TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Kondomer

Kondomer med riller, knopper, ultratynne eller med smak. Uansett hvilke kondomer du foretrekker, finner du dem her. Vi har kondomer til enhver smak og størrelse.

Mest solgte produkter

Kondomer er mer enn bare prevensjon

Kondomer skaper opplevelser

Du har sikkert stått i situasjonen selv. Blant en tilfeldig flokk menn vil det typisk være flere enn èn som vil riste bittert på hodet og kjenne seg igjen i følgende scenario: Spørsmålet treffer deg som et glass kaldt vann rett i fleisen på en ellers så lovende kveld. Det har vært en av de kveldene hvor stemningen har vært fantastisk, og hvor dere begge er interessert i at den skal fortsette inne på soverommet. Klærne treffer gulvet, og legger seg som en sti bak dere, og så kommer spørsmålet: har du et kondom? Og nei, det har du ikke. Du har ikke fått kjøpt noen, og hadde kanskje heller ikke forutsett at det ville være akkurat i kveld du ville få bruk for dem. Det kan skje den beste.

Vel vitende om at kvelden nok vil få en brå avslutning med kun et kyss på kinnet, svarer du nei, og ser at stemningen faller til gulvet på sammen måten som klærne gjorde for bare et øyeblikk siden. Øyeblikket er ødelagt, og det kun fordi du hadde glemt å kjøpe en pakke kondomer. Men det kan være en krevende affære å finne et kondom som passer, både i størrelse og til din preferanse. Særlig hvis du ikke har hatt behov for et på en stund. Nå sitter du sikkert med et hav av spørsmål, men en ting er i alle fall sikkert: du må ikke la flere gode opplevelser gå fra deg på denne måten. Og det er det heldigvis heller ikke noen grunn til, for hos Sinful står vi klar til å hjelpe deg. Vi startet faktisk bedriften fordi vi brenner for å hjelpe folk til bedre seksuelle opplevelser - vi har her i vår sexbutikk gjort det i over 10 år - og vi står selvfølgelig også klare til å hjelpe deg!

Hvordan kan kondomer skape en bedre opplevelse?

La oss først få det kjedelige, om enn så essensielle overstått. Det er neppe noen hemmelighet at kondomer er en av de sikreste prevensjonsmidlene som finnes. Kondomer gir en effektiv beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer og uønsket graviditet, forutsatt at du har valgt den rette størrelsen. For når du skal valg en kondomer er nettopp størrelse og passform ekstremt viktig. Er kondomet for stort, er det en risiko for at det vil gli av under samleie, og er det for lite, kan det sprekke. Begge scenarier kan naturligvis påvirke opplevelsen i en uønsket retning.

Til det mer spennende, hører de mange ulike typer kondomene som finnes. I tillegg til store og små kondomer, ønsker noen menn tynne kondomer, som intensiverer følsomheten sammenlignet med et normalt kondom. Det finnes også bedøvende kondomer, som forlenger den seksuelle utholdenheten, og kondomer med smak er laget for en bedre (og sikrere) oral opplevelse for partneren din. Listen er lang, og strekker seg helt til knudrete kondomer og kondomer med riller, samt veganske muligheter. Heldigvis trenger du ikke å lete lenger, for i vårt sortiment finner du garantert et kondom som passer til nettopp ditt behov.

Kjøp kondomer hos Sinful

Vi bestreber oss på å skape et grunnlag for fantastiske, seksuelle opplevelser til kundene våre. Vi mener at det følger et stort ansvar med å være skandinavias største online forhandler av sexleketøy. Derfor har vi et konstant fokus på å følge tendensene, og på å opprettholde den dype innsikten vi har i markedet. Dette betyr blant annet, at når du ringer til vår kundeservice og stiller et spørsmål om kondomer, ja så får du en ekspert i røret som kan guide deg til et kondom som passer akkurat til ditt behov. Det betyr ogsp, at du på denne siden kun finner markedets beste kondomer, som lever opp til strenge krav i forhold til funksjonalitet og kvalitet. Og ikke nok med det - du finner også guides til å velge riktige kondomer, samt hvordan du bruker et kondom riktig. Her får du faktisk det hele servert, sånn at du er best mulig forberedt neste gang muligheten byr seg. Det eneste vi ikke hjelper deg med, er å rulle kondomet på. Så hvis du selv klarer den biten, vil vi gjerne inspirere deg til nye opplevelser med vårt store utvalg.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful