TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Analrens

Hygiene er svært viktig ved analstimuli. Gjør du noen enkle forberedelser før du går i gang med leken, kan du slappe helt av og ikke bekymre deg for ubehagelige overraskelser underveis. Og nettopp avslapning er et sentralt poeng ved analstimulering. Derfor har vi samlet et utvalg av hygieneartikler, analrens og analdusj til deg, som du kan bruke før analsex eller før du bruker analsexleketøy.

Forbered deg med analrens

Analrens - for begges skyld

Har du drømt om å ha analsex med din partner, har du sikkert også blitt streifet av en tanke, eller rettere sagt en bekymring, mer enn en gang. Hva hvis jeg ikke er helt ren? Tanken om at man ikke skulle være helt ren baktil kan raskt sette en demper på humøret og lysten. Og har først denne bekymringen satt seg fast, kan terskelen til å foreslå litt anal lek for partneren, enten det er med penetrering eller analleketøy, føles utrolig høy. Mange kvinner synes det er en utrolig pinlig tanke at det skulle oppstå ubehagelige overraskelser i forbinnelse med analt samleie. Dette kan man heldigvis komme enkelt utenom ved å bruke en analrens før man går i gang med leken. Med en analrens kan du nemlig sørge for at det ikke oppstår slike overraskelser underveis, og at du dermed kan slappe helt av og gi deg fullstendig hen til nytelsen uten å skulle tenke på den slags.

Velg det rette utstyret til hygieneprosedyren

Det finnes et uttall av ulike skyllere man kan bruke når man vil rense seg litt ekstra bak. Derfor kan du finne et stort utvalg av produkter her på siden du kan velge mellom. Det er individuelt hva man synes man har behov for, når man skal utføre en analrens på seg selv. Noen kvinner foretrekker en skyller man styrer selv, som har form som en stor pipette. Denne kan du fylle opp med lunket vann, føre den forsiktig opp i anus. Husk å smøre en smule analglidemiddel på analrenseren før du fører den opp for en mer behagelig innføring. Når den er ført opp, klemmer du forsiktig på pipetten, slik at vannet skyller opp i endetarmen. Prosessen gjentas inn til vannet som kommer ut er helt klart. Da er du sikert på at du ikke vil få noen ubehagelige overraskelser enten du er sammen med en partner, eller om du skal stimulere deg selv med analsexleketøy.

Bli kvitt en unødvendig bekymring

Selv om det kanskje kan føles litt som en sur plikt å skulle foreta analrens før man kan komme til den delen av leken som er litt morsommere, kan du også velge å se det som en form for forspill hvor du gjør deg helt klar til det som venter. Tenk på den store nytelsen, og la hygieneprosedyren være en del av ritualet på vei mot det du elsker, og som er med på å sikre deg en god opplevelse både underveis og etter leken. Når du har brukt en analrens innen samleie, kan både du og partneren din slippe å bekymre seg for eventuelle pinlige situasjoner, og bare gi dere hen til den deilige nytelsen, og være i øyeblikket. Analsex er en intim situasjon for dere begge, og ved å forberede seg godt, og bruke en analrens, kan dere lene dere tilbake og nyte hverandre på den aller beste måten.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful