Liberator Jaz Sexpute

Klikk på bildene for å forstørre

 • Liberator Jaz
 • Liberator Jaz
 • Liberator Jaz

Liberator Jaz Sexpute

På lager Bestill før kl. 14 og vi sender samme dag (hverdager)

kr 699,00

  Beskrivelse

  Ønsker dere å gjøre deres yndlings sexstillinger enda bedre, eller prøve helt nye stillinger? Så er Liberator Jaz den perfekte sexpute til dere!

  Den kileformede pute gjør at dere kan oppleve stillinger fra helt nye vinkler - Prøv f.eks. misjonærstillingen og se hvordan puten hjelper med en dypere penetrasjon og bedre stimulasjon av kvinnens g-punkt. Liberator Jaz kan brukes som støtte og kan avlaste stillinger som ellers vil være mer belastende. F.eks. vil Liberator Jaz gi kvinnen større frihet og overskudd til pirrende bevegelser, i stillinger hvor hun kanskje normalt ville brukt krefter på å holde benene oppe, for å oppnå penetrasjon fra en annen vinkel.

  Liberator Jaz er en myk og stabil pute, som har komforten i fokus. Puten holder formen og sklir ikke rundt, når dere bruker den, sammenlignet med hodeputer og tepper.

  Liberator Jaz er både velegnet til dere som har erfaring med sexputer og til dere som vil prøve en sexpute for første gang. Bruk puten til å utforske seksuelle muligheter og for å oppnå større nytelse, uansett hvor lenge dere har vært sammen.

  Dens beskjedne størrelse, lave vekt og diskrete design, gjør at man enkelt kan ta Liberator Jaz med på farten.

  Liberator Jaz har et trekk, som kan tas av og maskinvaskes. Innvendig har puten et trekk av polyester, slik at den indre kjernen av skum vil trekke inn veske.

  Mål: Liberator Jaz er 18 cm høy, 37 cm bred og 50 cm lang.

  Detaljer

  MATERIALE: Puten er laget i polyurethan, trekket er i micro-fløyel.
  MÅL: 18 cm x 37 cm x 50 cm.
  BRUKERMANUAL: Dansk, Engelsk, Tysk m.fl.

  Skriv en produktanmeldelse, og vinn sexleketøy til en verdi av 500 kr. Les betingelsene her.

  Anmeldelser

  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Veldig bra. Hurrapute. Ligger behagelig å kommer godt til. Stemmer ikke at den ikke sklir unna da,men funka dor det. ;)
  5 3 1
  Generell vurdering
  Materiale og kvalitet
  Kinky
  Veldig hendig pute Litt lei av å bruke myke hodeputer til soveromslekene, og at det er de samme putene du skal legge hodet ned på etterpå? Then, look no further!
  Hatt denne puten et par år nå, med relativt flittig bruk, og den kommer virkelig til sin rett!
  Funksjon:
  Fungerer supert når det er for å løfte rumpen hennes litt opp (både i misjonær eller hvis hun ligger på magen. Ditto er den veldig hendig for å avlaste begges knær hvis hun skal sitte i fanget hans (så har han den under sin rumpe). Spesielt for meg med litt "lurvete knær", så er jeg helt avhengig av avlastningen denne gir. Vil tro den funker fint i mange andre stillinger også ;)
  Den er også god å ha i korsryggen ved f.eks frokost på senga o.l!
  Utseende:
  Puten er ikke SÅ diskré, da formen på den skiller seg ut fra det meste andre man trolig har i hjemmet, men den skriker heller ikke ut hva den normalt vil brukes til. Om man liker design/farger osv vil alltids være en smakssak. Personlig synes jeg den er helt ålreit, og har ingenting å utsette på form, farge eller materiale. Siden den er svart vil eventuelle flekker komme greit til syne, men som med mye annet så er man kanskje ikke så interessert i å bruke noe som er skittent uansett (ref; legge hodet på en pute som er brukt til samme formål).
  Materiale/holdbarhet:
  Enkelt og greit å vaske det utvendige trekket. Har som sagt hatt denne et par år nå, og den er like kjekk i dag som da den var ny, uten å ha "kollapset" i midten eller lignende. Det myke mikrøfløyelstrekket er ikke så lett å skli av på, så man slipper å måtte justere seg så mye underveis, i tillegg flytter ikke trekket seg rundt slik et vanlig putevar ville gjort.
  Alt i alt et topp produkt det er lett å anbefale videre!
  5 4 1

  Du anmelder: Liberator Jaz Sexpute

  Hvordan bedømmer du produktet? *

  Du vil kanskje også like: