Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Analdusj

Vil dere være sikre på å slippe for ubehagelige overraskelser når dere skal gi dere i kast med analsex og -lek? Da er en analdusj akkurat det dere trenger. Her på siden finner dere et bredt utvalg av produkter som vil gi dere en behagelig og bekymringsfri opplevelse.

Analdusj - den perfekte start på analsex og analleker

God forberedelse er nøkkelen til anal nytelse

Det er ingenting som er verre enn å være midt i et forspill når du plutselig blir usikker på om du er ren nok bakentil. Med ett er all lyst borte og det eneste du kan tenke på er om partneren din vil få en ubehagelig overraskelse når han eller hun fører leketøyet eller penisen sin inn i bakdøren din. Med en analdusj unngår du å havne i en slik situasjon. Den renser nemlig enkelt og effektivt anus, slik at du ikke behøver å være bekymret for om det vil komme rester ut når du penetreres.

En analdusj hjelper deg altså med å bli klar til analsex og anallek. Men du kan også bruk det etter at leken eller samleiet er over for å bli ren igjen. For det kan være lurt å rense anus for bakterier som kan ha blitt overført fra partnerens penis eller eventuelle analleketøy som du eller dere har brukt. En analdusj er, med andre ord, et helt essensielt tilbehør når det kommer til analsex og anallek.

Velg riktig analdusj

Grovt sagt finnes det to typer analdusjer: den ene har et rør festet til en pipette eller ballong, mens den andre har en dusjslange eller dusjhode som festes til dusjen på badet. Den første typen analdusjer fungerer på den måten at man fyller ballongen eller pipetten med vann og deretter fører røret inn i anus før man trykker på beholderen som presser vannet opp i endetarmen. Den andre typen monteres derimot direkte på enten blandingsbatteriet eller dusjslangen før man fører dusjhodet opp i anus og skrur på vannet.

Hvis du foretrekker å ha full kontrol på trykket og mengden av vann som skylles opp i anus, anbefaler vi at du velger førstnevnte variant, mens hvis du heller vil gjøre analrengjøringen så enkel og praktisk som mulig er sistnevnte type et godt valg. Dersom du bestemmer deg for å prøve en analdusj med pipette eller ballong bør du stå i dusjen eller sitte på huk over toalettet når du skal gå i gang med å skylle. Det er fordi vannet selvfølgelig kommer raskt ut igjen og sannsynligvis ikke er helt rent. Husk også å skylle analdusjen når du er ferdig med rense deg selv, så den er klar til bruk neste gang du skal skylle bakdøren din.

Kom godt i gang med analstimuleringen

Uansett om det er deg eller partneren din som skal nyte analstimuleringen, kan dere se på en anal dusj som en del av forspillet. Den kan være noe som bygger opp forventningene til det som skal skje, i stedet for en sur plikt som bare skal overstås før dere kan komme i gang med moroa. Det kan også være lettere å få partneren din å få en anal dusj på plass og samtidig sørge for at det blir ordentlig rent før dere beveger dere inn i soverommet.

Når dere omsider er ferdige med analrengjøringen og skal i gang med lekene eller samleiet, kan dere være sikre på at det ikke ligger noen ubehagelige overraskelser i vente. Dere kan derfor slappe helt av og bare gi dere hen til nytelsen. Analsex og anallek kan nemlig være utrolig deilig hvis man har sørget for å forberede seg ordentlig. I tillegg til å rense anus med en anal dusj er viktig del av forberedelsene å smøre seg godt inn med analglidemiddel. Det gjør nemlig penetreringen av anus lettere og mer behagelig, og vil dermed gjøre opplevelsen mer nytelsesfull.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful