget til sexting gir også nye muligheter. Du kan selvfølgelig sende frekke meldinger i tekstform, men også som bilder, videoer, GIFer, lydklipp og så mye annet.

Det teknologiske fremskrittet har gjort det både gøyere og enklere å sexte med en partner eller en flørt.

Person som står ved siden av en sykkel med en telefon i hånden

Derfor sexter vi som bare det

Selv om sexting ikke er et nytt fenomen, tar det mer og mer plass i hverdagen for par og single. Det blir mer og mer normalt – noe vi kan takke de nye, gode kommunikasjonsmulighetene for.

Sexting ses ofte som noe folk som ikke kan møtes fysisk bruker. Som nevnt er det noe i det, men det er altså mye mer enn som så. Selv om du ser partneren din på daglig basis, kan dette allikevel være noe for deg.

Fordi kommunikasjon ved hjelp av mobiler m.m. er blitt en så stor del av hverdagen vår, er det helt naturlig at folk også bruker det til seksuelle og kjærlige formål. Man kan faktisk gå så langt som å si at sexting har utviklet seg til et helt eget kjærlighetsspråk.

Sexting har spesielt vært viktig under Covid-19 pandemien. I takt med at fysisk kontakt ble begrenset, økte behovet for andre former for kontakt. Her ble sexting et godt alternativ siden det kan være med på å opprettholde en følelse av nærhet og intimitet på tross av lange avstander. På denne måten kan du fortelle noen som befinner seg et helt annet sted at du tenker på dem, at du har lyst på dem og at de er med deg i fantasiene dine – og hvem liker vel ikke å få høre det?

Nå som du vet hvorfor sexting er bra, er det neste spørsmålet opplagt; hvordan får jeg startet med dette? Vi har samlet seks tips som gjør at du kommer godt igang sammen med en partner eller flørt.

En hånd holder en telefon og skriver en melding

6 tips til sexting

Det kan være litt keitete å begynne å sexte hvis man ikke har gjort det før. Derfor kan du bruke tipsene nedenfor som et vennlig puff som gir deg medfart og som innen lenge vil gjøre deg til en supersexter.

1: Begynn i det små

Hvis du ikke er vant til å sexte er det en god idé å begynne stille og rolig. Som for de fleste andre nye ting, kan det være vanskelig å gi seg fullstendig hen til noe nytt, så kjenn godt etter hva som føles behagelig for deg.

Det kan være noe så enkelt som å skrive «Du er veldig fin i dag» eller «Jeg har lyst til å kysse deg».

Når du starter i et rolig tempo er det også enklere å merke om den andre personen er på samme bølgelengde som deg. Det kan være de ikke er helt klar til å sexte, eller at de ikke er i det riktige humøret akkurat på det tidspunktet. Det kan derfor være beroligende for begge parter, hvis man sjekker stemningen før man kaster seg ut i det litt mer hardcore innholdet.

2: Et bilde sier mer enn 1000 ord

Selv om tittelen her kanskje høres ut som om at du bare skal sende masse frekke bilder er det ikke nødvendigvis det vi har i tankene.

I denne sammenhengen betyr det å bruke billedlige beskrivelser når du forteller hva du skal gjøre med partneren eller omvendt. Det gjør det enda enklere for mottakeren å forstille seg alle de frekke situasjonene du beskriver. På den måten sikrer du at hen blir varm i kinnene – og kanskje også andre steder.

Du kan naturligvis også sende faktiske bilder hvis du vil vise hva de har i vente. Men her er det altså EKSTREMT VIKTIG både at du føler deg trygg og at du er sikker på at dette er noe motparten har lyst å motta. Et alternativ kunne være å sende GIF’s med sexy motiv for å sjekke om temperaturen og lysten er der.

3: Gjør det enda frekkere med sexleketøy

Sexleketøy er ikke kun forbeholdt fysisk samleie eller (alene-)onani. Det er faktisk perfekt til sexting og kan gi det hele en ekstra frekk dimensjon.

En måte å bruke sexleketøy på i denne sammenhengen, er til å onanere med mens du og partneren/flørten sexter. Her kan du fortelle om det sexleketøyet du bruker, hvordan du bruker det og hva du tenker på mens du bruker det. Det skaper en helt ny og pirrende dimensjon til fortellingene.

Hvis du vil gjøre det enda mer interaktivt kan du faktisk også få sexleketøy som dere kan bruke sammen, selv om det er mange mil mellom dere. Det er enormt pirrende å vite at dere stimulerer hverandre mens dere sexter.

Person sitter foran et vindu og skriver en melding

De beste app-styrte sexleketøyene til sexting 

Sexting blir enda mer spennende når dere bringer et sexleketøy med i leken. I teorien kan alt slags sexleketøy brukes, men hvis dere virkelig vil prøve noe som passer til formålet er de app-styrte variantene en opplagt go-to. De er nemlig designet sånn at dere kan bruke de sammen, uansett hvor langt dere er fra hverandre. Her får du derfor 5 forslag til stjernemodeller som kan kjøpes på Sinful akkurat nå.

Lovense Lush 3

Lovense har med sine Lush-produkter skapt noen av de mest anerkjente app-styrte vibratorene til dags dato. Den nyeste tilføyelsen; “Lovense Lush 3”, er en ny og forbedret versjon av forgjengeren “Lovense Lush 2”.

