Vibrerende truser

Ønsker du en diskré og samtidig svært pirrende stimuli? Da bør du prøve vibrerende truser. Med en trusevibrator blir du pirret samtidig som at du har hendene fri til å gjøre andre kinky saker. Vibrerende truser kan med fordel brukes ute blant folk, hvor ingen utenom deg og eventuelt partneren din vet hvorfor du går rundt med et ekstra stort smil rundt munnen.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Adrien Lastic (1)
Amaysin (1)
CalExotics (3)
Fantasy for Her (2)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Love To Love (1)
Lovense (1)
Magic Motion (1)
Mixed (1)
Ohmibod (3)
Realov (1)
Satisfyer (2)
Screaming O (3)
Sevencreations (1)
Sinful (1)
Sweet Smile (2)
We-Vibe (2)
You2Toys (3)
Vis alle 33 produkter
Du har sett 33 av 33 produkter

Vibrerende truser til diskré pirring

Få en ekstra frekk bytur med en vibrerende truse

Har du noensinne tenkt på hvordan det ville vært å ha på seg en vibrerende truse imens du beveger deg ute i offentligheten? Hvordan tror du det ville være at du er den eneste som vet at du er iført en sexy hemmelighet? Vi tør love deg at det kommer til å være en frekk og pirrende opplevelse som vi friste til gjentagelse.

Med en truse med vibrator kan du nemlig oppleve hvordan det er mulig å bli pirret på en diskré måte, sånn at du kan få en helt magisk og frekk aften på byen. Du vil trenge en god porsjon selvkontroll for ikke å overgi deg helt når orgasmen kommer etter at de pirrende vibrasjonene har stimulert klitorisen din. De røde kinnene blir vanskelig å skjule, men vi garanterer deg at det ikke er siste gangen du ifører deg en vibrerende truse under yndlingskjolen!

Bruk en truse med vibrator sammen med en partner

Å ha på seg en truse med vibrator trenger ikke nødvendigvis kun være noe som gir deg nytelse alene. Det kan også være utrolig pirrende for partneren din å vite at du har en trusevibrator på. Det finnes vel knapt noe så opphissende som å observere deg vri deg i nytelse, mens du forsøker å holde begeistringen inne. Bruk det som en del av forspillet når dere er ute å nyte en bedre middag sammen, eller bare er ute for å handle. Selvfølgelig med vissheten om at det venter en heftig runde i dobbeltsengen etterpå.

Noen av trusevibratorene som finnes på markedet har også en app som hører til. Med et fjernstyrt sexleketøy kan du med fordel la partneren din styre det, sånn at det er helt opp til ham eller henne hvor mye eller hvor lite stimulering du skal ha lov til å oppleve.

Flere ulike varianter vibratortruser

Hos Sinful finner du et bredt utvalg forskjellige typer vibrerende truser. Felles for dem alle, er at de er designet for å gi deg en pirrende, frekk og morsom opplevelse, enten for deg selv eller sammen med en partner. Finn din favoritt, og gled deg til å oppleve en helt ny form for forspill, eller en spennende hemmelig lek. Når en vibrerende truse først har flyttet inn i garderoben din, åpner det nemlig opp for en ny verden av hemmelig, frekk lek.

Hvis du er på jakt etter andre typer sexleketøy som kan piffe opp sexlive ditt, finner du naturligvis et bredt utvalg varianter i Sinfuls store shop. Uansett om du er på jakt etter en dildo, et sett sexy undertøy eller kanskje en magic wand du kan bruke når du skal underholde deg selv, finner du det her. Ta en titt rundt i de ulike kategoriene, og unn deg en ny favoritt.

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA
Copyright © 2008-2022 Sinful
Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no