TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Spar 25%
Amaysin Ribbed Oppladbart Fjernstyrt Vibratoregg var 1

Amaysin Ribbed Oppladbart Fjernstyrt Vibratoregg

På lager

Levering: 2-5 hverdager

579,00 kr434,25 kr
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
119,00 kr
Inkl. mva.

Oversikt

Lengter dere etter å dra på pirrende eventyr sammen, både i og utenfor hjemmet? Da er dette lekre vibratoregget fra Amaysin midt i blinken for dere.

Både egget og fjernkontrollen som styrer egget har et moderne og minimalistisk design. Begge deler er belagt med silkemyk silikon, som føles deilig mot huden.

Før egget inn i vaginaen og dra på en erotisk bytur. La partneren din styre egget med fjernkontrollen, og kjenn den pirrende følelsen av å tilfredsstilles blant uvitende mennesker. Fjernkontrollen har en kompakt størrelse, og partneren din kan derfor enkelt styre den fra bukselommen uten at det blir oppdaget.

Vibratoregget er utstyrt med hele 10 deilige vibrasjonsmønstre. De subtile, men merkbare rillene sørger for ekstra stimulering av ditt indre. Den tynne snoren sørger for at du enkelt kan fjerne egget når dere er ferdige med å leke.

Amaysin Ribbed vibratoregg er både sprutsikkert og oppladbart. Egget lades opp med den tilhørende USB-kabelen, mens fjernkontrollen bruker 1 stk. CR2032-batteri som følger med. Fjernkontrollen, i motsetning til egget, tåler ikke å komme i kontakt med vann eller andre væsker.

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Copyright © 2008-2023 Sinful