Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Vibrerende truser

Med en trusevibrator blir du pirret samtidig som du har hendene fri til å gjøre andre kinky saker. En vibrerende truse kan med fordel brukes ute blant folk, hvor ingen utenom deg og eventuelt partneren din vet hvorfor du går rundt med et ekstra stort smil rundt munnen.

Trusevibrator - diskret nytelse

Få en ekstra het bytur med en trusevibrator

Har du noensinne lurt på hvordan det ville være å ha på seg en trusevibrator mens du beveger deg ute i offentligheten? Kanskje partneren din kunne få styre de pirrende vibrasjonene mens du forsøker å holde stønningen til et minimum? Eller kanskje du ville være den eneste som vet hvilken hemmelighet du bærer på (bokstavelig talt)? Uansett hvilket scenario du foretrekker, tør vi love at du vil nyte de pirrende opplevelsene som en trusevibrator kan gi deg. Ta den med deg på tur i skogen, forretningsreiser eller ha den på deg når du går og handler eller vasker tøy. De hverdagslige aktivitetene vil raskt bli mer opphissende...

Du kan også nyte de pirrende vibrasjonene når du skal ut en tur på byen, enten med vennene eller med kjæresten. Ta på deg en trusevibrator under festantrekket og la den stimulere deg mens du danser til den dunkende musikken. Det er helt sikkert ingen som vil legge merke til hvordan du langsomt blir rødere i kinnene, svinger deg begeistret rundt og til sist roper ut i ekstase når du oppnår klimaks. Vi kan også anbefale å ta på seg en trusevibrator når du skal på date, enten dere skal ut og spise eller se en film på kino. Det vil nok være litt vanskeligere å skjule din begeistring for omgivelsene, men den lille hemmeligheten vil garantert gjøre kvelden mer spennende og kan gi dere ekstra energi når kvelden slutter i soverommet.

Bruk en vibrerende truse sammen med en partner

En vibrerende truse trenger ikke nødvendigvis å kun gi nytelse til den som bærer den. Det kan også være utrolig pirrende for partneren din å vite at du har den på. For det finnes vel knapt noe så opphissende som å se sin bedre halvdel vri seg i nytelse mens hun forsøker å holde begeistringen inne. Bruk en vibrerende truse som en del av forspillet, for eksempel mens dere er på restaurant, eller skru på vibrasjonene når dere er på veien hjem fra en romantisk date, hvis dere vil leke mer i det skjulte. Det finnes også varianter som kan beholdes på under sex for å tilføye en ekstra dimensjon av nytelse til samleiet.

Selv om en vibrerende truse kun stimulerer den ene parten (med mindre begge er iført hver sin sexy truse med innebygde vibrasjoner), er den altså til felles glede og nytelse. For mange par er det ikke vibrasjonene i seg selv som er mest spennende, men det at man deler en hemmelighet som ingen andre vet om - og at man kan bli oppdaget når som helst. I tillegg beveger man seg ut av sin komfortsone ved å flytte soveromslekene utenfor soverommet - og det kan føles litt skremmende, men samtidig utrolig opphissende. Så hvis dere lurer på hvordan dere kan piffe opp sexlivet er vibrerende truser et godt sted å starte.

Trusevibratorer - slik velger du den rette for deg

Hos Sinful finner du et bredt utvalg av trusevibratorer. Vi har både fjern- og appstyrte modeller og du kan både få trusevibratorer med og uten underdel. Har du erfaring med bruk av vibrator fra tidligere, kan du med fordel velge en variant med sterkere vibrasjoner. Hvis du derimot har ingen eller lite erfaring fra før, kan det være lurt å velge en modell med svakere vibrasjoner eller varierende styrke, så du kan starte forsiktig og langsomt øke intensiteten. For nybegynnere kan det også lønne seg å velge et fjernstyrt sexleketøy, så man har mer kontroll over vibrasjonene - enten de styres ved hjelp av en fysisk fjernkontroll eller en app på mobilen.

De fleste trusevibratorer stimulerer de ytre delene av kvinnens kjønnsorganer (især klitoris), men det finnes også produkter som gir både indre og ytre stimuli. Hvis du vil oppleve eksplosive blandingsorgasmer mens du er ute blant folk, er trusevibratorer med både klitoris- og g-punktstimulering altså et opplagt valg. De krever heller ikke at du er iført en underdel, men kan i stedet holdes på plass av bekkenbunnsmuskulaturen. Vil du derimot kun stimulere dine ytre intimområder er du nødt til å ha en truse med vibrator. Du kan enten kjøpe en modell med tilhørende underdel eller finne et produkt som passer i ditt vanlige undertøy. Hvis du har gjort deg opp noen overveielser om dette på forhånd, er valg av trusevibratorer ingen sak.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful