Analdusj

Vil dere være sikre på å slippe for ubehagelige overraskelser når dere skal gi dere i kast med analsex? Nettopp derfor spiller analdusj en viktig rolle. Her på siden har vi samlet de beste produktene til analrensing, sånn at dere kan få den mest behagelige og bekymringsfrie opplevelsen.

Mest populære
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Baseks (1)
Bathmate (1)
Clean Stream (2)
Colt (1)
Nexus (1)
Sinful (5)
Sport Fucker (2)
Stoys (1)
WaterClean (4)
You2Toys (1)
Vis alle
Vis alle 19 produkter

Analdusj for begges skyld

God forberedelse med en analdusj er viktig

Du kjenner det sikkert godt... Man er godt i gang med et deilig forspill, alt går som det skal og man kan merke hvordan de små hårene reiser seg på armene av ren nytelse. Du kan merke hvordan hele din kropp sitrer bare ved tanken om hva det neste trekk vil være. Plutselig blir tankene dine forstyrret, fordi du kommer til å tenke over om du egentlig er ren nok der bak. Med ett er all lyst forsvunnet, og det eneste du kan fokusere på er bekymringen for konsekvensene manglende anal rengjøring kan få.
Heldigvis trenger det ikke være sånn, du kan slippe de irriterende tankene om du har forberedt deg grundig for den opplevelsen dere skal igang med sammen. Mange snakker om forberedelse til analsex som at man skal forberede seg langsomt og bruke masse, egnet glidekrem. Det er dog ikke alltid nok. Vil dere begge være sikre på å være helt rene bak til, kan det være smart å ta en analdusj før dere inntar dobbeltsengen.

Velg den rette typen analrenser

Det finnes et hav av forskjellige analdusjer å velge mellom når man skal gjøre en analrengjøring. Derfor vil dere her på siden kunne finne et bredt utvalg forskjellige typer hjelpemidler som kan hjelpe dere med å bli helt ren bak. Her finner dere både ulike typer analdusj, som best kan beskrives som en forvokst pipette. Analdusjen fylles med lunkent vann, og føres forsiktig opp i anus med hjelp av gode mengder analglidekrem. Deretter trykkes det på “pipetten”, sånn at vannet blir skyllet opp i tarmen. Denne prosessen gjentas inntil vannet som renner ut igjen er klart.
Hvis du foretrekker en annen type analrengjøring, kan man også få desiderte dusjhoder som er laget til formålet. Disse kan skrus fast på blandingsbatteriet inne i dusjen, og deretter føres inn i anus. Mange velger denne metoden, sånn at de enkelt og greit kan få ordnet det imens de er i dusjen og har god tilgang på vann og avløp.

Gjør dere klare med en analdusj

Uansett hvem av dere som skal være den som mottar analstimuleringen, kan dere se på analdusjen som en del av forspillet. La det være en måte dere gjør dere klare til den store nytelsen som venter, i stedet for at se på det som en sur plikt som bare skal overstås før dere kan komme igang med det som virkelig er gøy.
Når dere har gjort dere ferdig med analdusjingen før dere går igang i soverommet, eller hvor samleiet skal foregå, kan dere begge to være sikre på, at det blir en mer trygg og intim situasjon hvor dere begge bare kan slappe av og nyte hverandre. Analsex kan nemlig være en utrolig deilig opplevelse, hvis bare man har sørget for de rette forberedelsene.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. 21 98 88 81

Åpent inntil kl. 21.00

service@sinful.no