Den nye modellen er kommet mye lengere i forhold til app-teknologien. Her har den blitt mer effektiv enn noensinne og byr på en fantastisk stabil forbindelse.

Vibratoren har både en del som føres inn i vaginaen, samt en hale som følger kroppen din og blir sittende hvor den skal, slik at du har hendene fri til å skrive med. Med denne brukervennligheten og de kraftige vibrasjonene er du garantert en intens og uforglemmelig orgasme i samarbeide med din partner eller flørt.

Satisfyer Curvy 2+

Satisfyers Curvy 2+ er en klitorisstimulator med en effektiv pulseringsteknologi som tar nytelsen til et helt nytt nivå. Som om det ikke var nok har stimulatoren også en app som gir uendelig mange muligheter.

Her kan du blant annet finne forskjellige pulseringsmønster, bli stimulert til rytmene av yndlingsmusikken din, eller lage dine egne program. Og ja, du kan selvfølgelig også la partneren din ta kontrollen, selv om hen er på andre siden av verden.

Satisfyer Mono Flex Rabbitvibrator

Satisfyer slår til enda en gang med dette spektakulære app-styrte produktet. Det passer ypperlig å bruke når du sexter med en partner.

Mono Flex Rabbitvibrator har den fordelen at den stimulerer både G-punktet og klitoris samtidig. De kraftige vibrasjonene kan ta orgasmene dine til nye høyder.

We-Vibe Moxie Trusevibrator

We-Vibes app-styrte trusevibrator Moxie er enda et godt forslag til hvordan du kan bruke sexleketøy sammen med sexting.

Også her kan vibrasjonene styres av en partner på lang avstand. Det som skiller denne fra de andre, er at du også kan bruke den når du er på farten. Vibratoren plasseres i trusen, hvor den blir sittende på en ytterst disket måte, mens du har hendene fri til alt mulig gøy. Dermed kan du for eksempel gi kontrollen til partneren din, sånn at hen kan kontrollere vibrasjonene på akkurat den måte hen føler for det.

Lovense Hush Butt Plug

Lovense Hush Butt Plug er til deg som nyter å bli stimulert analt. Pluggen er utstyrt med vibrasjoner som selvfølgelig kan styres via en app av deg selv eller en partner.

Den lille herligheten kan fås i forskjellige størrelser sånn at du får den størrelsen som passer for deg. I motsetning til modellene ovenfor, som primært henvender seg til kvinner, kan denne brukes av begge kjønn. Denne allsidigheten åpner for enormt mange muligheter for frekk lek, uansett hvilken kropp du eller partneren din har.

4: Ikke spar på komplementene

Det er ikke noe som er mer sexy enn selvtillit, både det å ha det selv og å øke andres. Derfor er det superviktig å komplimentere partneren sin når man sexter.

En økning i selvtillit vil også skinne gjennom når man sender sexy meldinger. Det kan gjøre begge parter mer trygge på hverandre, noe som kan gjøre det mer behagelig å være mer utfordrende og ærlig i sextingen.

Å få ros er superdeilig, så gjengjeld for all del tjenesten.

5: Ikke ta det for seriøst

Sexting for nybegynnere kan raskt føles litt for seriøst. Det kan igjen virke litt avskrekkende hvis det blir for hardt og direkte. Derfor kan det være en god idé å inndra litt humor.

Det kan for eksempel være å skrive noe som faller deg inn og som er litt humoristisk. Et eksempel kan være...

“Hei, har du lyst til å spise taco i sengen og late som om det er fredag?"

"Ja! Kan du ta på sombrero? Da er du så jalapeño! ;)”

Emojier er noe som får mange til å forstå at man er i det spøkefulle hjørnet og det kan derfor være en god idé å inkludere emojier hvis du prøver å være morsom.

Hvis du har lyst til å bevege deg i en mer kreativ retning kan du tenke enda mer ut av boksen. For eksempel kan du skrive på rim hvor du snakker om frekke ting mottakeren kan gjøre med deg neste gang dere ses.

6: Pass på deg selv

Selv om sexting kan være enormt deilig og pirrende, er det også viktig at du passer på deg selv. Det er ikke alltid helt harmløst når du, eller den andre, ikke kjenner etter hvordan man selv, og den andre, har det.

En av de største ulempene ved sexting er at det kan være vanskelig å sette grenser. Derfor er det ekstra viktig å øve seg på å kjenne etter. På den måten kan du i høyere grad gardere deg selv fra å bli presset inn i noe du ikke er klar til. En sånn opplevelse vil både kunne påvirke deg sterkt emosjonelt og i verste fall kan elektronisk materiale, enten det er skrift eller bilder etc., bli delt med noen som man ikke hadde tilsiktet det innholdet. Når du skal starte med sexting er det viktig at du gjør det med en du stoler på. For hvis det er gjort med tillit og god kommunikasjon, kan det virkelig være en fantastisk opplevelse.

En telefon i en baklomme

Nå er du ekspert i sexting!

Med de tipsene og triksene du har fått nå er det ingenting som hindrer deg i å starte med sextingen. Finn deg en makker som du har lyst til å dele litt erotisk distansekommunikasjon med. Hvis du har en som hadde satt pris på litt kjærlighet på skrift, er det bare å sette i gang. Kjør på og del hva du har lært med en som fortjener det!

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful